Jaguar For Men - EDT
4 020 Ft

Jaguar For Men egy citrus-fás férfias illat Jaguar. Csak tükrözi igényeinek és kívánságainak egy férfi, aki intelligens, karizmatikus és magabiztos. Head citrus illat miatt grapefruit, kiegészítve bazsalikom. Szív Tartozik gardenia és fűszerek. Következtetés Az illata jele cédrus és borostyán.

Jaguar Classic Black - EDT
4 550 Ft

A Jaguar férfi illata fűszeres és aromás. A gyártót egy luxusautó ihlette.  A parfümöt érzékiség és modern stílus jellemzi. Az illat 2009-ben került a piacra.

Jaguar Classic - EDT
4 420 Ft

Épp uganúgy, mint a Jaguar autóknál, az azonos márkájú illatot is a stílusos tisztaság és elegancia uralja.  Az érzékiség és a frissesség diszkrét keveréke a citrusfélék koktélából és a levendula jellegzetes aromájából áll össze, amelyet a gyömbér, ánizs és boróka fűszeres tónusai egészítenek ki.

Jaguar Classic Red - EDT
4 230 Ft

Az  Classic Red EDT a Jaguar márkától egy olyan férfinak készült, aki szereti az adrenalint, a kalandot és az  izgalmat. A lédús gyümölcsök, fűszerek, virágok és egzotikus fák harmonikus keveréke jellemzi ezt  az édeskés Classic Red illatot. 2013-ban került a piacra.

Jaguar For Men Evolution - EDT
4 290 Ft

Eau de Toilette Jaguar for Men Evolution egy új kifejezés a klasszikus egy kis jövőben. A parfüm jött létre, hogy fellebbezni a fiatal, erős és magabiztos ember. A hagyomány és a modernitás alkotnak parfüm stílusban. Az illat-ben indult 2013-ban. .

Jaguar Pace - EDT
5 490 Ft

2016-ban látta a könnyű illat nevezett Pace. Ez fougerová illata Jaguar meghökkent töltéssel frissességét. Perfumers szag létre Alexandra Monet és Philippe Romano. Azt várták azt rozmaring, zöld alma, fekete bors. Alapvetően úgy érzi koasatec, levendula és kasmír fa.

Jaguar Performance - EDT
4 950 Ft

Parfüm Performance Jaguar idézi figyelemreméltó tulajdonságokkal Jaguar, ezért aerodinamikai erőt és kiemelkedő teljesítményt. Fragrance családjába tartozik a friss aromás illatok. Robbanásveszélyes felső tone alkotó fény fűszeresség bazsalikommal és csípősség mandarint.

Jaguar Signature Of Excellence - EDP
6 100 Ft

Parfumérka Alexandra Monet létre 2015-ben fougerovou illat férfiaknak Signature kiválóság. Fej illat áll bergamot, petitgrain és szerecsendió. Középpontjában fogja érezni labdanum, vetiver és fás jegyekkel. Alapvetően ez hozzáfűzi harmónia szürke pézsma, tömjén és tonkabab. .

Jaguar Vision - EDT
4 420 Ft

Citrus-fás illat Vision, a Jaguar márka ihlette az új és bátrabb belsőépítészeti koncepció autó gyártó Jaguar.

Jaguar Vision II - EDT
4 690 Ft

Jaguar indított illata Vision II. Valamint ezek egészítik ki a sikeres kiadás ihlette különböző személyiségek és a legfontosabb pillanatokban.