Jesus Del Pozo Halloween - EDT
4 950 Ft

Csábító és varázslatos illat olyan, mint a Halloween szagló bájital, amelynek fő összetevői között nem illó, mint a megszokott szag, de a fantázia lőni nyilak a szívét az áldozatok.

Jesus Del Pozo Ambar - EDT
3 290 Ft

Ambar Jesus Del Pozo egy keleties virágos illat nőknek. Az első fázisban rozvoní mandarin kombinált kardamom és a bergamott. A szív a virágillat formájában íriszek, bazsarózsa és tea. Az utolsó szakaszban bontakozik borostyán jegyzetek, üröm és Virginia cédrus. Azt 2010-ben indult. .

Jesus Del Pozo Halloween Blue Drop - EDT
6 560 Ft

2012-ben a márka indított a Jesus Del Pozo illat nőknek Halloween Blue drop. Ez virágos-keleties illat egyesíti citrus-gyümölcsös jegyek a bevezetőben, a szív a végén található a virágok és az illata határozott fahéj, fűszerek, borostyán és pézsma. A parfüm Hamid Merati-Kashani. .

Jesus Del Pozo Halloween Fleur - EDT
7 230 Ft

2013-ban a márka bemutatta Jesus Del Pozo Eau de Toilette a lányok és nők Halloween Fleur. Ez az érzéki illat tele van rendkívüli hangokat, amelyek a mesterien együtt, hogy ez az illat áll ki a legjobban. Hagyja magát bevonni a hangja. .

Jesus Del Pozo Halloween Man - EDT
5 760 Ft

Halloween Man egy keleti fás parfüm olyan férfiaknak, akik nem félnek semmitől. Jellemzői erősek, frissek, édesek, melegek és bájosak. Ajánlott különösen őszi és téli hónapokban használni. Először 2012-ben indult. .