Escada Magnetism - EDP
6 290 Ft

Escada mágnesesség illat beborítja a bőr friss-keleti akkordjai zöld levelek, finom frézia, jázmin, mandula romantikus virág. A mágnesesség teszi a nők egyfajta egyedi szépsége és természeti szexi elegancia.

Escada Agua Del Sol - EDT
7 770 Ft

2016-ban ő vezette be egy másik márka Escada női illat, amit ebben az Agua Del Sol. Ez virágos gyümölcsös kompozíció megnyitja hangok friss körte, rózsaszín bors, fagylalt, citrusfélék, málna, sorbet és mandarin.

Escada Rockin´Rio 2011 - EDT
540 Ft

A nyár egy csodálatos alkalom, hogy a szó szoros értelmében felszólít bennünket, hogy úgy érzi, a legjobb. Korlátozott újrakiadás 3 illata Escada megemlékezzenek a három legsikeresebb illatát idézik igazi nyári hangulatot.

Escada Especiall - EDP
400 Ft

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál.  Az illat a rózsa finom aromájára épül.  Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet.  Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg.

Escada Sorbetto Rosso - EDT
7 770 Ft

Az Escada Sorbetto Rosso egy  aromás és friss virágos női illat, amelynek fejillata  citrusféléket, körte gyümölcsös keverékeket tartalmaznak A szívillatban érezhetőek   víz- és virág tónusok,  dinnye és a tengeri só. Az kompozíciót a praliné, pézsma és borostyán kombinációja zárja.

Escada Miami Blossom - EDT
9 370 Ft

A Miami Blossom egy virágos-gyümölcsös illat a 2019-es korlátozott nyári kiadásból.  Kezdetben érezni fogja a dinnye, a narancs és a fekete áfonya gyümölcsös színeit, amelyek ezután jázmin, tuberóz és tiare virágból álló virágos színekké változnak át; mindezt a lédús ananász hangsúlyozza ki.

Escada Celebrate N.O.W. - EDP 30 ml + testápoló 100 ml
8 030 Ft

Újdonság

Celebrate N. O. W. egy  keleti-virágos női illat.  Kezdetben kibontakozik a  csípős gyömbér, és egy idő után átváltozik  a magnólia virág tónusaiba. Az illat végét édes vanília, jellegzetes fahéj és tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Escada Celebrate N.O.W. - testápoló
5 360 Ft

Celebrate N. O. W. egy  keleti-virágos női illat.  Kezdetben kibontakozik a  csípős gyömbér, és egy idő után átváltozik  a magnólia virág tónusaiba. Az illat végét édes vanília, jellegzetes fahéj és tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Escada Especiall Delicate Notes - EDT
7 100 Ft

Especiall Finom tudomásul veszi, Escada egy virágos-fás, csodálatosan könnyű, ropogós és finom értelmezése az eredeti illat az Escada especiall rózsákkal teli. Hagyja, hogy a lepel karjaiba ez az illat tele virágos tónusok. Úgy indult 2012-ben. .

Escada Especiall Elixir - EDP
8 840 Ft

Especiall származó Escada Elixir egy intenzívebb változata az eredeti illat az Escada especiall 2011. Ez virágos-gyümölcsös illat, amely kizárólag a bátor és elegáns nő, aki világít minden helyiséget az energia és a mosoly. Az illat-ben indult 2013-ban.

Escada Joyful - EDP
5 360 Ft

Brand Escada parfüm új női illat nevezett Joyful. Bemutatja inspiráló pozitív életérzéssel, az optimizmus és az öröm az a pillanat. Az arc a parfüm egy ausztrál szupermodell Miranda Kerr, amely megerősíti, hogy a parfüm Joyful „ösztönzi pozitivitás és a lelkesedés mindig látni a jó oldalát az élet.

Escada Joyful Moments - EDP
7 040 Ft

Escada Örömteli pillanatok vidám és optimista illat nőknek 2015-gyümölcsös, virágos illat mix kínál lédús narancs, ribizli és egzotikus licsi. Szív tele virág A bazsarózsa és rózsa, amely fokozatosan csökken levelek ibolya. A készítmény lezárja a édes illata méz és vanília. .

Escada Miami Blossom - EDT 100 ml + testápoló 150 ml + kozmetikai táska
17 400 Ft

A Miami Blossom egy virágos-gyümölcsös illat a 2019-es korlátozott nyári kiadásból.  Kezdetben érezni fogja a dinnye, a narancs és a fekete áfonya gyümölcsös színeit, amelyek ezután jázmin, tuberóz és tiare virágból álló virágos színekké változnak át; mindezt a lédús ananász hangsúlyozza ki.

Escada Sexy Graffiti 2011 - EDT
12 050 Ft

Sexy Graffiti 2011 by Escada egyik több virágos-gyümölcsös aromájú, amelyek készek vakít a lányok és a nők minden korosztály számára. Ez ihlette a mágikus pillanat a nyári naplementét New Yorkban. Ez tükrözi a hangos zene, csábító koktélok és szép nők élvezik a tánc és a szórakozás.

Escada Sorbetto Rosso - testápoló tej
1 880 Ft

Escada Sorbetto Rosso egy aromás és friss virágos női illat , amelynek fejillata citrusféléket, gyümölcsös keverékeket és körte illatot tartalmaz.   A szívillatban rejtőznek a virágos tónusok, görögdinnye és tengeri só. A kompozíciót praliné, musk és borostyán kombinációja zárja.

Escada Turquoise Summer - EDT
8 440 Ft

Escada Türkiz nyári csábító virágos-gyümölcsös illat, amely ihlette a nyár, szabadság és a napsütéses napok. Türkiz nyári vidám illat sugároz az új energia, szórakozás és öröm. Gyümölcsös-virágos mix megnyitja az illat lédús gyümölcsök.