Betty Barclay Pretty Butterfly - EDT
6 560 Ft

Overture gyümölcsös citrom, maracuja és a friss szeder bemutatja egy izgalmas érzés. Virág, gyöngéd szív ötvözi ibolya, gyöngyvirág és az elegancia a ritka rózsa. A végén, fejleszti csábító akkord fehér pacsuli és porszerű hangokat egy gyors kis meleg rózsafa, cédrus intenzív.

Betty Barclay Pure Style - EDT
7 630 Ft

2015-ben a Betty Barclay márka bemutatta következő női illatát, melynek a Pure Style nevet adta. Ez virágos illat a magabiztos, elegáns és stílusos nőket akarja megszólítani.  A parfüm érzéki és gyengéd jegyekkel vegyülve egy áttetsző mélységet sugároz.

Betty Barclay Pure Pastel Mint - EDP
5 220 Ft

Pure Mint pasztell Betty Barclay egy virágos fás illat nőknek. Ideális a forró nyári napokon. Friss illata és kellemes kialakítása az üveget. A fej megtalálható yuzu, fekete ribizli és rózsaszín bors. A szív ciklámen, Čejov rózsa és ylang-ylang. A bázis szantálfa és pézsma.

Betty Barclay Beautiful Eden - szórófejes dezodor
2 890 Ft

A Beautiful Eden egy virágos-gyümölcsös női illat. A gyümölcsös fejillat körtét, fekete ribizlit, mandarint tartalmaz. Éppen ellenkezőleg a tiszta virágos szívillat bazsarózsából, gyöngyvirágből és egyiptomi jázminból áll össze.

Betty Barclay Tender Blossom - EDP
5 090 Ft

A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli illat, amely egyszerre friss és gyengéd.