Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT TESZTER 
8 840 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT
6 290 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme Intense által Issey Miyake márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak, akik szeretik az aktív élet és a folyamatos mozgás. Ez limitált, melyet a nyilvánosság elé 2007-ben, a keverék a citrus árnyalatok és a fűszereket.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
11 060 Ft

1994-ben, Issey Miyake márka bevezetett fás illat L´Eau D´Issey Pour Homme. Ezzel kapcsolatban illat jött létre 2016-ban aroma l´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche, mely tágas és friss. A háttérben áll az illat parfüm Christophe Raynaud. Citrus fás tónusok kombinálni levendula, bors, rózsa és társ.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER
8 920 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT
8 030 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme - EDT
7 630 Ft

Tíz év után a L´Eau d´Issey, Issey Miyake mondja egy új történet a víz – egy történet rejtély, mélysége és óriási vonzerejét. Meghívó, hogy felfedezze a végtelen érzékek, kontrasztok és az érzelmek. Inspiráció kell látni alapvető elemei – a különbség nappal és az éjszaka.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT
400 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDP (náplň)
15 400 Ft

D´Issey Eau l´tükrözi hűen a kreativitás Issey Miyake, szorosan kapcsolódik annak értékeit és igényeit. Azt fejezi ki a személyiségét, elképzeléseit szépség, a szabadság és az öröm az élet. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Forrás érzékiség és frissessége az élet.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pure - EDP
15 530 Ft

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
6 910 Ft

L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme Fraiche egy virágos-fás illat férfiaknak. Kezdetben úgy érzi, mandarin, citrom, rozmaring, ánizs. A szív a parfüm tárolja virágos jegyek, arra a következtetésre jutott befejeződik szantálfa, pézsma és pacsuli.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDP TESZTER
10 790 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Florale - EDT
8 030 Ft

Virág-édes illat nők számára Issey Miyake – ez L´Eau D´Issey Florale. Ha szereted a virágokkal töltött illatanyagokat, ez az illat csak az Ön számára! Kezdetben lédús mandarin van, az illat szíve a rózsák és a liliomok, az egész kompozíció fás árnyalatokat rögzít. Az illat 2011-ben indult.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift
6 110 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos. A dezodor nem tartalmaz alkoholt! .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - dezodor
6 560 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport - EDT
6 030 Ft

A L´Eau D´Issey Pour Homme Sport már 2011-ben vezette be az Issey Miyake márkanevet Issey Miyake nyilvánosság számára. Issey Miyake L´Eau D´Issey Sport illata egy kivételes illatú energia és energia kifejezése. .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Summer 2016 - EDT
10 980 Ft

Issey Miyake indít éves limitált illat L´Eau DIssey hogy 2016 nevű LEau D`Issey Pour Homme Summer 2016 új nyári kiadás, előadó Michelle McKinney és parfümöket Alberto Morilllas. Az illata friss, gyümölcsös-fás. Megnyitja akkordok kiwi, grapefruit és a koriander.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - voda po holení
10 040 Ft

A L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fa illat. Ez az illat kivételes férfiak számára készült, akiknek sok karizma van, és amely pontosan meghatározza a pályáját, és pontosan tudja, mit akar. Ellenállhatatlan és bájos. .

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure - EDT
10 040 Ft

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure Nectar - EDP
21 170 Ft

A L´Eau D´Issey Pure Nectar De Parfum egy virágos illat nők számára a L´Eau D´Issey Pure kollekciójából. A fejillatban érezhető a  körte, méz és bergamott kombinációja. A szívillatban bonatkozik ki a rózsa  és a pünkösdi rózsa akkordok, amelyeket vízi tónusok egészítenek ki.

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure Nectar - EDP 50 ml + testápoló 100 ml
18 740 Ft

Újdonság

A L´Eau D´Issey Pure Nectar De Parfum egy virágos illat nők számára a L´Eau D´Issey Pure kollekciójából. A fejillatban érezhető a  körte, méz és bergamott kombinációja. A szívillatban bonatkozik ki a rózsa  és a pünkösdi rózsa akkordok, amelyeket vízi tónusok egészítenek ki.

Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT
10 710 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT 50 ml + tusfürdő 100 ml
16 070 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L`Eau Super Majeure D`Issey - EDT
17 750 Ft

A L´Eau Super Majeure D´Issey egy fás-vízi illatú férfi illat.  A fejillat zsályát, citrusféléket és rozmaringot tartalmaz. A szívillat egyesíti a tengeri sót más tengeri hangokkal, patchoulival, kasmírokkal és fás akkordokkal.

Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT
11 250 Ft

A Nuit D`Issey Bleu Astral egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamottot és jellegzetes koriandert tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a bőr tónusai.  A kompozíciót egy fás alapillat zárja, amelyben domináns szerepet játszik a borostyánfa.

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT
6 700 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.

Issey Miyake Nuit D`Issey Noir Argent - EDP
17 140 Ft

A Nuit D´Issey Noir Argent egy fás-fűszeres illat a férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat keserű grepfruitot, szerecsendiót, rózsaszín és fekete borsot tartalmaz. A szívillatban érezhető a bőr, zsálya és olibanum gyanta kombinációja.

Issey Miyake Nuit D`Issey Parfum - EDP
10 520 Ft

A Nuit D´Issey Parfum egy fás – fűszeres férfi illat, amely 2015-ben került a piacra. A fejillat rózsaszín borsot és grapefruitot tartalmaz. A szívillatban édes vanília és bőr  kombinációja érezhető. A kompozíciót a pacsuli és a tonkabab kombinációja zárja.