Hollister Wave For Him - EDT
3 750 Ft

Hollister Wave For Him – egy fás-aromás illat modern férfiaknak.  A fejben bambusz levél és citrusfélék – grapefruit, egzotikus yuzu – dominál. A szívet a citrus, az ellenálhatatlan levendula és a keserű narancsvirágból kinyert olaj (neroli) dobogtatja.

Hollister Wave For Her - testpermet
3 620 Ft

Hollister Wave For Her egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej karambolából, birsból és cassisből készül. Virágos szíve orchideát, hibiszkuszt és mákvirágot tartalmaz. Az alapillatban érezhető  a nap akkordjai, szantálfa és kristályos borostyán. Az illat 2016-ban került a piacra.

Hollister Festival Vibes For Him - EDT
8 440 Ft

A Festival Vibes For Him egy aromás-fougere férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik az ananász, nyírfa levelei és a tengeri tónusok. A szívillat babérlevelet, zöld és fás tónusokat és gyömbért tartalmaz.  Az alapillatban kibonatkozik tölgymoha, tonkabab és szürke borostyán kombinációja.

Hollister Free Wave For Him - EDT
4 020 Ft

A Free Wave For Him egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat gyömbért, bergamott-ot és rózsaszín borsot  tartalmaz. A szívillat összetevői közé tartozik a moha, algák és fehér írisz. Az alapillatban a cédrus, pézsma, jellegzetes fa kombinációja bontakozik ki.  Az illat 2018-ban került a piacra.

Hollister Wave 2 For Her - EDP
3 750 Ft

A Wave 2 For Her egy virágos- gyümölcsös női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, kókusz, őszibarack. A virágos szívillat liliomot, rózsaszín fréziát és tiare virágot tartalmaz. Az alpillatban kibontakozik az orchidea homokos tónusokkal és fával kombinálva.

Hollister Wave 2 For Him - EDT
4 550 Ft

A Wave 2 For Him egy aromatikus-fougere férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, fehér bors és az ózon tónusai. A szívillat muskátli, levendula és zsálya keverékét tartalmazza. Az alapillatban pedig a szantálfa, pézsma és a fás tónusok bontakoznak ki.

Hollister Wave For Her - EDP
5 040 Ft

A Hollister Wave For Her egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a karambola, birsalma és a kasszia. A virágos szívillat orchideát, hibiszkuszt és pipacsot tartalmaz. Az alapillatban kibontakoznak a nap tónusai, szantálfa és a kristályos borostyán.

Hollister Wave For Her - EDP TESZTER
4 550 Ft

Hollister Wave For Her egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej karambolából, birsból és cassisből készül. Virágos szíve orchideát, hibiszkuszt és mákvirágot tartalmaz. Az alapillatban érezhető  a nap akkordjai, szantálfa és kristályos borostyán. Az illat 2016-ban került a piacra.