Banana Republic 06 Black Platinum - EDP
8 380 Ft

06 A Black Platinum hibátlan virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a  rózsaszín bors, citrom és kaktusz. A szívillatban érezhető a narancsvirág, moha és jázmin. Az alapillatban rejtőzik a patchouli és a borostyán kombinációja.

Banana Republic 17 Oud Mosaic - EDP
8 440 Ft

17 Oud Mosaic egy keleti-fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillatban rejtőzik a fehér bors, kardamom és szilva. A szívillat összetevői közé tartozik a török rózsa, krétai labdanum gyanta és sáfrány. Az alapillatban érezhető a agar fa, ambergris és pézsma kombinációja.

Banana Republic 78 Vintage Green - EDP
8 510 Ft

78 A Vintage Green egy virágos-fás illat  férfiak és nők számára egyaránt.  A fej illat zöld levelekből, bergamottból és mandarinból készül. A szívillatban rejtőzik a magnólia, jázmin, zöld levelek és füge. Az alapillatban  érezni fogja a cédrus, a pézsma és a vetiver illat  kombinációját.

Banana Republic 83 Leather Reserve - EDP
7 900 Ft

A 83 Leather Reservek egy bőr illatösszetevőt tartalmazó  parfüm  nők és férfiak számára egyaránt. A fejillatban érezhető a ciprus, citrom és a bergamott. A szívillat cédrusfát és keserű narancs virágolajat tartalmaz. Az alapillatban rejtőznek a szarvasbőr, vetiver, borostyán és a tonka bab illatai.

Banana Republic 90 Pure White - EDP
7 230 Ft

A 90 Pure White egy virágos-fás illat  nőknek, és férfiak számára egyaránt.  A fejillat összetevői közé tartozik a zöld tea, bergamott és a grapefruit. A szívillatban rejtőzik a  jázmin, ibolya és levendula. A kompozíciót a  vetiver,  pézsma és a borostyán kombinációja zárja.

Banana Republic Alabaster - EDP
6 160 Ft

Az Alabaster egy virágos-fás női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a lótusz, a szívillatban rejtőznek a rózsa tónusai és az alapillatban érezhető a pézsma. Az illat 2006-ban került a piacra.

Banana Republic Black Walnut - EDT
6 700 Ft

A Black Walnut egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a konyak, a szívillatban rejtőzik a dohány és az alapillatban kibontakozik a cédrusfa. Az illat 2006-ban került a piacra.

Banana Republic M - EDT
6 030 Ft

Banana Republic M egy citrusos-aromatikus férfi illat. A fejillat összetevői közé tartoznak az ibolya levelek, szilva és a citrusfélék. A szívillatban kibontakozik a zsája, rozmaring és jázmin kombinációja. A kompozíciót a pézsma, cédrusfa és szantálfa illatjegyei zárják.

Banana Republic Malachite - EDP
7 630 Ft

A malachit egy keleti illat nők számára. Alkotórészei közé tartozik a pünkösdi rózsa, a víz jácint, a szantálfa, a pézsma, a bors, a vanília és a zöld mangó. 2007-ben jelent meg a piacon.

Banana Republic Modern Man - EDT
6 290 Ft

A Modern Man egy aromatikus férfi illat. A fejillat összetevői közé tartoznak a vízi tónusok, tengeri algák, boróka és grapefruit. A szívillatban kibontakozik  ciklamen és trópusi tamarind fa kombinációja. Az illatot a pacsuli, pézsma, vetiver, tömjén és a nyír zárja.

Banana Republic Neroli Woods - EDP
7 850 Ft

A Neroli Woods egy citrusos-aromás illat nők és férfiak számára egyaránt.   A fejillat összetevői közé tartozik a  kókusz nektár, mandarin levél és keserű narancs virág olaja. A szív illatban rejtőzik a bazsarózsa, narancsvirág, frangipáni virág és nap tónusok.

Banana Republic Rosewood - EDP
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alabaster egy keleti-virágos női illat. A fejillatban rejtőzik a bergamott, a szívillatban kibontakoznak a tea akkordok és az alapillatban érezhető az ámbra. Az illat 2006-ban került a piacra.

Banana Republic Wildbloom - EDP
6 160 Ft

A Wildbloom ciprus-virág illat nők számára. A gyümölcsös fejillat grep, kumquat, guava és körte keverékeiből áll össze. A virágos szívillatban érezhető az orchidea, camelli, hortenzia és a csodálatos magnólia. 2011-ben indult ela piacon.