Lalique White - szórófejes parfümös víz 125 ml

Lalique White - szórófejes parfümös víz 125 ml

Száma: 7502719
Közvetlenül partnerünktől
A tökéletes szépség szimbóluma. Ha Lalique, akkor azonnal meg kell említeni a „kristályt“, és egyedi flaconokra kell gondolni, amelyet René Lalique remekművei ihletettek. Ez  így van a Lalique White esetében is. További információ
10 520 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2024.7.18 - 2024.7.19 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7502719

Leírás

A tökéletes szépség szimbóluma. Ha Lalique, akkor azonnal meg kell említeni a „kristályt“, és egyedi flaconokra kell gondolni, amelyet René Lalique remekművei ihletettek. Ez  így van a Lalique White esetében is. A fény évszázadok óta a tudás és a megvilágosodás jelképe, de egyben olyan fizikai tények összessége is, amelyek elbűvölnek és ragyognak. A fény az energia és a hő forrása. A hőből a kristály született – pezsgő és átlátszó: ezért mondják a  Lalique-ről, hogy  „fény szobrászát“ túlzás nélkül. A fehér szín a teljes színspektrumból származik, és felhívja a figyelmet.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.