Travalo Milano - újratölthető  flakon 5 ml (világos kék)

Márka: Travalo Katalógus száma: 100003261334
Travalo Milano - újratölthető  flakon 5 ml (világos kék)

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Travalo Milano - újratölthető  flakon 5 ml (világos kék)

Travalo Classic egy praktikus Travalo, amelyben egyszerűen Travalo kedvenc illata tartalmát és megtartja azt veled. Használat : Távolítsa el az illatát és a tömlő permetező sapkáját, hogy ki legyen téve a Travalo újratölthetőnek és szivattyúzza azt egész Travalo. Így az üres lombikot töltjük. További információ

6180

6 180 Ft ÁFA-val együtt

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.02.21.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. Bővebben

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

Leírás

Termékleírás

Travalo Classic egy praktikus Travalo, amelyben egyszerűen Travalo kedvenc illata tartalmát és megtartja azt veled.


Használat : Távolítsa el az illatát és a tömlő permetező sapkáját, hogy ki legyen téve a Travalo újratölthetőnek és szivattyúzza azt egész Travalo . Így az üres lombikot töltjük.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm típus Tölthető flakon
Parfüm kategória Unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.