Hugo Boss Selection - EDT 90 ml

Márka: Hugo Boss Katalógus száma: 100002573181

Közvetlenül partnerünktől

Hugo Boss Selection - EDT 90 ml

Boss Selection – egy rendkívül kifinomult, eleganciával és sikerrel teli illat. Meglepő tónusok, félreismerhetetlen aláfestéssel. A fény és az árnyék közötti kontraszt jellemzi. A Boss Selection illat élettel teli, pozitív érzelmeket kiváltó minőségi összetevők erős áramlásával teli kompozíció. További információ

9740

9 740 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002573181

Leírás

Termékleírás

Boss Selection – egy rendkívül kifinomult, eleganciával és sikerrel teli illat. Meglepő tónusok, félreismerhetetlen aláfestéssel. A fény és az árnyék közötti kontraszt jellemzi. A Boss Selection illat élettel teli, pozitív érzelmeket kiváltó minőségi összetevők erős áramlásával teli kompozíció.  Viselője soha nem fog beolvadni a szürke tömegbe – mindig a csúcson, vagy az ahhoz vezető úton lelünk rá. Nem csak anyagi sikerre koncentrál, fontos számára az önbecsülés és az elfogadás, szorongás és kétségek nélkül lép az útra, amelyről tudja, hogy a kitűzött célhoz vezet. Egy férfi, akire büszkék a gyermekei, akiben felesége sosem kételkedik és örökké szeretni fogja.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm típus Eau de Toilett
Kiszerelés 90 ml
Parfüm kategória férfi
Fejilalt fouger
Oldal illat fas

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.