Clinique Aromatics Elixir - EDP
7 630 Ft

Aromatics Elixir by Clinique erős, meleg, fás, virágos-női illatok. Ez alkalmas magabiztos, céltudatos nő, aki megáll semmit. Főoldal illatanyagok geránium, bergamott, aldehidek, koriander és a kamilla, szív rejti virágok tövénél, és megtalálja a szantálfa, pézsma és pacsuli.

Clinique Happy - EDP
6 030 Ft

Clinique Happy egy elegáns és modern női illat, amit vidámság és kellemes hangulatot. Fej illat elrejti grapefruit, mandarin virág, babér és a citrusfélék. Szív dobog orchidea, frézia, gyöngyvirág és rózsa. Minden szemlélteti mimóza, gyöngyvirág és magnólia.

Clinique Aromatics In White - EDP
18 480 Ft

Clinique Aromatics in White egy virágos friss illat, a tiszta szépséget, a csábítást és a természetet szimbolizálja.  Az egyedülálló illatkészítmény pikáns borssal és az ibolya levelek gyengéd jegyzeteivel nyílik meg.

Clinique Happy Heart - EDP
8 170 Ft

Boldog szív Clinique egy romantikus női illat, mely örömet hoz az életedbe. Magában hordozza a frissességét mandarin, kasszia és az uborka, sárgarépa, és kiegészítve víz jácint, amely megalapozta kialakítva a szantálfa és a fás jegyek. Az illat 2003-ban indult. .

Clinique Happy In Bloom - EDP
7 500 Ft

Clinique Happy In Bloom egy vidám illat lányoknak, akik szeretik a nevetést és a jólétet. Az illat fő összetevői a szilva, a frézia, a mimóza, a zöld jegyek és a csábító borostyán és a pézsma. Ezt a virágos-gyümölcsös illatot nem szabad kimaradni az illatgyűjteményében! Az illat 2008-ban indult. .