Cacharel Noa - EDT
6 960 Ft

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár.

Cacharel Amor Amor - EDT
5 040 Ft

Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely idézi a bájital, hamisítatlan öröm. A nő, aki hozza a Amor Amor válik csábító, elbűvölő és kívánatos minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér. Az illat 2003-ban indult.

Cacharel Eden - EDP
7 500 Ft

Cacharel Eden győzedelmes, érzéki illat. Az édenkert illatát idézi meg: a friss citrom illatát a finom virágok, az egzotikus fák, a borostyán és pézsma illatjegyekkel kombinálja. Ez a keleti, fűszeres, virágos illat a magabiztos, erős személyiségű nők illata.  Bájossá és ellenállhatatlanná varázsol.

Cacharel Yes I Am - EDP
16 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cacharel Igen vagyok keleties virágos illat, gazdag készítmény, amelynek tartalma a nőies és adott minden modern és független nő. A tényleges flakon úgy tervezték, hogy alakja és a kiválasztott színek, mint egy rúzs; Így az egyik legsikeresebb női egyedek.

Cacharel Anais Anais L’Original Eau de Toilette - EDT
6 910 Ft

Anais Anais L´Original a Cacharel márka jött létre 2014-ben, és sikerére épül a klasszikus Anais Anais illat, ami páratlan! Ez virágos, fás illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik a luxus illat.

Cacharel Anais Anais Premier Délice - EDT
9 370 Ft

Cacharel Anais Anais Premier Delice frissítő hölgy illatát 2014-ben indították el. A bergamott pezsgőhangok, valamint a narancs és a galbanok megnyitják ezt a kompozíciót. Az illat fokozatosan a tavaszi virágok romantikus tapintásúvá válik, amely friss tónusokat kínál.

Cacharel Lou Lou - EDP
7 100 Ft

A Lou Lou szokatlanul jellegzetes keleti-fűszeres parfüm, amelyet Jean Guichard készít a Cacharel számára. Ez az érzéki illat, amely a szívillatban finom virágokat tartalmaz, egy fiatal nő csábítóságát és rejtélyét tükrözi. Az illat 1987-ben került a piacra.

Cacharel Pour L´Homme - EDT
15 130 Ft

Az illata a fa energetikai hódító és vadász kaland érzi magát, mint egy bátor tengerész, aki hajózik, hogy megfeleljen a szigetekre.

Cacharel Yes I Am Pink First - EDP
19 410 Ft

A Cacharel Yes I am First Pink egy virágos-gyümölcsös női illat,  amely tartalmának és megjelenésének köszönhetően minden modern és független nő nőiességét kihangsúlyozza.