Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

A Honeysuckle & Davana egy luxus virágos illat a nők számára, amely elvarázsolja Önt szokatlan összetételével.  A fejillat   halvány üröm növényt tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a  rózsa és a lonc illatjegyei. Végül az alapillatot  a moha tónusai zárják. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone Mimosa & Cardamom - EDC (doboz nélkül)
19 410 Ft

A Mimosa & Cardamom egy  keleti-virágos illat  nőknek  és  férfiak számára  egyaránt. A fejillatban érezhető a kardamom, a szívillatban a  mimóza, és a tonkabab akotja  alapillatot. Az illat 2015-ben került a piacra.

Jo Malone Myrrh & Tonka - EDC INTENSE (doboz nélkül)
40 160 Ft
+ ingyen szállítás

A Myrrh & Tonka egy intenzív keleti illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillat összetéveszthetetlen levendulát tartalmaz, a szívillatban rejtőzik a mirha aromája, és az alapillatban az édes vanília, mandula és a tonkabab kombinációját fogja érezni. Az illat 2016-ban került a piacra.

Jo Malone English Pear & Freesia - EDC (doboz nélkül)
32 800 Ft

A luxus  English Pear & Freesia illat a Jo Malone márkától egy ciprusos-gyümölcsös női illat.  A gyümölcsös fejillata körtét és dinnyét tartalmaz, a virágos szívillatban a rózsa és frézia illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót pézsma, pacsuli, ámbra és rebarbara kombinációja zárja.

Jo Malone Orange Blossom - EDC (doboz nélkül)
19 410 Ft

A Orange Blossom egy luxus virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat citrus-citrátot, mandarin-kementint és zöld akkordokat tartalmaz. Az afrikai narancsvirág és a lótusz érezhető a szívillatban, az alapillatban elvarázsolja Önt az orgona illatjegyei.

Jo Malone Blackberry & Bay - EDC (doboz nélkül)
19 410 Ft

A Blackberry & Bay virágos-gyümölcsös női illat. A feltalálója Fabrice Pellegrin. A virágos akkordok, vetiver, cédrus, szeder, grepfruit és babérlevél kombinációjából áll össze. Az illat  2012-ben került a piacra.

Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold - EDC INTENSE (doboz nélkül)
38 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Jasmine Sambac & Marigold egy intenzív virágos illat a nők számára. A körömvirág hangjaival nyílik meg, majd átjutnak egy virágos-édes szívillatba, amelyet jázmin, méz és ylang-ylang képvisel. A készítmény benzoin gyantával zárul. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

A Nectarine Blossom & Honey virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillat zöld tónusokból, fekete ribizliből és narancssárga levél olajból áll. A nektarin és az akác  van elrejtve a szívillatban. A kompozíciót a vetiver, őszibarack és szilva kombinációja zárja be.

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (doboz nélkül)
19 410 Ft

A Peony & Blush Suede egy luxus virágos illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban a piros alma illatjegyeit fogja érezni, a tisztán virágos szívben a pünkösdi rózsa, a jázmin, a rózsa és a szegfű kombinációja bontakozik ki. A kompozíciót a nem hagyományos velúr tónusai zárják le.

Jo Malone English Oak & Redcurrant - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

Az English Oak & Redcurrant egy virágos-gyümölcs illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Az  illat elején érezni fogja a piros ribizli gyümölcsös árnyalatát, amely ezután átkerül egy rózsás szívillatba. A tölgy fa akkordjai zárják be a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

Jo Malone - English Pear & Freesia EDC 30 ml + Grapefruit EDC 30 ml
33 470 Ft

Újdonság

Ajándékkészlet tartalmazza:English Pear & Freesia  (ciprusos-gyümölcsös női illat)Fejillat: dinnye, körteSzívillat: frézia, rózsaAlapillat: pézsma, patchuli, borostyán, rebarbaraA luxus  English Pear & Freesia illat a Jo Malone márkától egy ciprusos-gyümölcsös női illat.

Jo Malone Incense & Cedrat - EDC INTENSE (doboz nélkül)
32 800 Ft

Incense & Cedrat egy keleti-fás illat nők és férfiak számára egyaránt, amely a  Cologne Intense kiadásából származik. Az illat összetevői közé tartozik a bors, benzoin, elemi gyanta, olibán és labdanum. Az illat 2015-ben került a piacra.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

A Lime Basil & Mandarin egy citrus-aromatikus illat  nőknek és férfiak számára egyaránt, amely 1999-ben került a piacra.  A tiszta citrusos fejillat összetevőihez tartozik a lime, lédús mandarin és bergamott. A szíveben bazsalikom, ibolya, írisz és kakukkfű keveredik.

Jo Malone London Rain Black Cedarwood & Juniper - EDC (doboz nélkül)
16 070 Ft

A Black Cedarwood & Juniper egy fűszeres-fás illat nőknek és férfiaknak, amelyet 2014-ben dobtak a piacra, és az esős londoni időjárás ihlette London Rain edíció része. A fejjegyeket a kömény és a chili paprika alkotja, a szívben a boróka dominál, az alaphangot pedig a cédrus szolgáltatja.

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

A Pomegranate Noir egy fényűző aromás-gyümölcsös illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, gránátalma, szilva, görögdinnye és rebarbara. Virágokat, fűszereket, gyantát és fás akkordokat fog érezni a szívillatban.

Jo Malone Wild Bluebell - EDC (doboz nélkül)
32 800 Ft

A Wild Bluebell egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A fejillat harangvirágot és aromás szegfűszeget tartalmaz, a szívillatban  jázmin, gyöngyvirág és csipkebogyó érezhető. A kompozíciót pézsma-borostyán alapillat zárja le. Az illat 2011-ben került a piacra.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC (doboz nélkül)
32 800 Ft

A Wood Sage & Sea Salt egy luxus aromás illat nőknek és férfiaknak egyaránt.  Csak öt összetevőt tartalmaz, nevezetesen ambrettet (pézsma hibiszkuszt), tengeri sót és tengeri moszatot, jellegzetes zsályát és keserű grapefruitot. Az illat 2014-ben került a piacra.

Jo Malone 154 Cologne - EDC (doboz nélkül)
31 730 Ft

A 154 Cologne egy fás-aromatikus illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amely 2001-ben került a piacra. A citrusos fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grepfruit és a bergamott. A szívillatban rejtőzik a levendula, bazsalikom és a szerecsendió.

Jo Malone Amber & Lavender - EDC (doboz nélkül)
30 120 Ft

Az Amber & Lavender egy keleti-fougerer illat a nők és a férfiak számára egyaránt, amely 1995-ben került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a levendula, menta és bergamott. A szívillat gyöngyvirágból, szegfűszegből és fahéjból készül.

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (doboz nélkül)
15 400 Ft

A Basil & Neroli egy virágos-zöls illat nőknek és férfiaknak egyaránt, amely 2016-ban került a piacra.  A fő összetevői közé tartozik a bazsalikom, amely az illat fejét képezi. A szív keserű narancs (neroli) virágok olajából áll. Az alapillat a vetiver és a fehér pézsma kombinációjával zárul.

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (doboz nélkül)
26 780 Ft

A Bronz Wood & Leather egy intenzív bőr illat férfiak és nők számára egyaránt. A friss fejillata keserű grepfruitot tartalmaz, a szívillatban rejtőzik a boróka és a füstös tónusok.   A kompozíciót bőr és vetiver kombinációja  zárja le. Az illat 2019-ben került a piacra.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

Earl Grey & Cucumber egy aromatikus illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amelyet a leghíresebb angol tea márka ihletett. A fejillat összetevői közé tartozik a jázmin, bergamott, piros alma és a vízi tónusok. A szívillatban kibontakoznak a friss uborka és az angyalgyökér tónusai.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

Az English Oak & Hazelnut egy  luxus fás-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. Mogyoró hangokkal nyílik meg, majd egy cédrus illatú szívillatba kerül át és tölgyes fás akkordokkal fejeződik be. Az illat 2017-ben került a piacra.

Jo Malone Grapefruit - EDC (doboz nélkül)
16 740 Ft

A Grapefruit egy citrusos illat  nőknek és férfiak egyaránt, amely 1992-ben került a piacra. A fejillat grapefruitból és mandarinból készült, a szívillat össztevői közé tartozik az aromatikus rozmaring, bors, jázmin és menta.   Az alapillatot a vetiver, pacsuli és a tölgymoha kombinációja zárja. .

Jo Malone Orris & Sandalwood - EDC INTENSE (doboz nélkül)
25 440 Ft

Az Orris & Sandalwood egy keleti-fás illat nőknek és férfiknak egyaránt, amely a Cologne Intense kiadásából származik. Az illat összetevői közé tartozik az ibolya, galbanum, muskátli, írisz, sövény, labdanum gyanta, borostyán és pézsma. Az illat 2016-ban került a piacra.

Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (doboz nélkül)
27 310 Ft

Oud & Bergamot egy keleti illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amely a  Cologne Intense kiadásából. Ezt  parfümöt a Közel-Kelet  ihlette. Az összetevői közé tartozik a cédrus, bergamott, citrom, narancs és agárfa  (oud). Az illat 2010-ben került a piacra.

Jo Malone Red Roses - EDC (doboz nélkül)
16 280 Ft

A Red Roses egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A friss fejillat citromot és mentafélét tartalmaz, a virágos szívillatban rejtőzik a  bolgár rózsa és ibolya levelek. A kompozíciót méhviasz tónusai zárják. Az illat 2001-ben került a piacra.

Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (doboz nélkül)
26 110 Ft

A Tuberose Angelica intenzív virágos illat nők számára; a Cologne Intense gyűjteményből származik. Angyalgyökér tónusaival nyílik meg, majd az aromás tuberóz akkordjaiba kerül,  a kompozíciót fás hangok, az ámbra és fás tónusok  kombinációja zárja be. Az illat 2014-ben került a piacra.

Jo Malone Velvet Rose & Oud - EDC INTENSE (doboz nélkül)
25 440 Ft

Velvet Rose & Oud  egy keleti illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amely a  Cologne Intense kiadásából. Ezt  parfümöt a Közel-Kelet  ihlette. Az  összetevői közé tartozik a rózsa, agarfa (oud), praliné, szegfűszeg. Az illat 2012-ben került a piacra.