L´Artisan Parfumeur Batucada - EDT
12 050 Ft

A Batucada virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt. A fej mészből, mentaből és cukornádból áll. A virágszívbe beletartozik az ylang-ylang és a tiare. Az alap ötvözi a tengervizet, a kókuszdiót és a sót. 2011-ben indították. .

L´Artisan Parfumeur Mon Numero 10 - EDP
7 360 Ft

A Mon Numero 10 keleti illatú, gazdag kompozícióval rendelkező férfiak és nők számára. A fej fás és fűszeres tónusokat tartalmaz, éppen ellenkezőleg, a szíve bőrből készült virágos akkordokból áll. A bázist muskus, vanília és borostyán uralja. A piac 2011-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Oeillet Sauvage - EDT
13 660 Ft

Az Oeillet Sauvage a keleti-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt.  Összetevői közé tatozik a szegfű, ylang-ylang virág, vanília, rózsaszín bors, rózsa, liliom, cikória és gyanta. Az illat 2000-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Poivre Piquant - EDT
14 730 Ft

Poivre Piquant keleti- fűszeres illat férfiak és nők számára. Fő összetevői közé tartozik a méz, a fehér bors, a tej, az édesgyökér, a cukornád és a fás. Az illat 2002-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Al Oudh - EDP
15 660 Ft

Az Al Oudh mind a férfiak, mind a nők számára keleti jellegű. A fej szárított gyümölcsökből, fűszerekből, rózsaszín paprikából és köményből, friss bergamottból és narancsvirágból áll. A szívben virágos árnyalatokat és fás árnyalatokat fog érezni, kiegészítve bőrrel, sáfránygal és füstölővel.

L´Artisan Parfumeur L`Eau D`Ambre - EDT
14 730 Ft

A L´Eau D´Ambre egy keleti illat a nők és férfiak számára. Csak négy összetevőt tartalmaz, mégpedig  borostyánt, pacsulit, édes vaníliát és muskátlit. Az illat 1993-ban került a piacra.

L´Artisan Parfumeur L´Eau D´Ambre Extreme - EDP
8 570 Ft

A L´Eau D´Ambre Extreme a keleti-fűszeres illat mind a férfiak, mind a nők számára. Csak három összetevőt tartalmaz, nevezetesen édes vanília, borostyán és fűszerkeverék. 2001-ben indult.

L´Artisan Parfumeur L`Eau De Caporal - EDT
17 400 Ft

A L´Eau De Caporal egy citrus-aromás illat nőnek és férfiaknak egyaránt.  Az összetevői közé tartozik a citrom, mandarin, muskátli, levendula, cédrus, pacsuli, vetiver és a tölgyfa moha. Az illat 1985-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Mon Numero 9 - EDC
18 070 Ft

A Mon Numero 9 egy citrus-aromás illat mind a férfiak, mind a nők számára. Ez csak három összetevőből áll, nevezetesen a buja citrom, zöld tónusok és a rebarbara. A piac 2011-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Noir Exquis - EDP
19 090 Ft

A Noir Exquis a keleti-vanília illata mind a férfiak, mind a nők számára. A fej narancssárga és gesztenye. A szívben narancssárga virág, juharszirupos kávé. A kompozíció ébenfa és szantálfa, heliotrop virág, édes vanília és tonka bab zár. A piac 2015-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Nuit De Tubereuse - EDP
11 780 Ft

A Nuit De Tubereuse egyaránt illik a nők és férfiak számára is. A mandarin, szegfűszeg és rózsaszín paprika a fejben rejtve van. A szív tuberóz, rózsák és y-lang y-lang, édes mangóval kiegészítve. A kompozíció bezárja a ritka erdők, pézsma, gyanták és angyalok kombinációit. A piac 2010-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Patchouli Patch - EDT
21 420 Ft

A Patchouli Patch keleti illatú férfiak és nők számára. A fej kömény, patchouli, fehér pézsma és ánizs. A szívben nő az írisz, a patchouli, az osmanthus és a fehér pézsma. A kompozíció zárja a vetiver, szantálfa és cédrusfa kombinációit. 2002-ben indult.

L´Artisan Parfumeur Piment Brulant - EDT
16 070 Ft

A Piment Brulant egy  keleti-fűszeres illat a férfiaknak  és a nők számára egyaránt. Az összetevői közé tartozik: a borostyán, fahéj, pézsma, mák, vanília, sötét csokoládé, kakaó, szegfűszeg és chili. Az illat 2002-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Safran Troublant - EDT
16 070 Ft

A Safran Troublant egy keleti-fűszeres illat nők és férfiak számára egyaránt.   Az összetevői közé tartozik a passion virág, szantálfa, rózsa, vanília, sáfrány, cukor és gyömbér.   Az illat 2002-ben került a piacra.

L´Artisan Parfumeur Seville A L`Aube - EDP
18 740 Ft

A Sevilla AL´Aube keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Fejillat összetevői közé tartoznak az olivafa virágok, keserű narancs (petitgrain) levelek. A levendula, a narancsvirág, a dohány, a jázmin és a méhviasz illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban.

L´Artisan Parfumeur The Pour Un Ete - EDT
17 400 Ft

A Pour Un Ete egy aromatikus  zöld illat  nőknek és férfiaknak egyaránt.  Az összetevői közé tartozik a tea, jázmin, bergamott, citrom, menta, maté, cédrus és pézsma. Az illat 1995-ben került a piacra.