Christina Aguilera - EDP
3 350 Ft

Az érzékiség és a csábítás ereje. Christina Aquilera első illata olyan erős nőknek szól, akik élvezik nőiességüket. A fejjegyet ízletes egzotikus gyümölcs sorbet alkotja, mely energiával tölt fel. A szívjegy nőies illatát a jázmin, a bazsarózsa, és a lédús szilva adja.

Christina Aguilera By Night - EDP
2 950 Ft

Christina Aguilera By Night egy csábító illat, egy csipetnyi játékossággal. Ünnepli az érzékiség és a nőiesség mindannyiunkban. Christina azt mondta: „Szeretem, amikor megyek ki ma este. Ehhez érezzem magam nőies és magabiztos elég nekem a kedvenc illatát. " Erről a szag több elmondjuk mi magazin.

Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP
2 680 Ft

Touch of Seduction illat a  Christina Aguilera márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely  a málna, a licsi és a frézia gyümölcsös illatjegyeivel nyílik meg.

Christina Aguilera Red Sin - EDP
1 740 Ft

A Christina Aguilera Red Sin egy virág-gyümölcsös illat hölgyeknek, amelyet először 2012 októberében mutattak be. Ez az illat a nőiséget ünnepli, amelyet provokatív vörös szín szimbolizál. Az illat az alma és a fahéjjal indít, melyet a ciklámen szív követ.

Christina Aguilera Glam X - EDP
4 500 Ft

Parfüm Christina Aguilera keleties virágos és az úgynevezett Glam X. Úgy tervezték, a nők, akik úgy látja a világot tisztán és tudja, kik ők. Tökéletes parfüm nőknek céltudatos. Ez áll az összetett struktúrák nagyon jellegzetes és egyedi.

Christina Aguilera Unforgettable - EDP
6 160 Ft

Felejthetetlen Christina Aguilera illat minden nő számára, aki szeretné lenyűgözni, és hagyjuk egy felejthetetlen nyomot. A fej illata gyümölcsös, tippeket szilva és a gránátalma. A szív virágos aromák rózsa és jázmin. Végén határozott illata kasmír fa, vanília és tonkabab. Úgy indult 2013-ban.

Christina Aguilera Woman - EDP
3 480 Ft

Christina Aquilera elindítja új parfümöt nő. Ez az illat megtestesíti az igazi nőiesség. Nő érzéki, vidám, és különösen a nő, aki úgy érzi, szexi. Illata nyit akkordok bergamott, rózsabors, licsi és a körte. A szív tartalmaz magnólia, rózsa, ibolya levél és a méz.

Christina Aguilera Inspire - EDP
7 630 Ft

Fragrance nők számára tervezték, akik szeretik kifejezni magukat különböző módokon, keres egy illat alapján a hangulat és az intuíció. Christina Aguilera róla illata Inspire azt mondja: „Szeretem, hogy egy nő.

Christina Aguilera Definition - EDP
5 040 Ft

Definition a Christina Aguiera márkától egy keleti-virágos női illat. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin és a piros alma. A virágos szíve vanília orchideát tartalmaz.

Christina Aguilera Violet Noir - EDP
8 030 Ft

Újdonság

Christina Aguilera Violet Noir keleti-virágos illata minden nő számára, akik szeretik a jellegzetes és édesebb illatot. Nektarin virág, maracuja és piros grapefruit hangok nyitottak. Ezután tisztán virágos szívré válik, amely narancsvirágból, rózsaból és íriszből áll.