EtienneAigner First Class - EDT 
9 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

First Class egy fás-ciprusi illat férfiak számára. A friss fejillatot grapefruit, alma és bergamott kombinációja biztosítja. A szívillatban adinnye, jázmin és rózsapaprika érezhető. A kompozíciót a vetiveret, pacsuli, tölgyfa moha és borostyán kombinációja zárja le.

EtienneAigner In Leather - EDT
7 630 Ft

In Leather egy virágos női illat .  A fejillatot a fekete ribizli levél alkotja az y-lang ylang virággal együtt. A tiszta szívillatban a jázmin, pünkösdi rózsa, gyöngyvirág és tuberóz érezhető. A kompozíciót a vanília -borostyán alapillat kombinációja zárja le. Az illat 2003-ban került a piacra.

EtienneAigner In Leather Man - EDT
7 360 Ft

In Leather Man egy aromás-gyümölcsös illat a férfiaknak. A fejillatban érezhető a grapefruit,  yuza,  dinnye,  piros alma, az ananász és a bergamot. A szívillatban a szerecsendió, a bors, a levendula, a kardamom, a patchouli és a tölgyfa moha illatok vannak elbújva.

EtienneAigner |Man|2 - mini EDT
1 610 Ft

Aigner | Man | 2 egy fás-aromás illat a férfiaknak. A fejillatban a zsálya és szicíliai citrom érezhető. A fűszeres szívillatban fahéj, ösztragót és ánizs van elbújva. Az illatot a borostyán, vanília, patchouli, dohány, kasmír és cédrusfa kombinációja zárja le. Az illat 2007-ben került a piacra.

EtienneAigner No. 1 Platinum - EDT
9 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

No. 1 Platinum egy fás-fűszeres gazdag kompozíciójú férfi illat. A fejillat citrusféléket, ózon illatösszetevőt, fekete borsot, szegfűszeget, mentát és egzotikus tamarind fát tartalmaz. A szívillatban érezhetőek a fás és fűszeres illatok,  mégpedig a kardamom, koriander és a fekete bors.

EtienneAigner Private Number - EDT
7 770 Ft

A Private Number egy virágos-gyümölcsös illat, gazdag kompozícióval. Friss zöld tónusokkal, mandarin, őszibarack, tárkony, jácint és galbanum gyantával nyílik meg. A szívillatban érezni fogja a virágok és a mignonette kombinációját.

EtienneAigner Starlight - EDP
8 300 Ft

Illatos világ, amely kizárólag a nőknek szól, aroma, amely titkokat fejez ki. Képzelje el a lila égboltot, ahol a csillagok villognak a felhők hálója mögött.

EtienneAigner Statement - EDT
9 240 Ft

Statement od Aigner egy  fűszeres férfi illat, amely 1994-ben került a piacra.  Friss citrusfélékkel és zöld tónusokkal nyílik meg, amelyet levendula és muskátli egészít ki. A szívillatban érezhető a gyümölcsö, szerecsendió, koriander és a gyöngyvirág.

EtienneAigner Too Feminine - EDP
8 030 Ft

Virág-gyümölcsös illat a nők számára, akik ismerik saját szexepiljüket. Azok a nők, akik szeretik az ellentéteket, és tudják, hogyan használják őket az előnyökhöz. Csábító, érzéki, aktív, szerető, kalandos és függetlenek.

EtienneAigner X Limited - EDT
7 710 Ft

Ezzel az illattal Etienne Aigner belépett az „X generáció“ világába, és jelentősen befolyásolta az új uniszex illat kategóriájának stílusát. Az új trendeket beállók számára készült illat megkülönböztető és nem hagyományos. A szag unisex – mind a nők, mind a férfiak számára.