Antonio Banderas Seduction In Black - EDT
3 620 Ft

Csábítás In Black kifinomult, de még mindig nagyon természetes illat tervezett modern és elegáns férfi. Egy ember, aki biztos magában, és szeretik a játékot játszik többnyire egyedül, de gyakran hagyja, hogy a sors és a spontaneitás.

Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT
7 500 Ft

Ez átlátható és érzéki illat egy szikra egyediségét, amely képes ellenállni egy pár. Friss és tiszta jegyzetek harmonizáló elemek gyümölcs, egzotikus fűszerek és elegancia ritka erdőben. Ez egy modern készítmény, amely meglepetés és öröm eredeti összetevők és akkordok.

Antonio Banderas Blue Seduction For Women - EDT
3 620 Ft

Női illat Blue Seduction For Women alkotnak egy tökéletes pár átlátszó ragadó illat férfiaknak Blue Seduction For Men. Mint a férfi illat üveget, és a palack ihlette női tükröződés a vízben. Ez megtestesíti a frissesség és a csábítás. A palack tiszta vonalak, így egyértelmű.

Antonio Banderas The Secret Temptation - EDT
5 040 Ft

A Secret Temptation egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat  összetevői közé tartozik a kardamom, rózsaszín bors, elemi gyanta és bergamot.  A szívillatban a jázmin, az üröm és a bazsalikom szokatlan kombinációja érezhető.

Antonio Banderas Diavolo Men - EDT
4 950 Ft

Diavolo egy keleti-fűszeres férfi illat érdekes, friss moha tónusokkal.  A világhírű színész, Antonio Banderas számos sikeres illatát egészíti ki.  Legyen olyan szexi, mint ő!.

Antonio Banderas Her Secret Game - EDT
5 760 Ft

Az ő titkos játék Antonio Banderas illat célja a titokzatos, elegáns és játékos nőket. Kellemesen édes, tisztességes virágos rózsaszín flakon és a legfontosabb. Először úgy érzi, a sok édes mandarin, ananász, málna, eper és a bergamott.

Antonio Banderas Queen of Seduction - EDT
4 770 Ft

Queen of Seduction Antonio Banderas egy virágos-vizes illat a nők számára. Került a piacra 2016-ban egy szép dolog szép napot. A fej a víz hangok, málna és a grapefruit. A szív vannak jázmin, bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz. Az alapjaiban a bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz. .