Travalo Classic HD - újratölthető flakon 5 ml (világos rózsaszín)

Márka: Travalo Katalógus száma: 100003525371

Közvetlenül partnerünktől

Travalo Classic HD - újratölthető flakon 5 ml (világos rózsaszín)

A Travalo Classic HD egy olyan újratölthető szórófejes palack, amelynek segítségével mindenhová könnyedén magunkkal vihetjük kedvenc illatunkat. Használat: Távolítsa el a kiválasztott parfümös üveg szórófejét, majd helyezze rá a Travalo Refillable újratölthető flakont. További információ

3350

4 900 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
3 350 Ft
-31%

Katalógus száma: 100003525371

Leírás

Termékleírás

A Travalo Classic HD egy olyan újratölthető szórófejes palack, amelynek segítségével mindenhová könnyedén magunkkal vihetjük kedvenc illatunkat.


Használat: Távolítsa el a kiválasztott parfümös üveg szórófejét, majd helyezze rá a Travalo Refillable újratölthető flakont. Ezt követően már csak pumpálni kell, míg tele nem lesz a parfüm adagoló. Így kell feltölteni az üres flakont.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Parfüm típus Tölthető flakon
Parfüm kategória női

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.