Loewe 001 Woman - EDP
17 400 Ft

Parfüm víz 001 Nő a keleti-virágos illat a nők számára. A fej bergamottot, olasz mandarin és rózsaszín borsot tartalmaz. A szandálfa és az egyiptomi jázmin elrejtve van. A készítményt borostyán-vanília alapanyaggal zárjuk le. 2016-ban indult. .

Loewe 7 - EDT
15 260 Ft

A Loewe 7 egy féfi fás-virágos illat pézsma alapillattal. A fejillat összetevőihez tartozik az alma és a bors, a szívillatban rejtőzik a tömjén, gyöngyvirág, rózsa és keserű narancsolaj (neroli).  A kompozíciót a cédrus, vetiver és már az említett pézsma kombinációja zárja.

Loewe Agua De Loewe El - EDT
15 400 Ft

Az Agua De Loewe El egy férfi illat, amely víz hangokkal, yuzu gyümölcsökkel, pomelóval, bergamottal és mandarin illatokkal nyílik meg. A tiszta gyümölcsös szívillat egyesíti az ananászt, a fekete ribizlit és a Granny Smith almát.

Loewe Agua Del Loewe Ella - EDT
9 370 Ft

Az Agua Del Loewe Ella női illat friss, akkordokkal, narancs, bergamott és kumquat gyümölcs formájában nyílik meg, amelyet a maracuja egészít ki. A szívillatban érezhető a a paprika, a rózsa, a liliom és a tavirózsa szokatlan kombinációja. Az alapillatban bontakozik ki a fás-pézsmás alap.

Loewe Agua Miami Beach - EDT
14 270 Ft

Az Agua Miami Beach egy virágos-fás illatú, mind a férfiak, mind a nők számára. A fej mandarin, feketeribizli és körte. A jázmin, a gyöngyvirág és a magnólia kombinációja tiszta virágos szívben érezhető. A kompozíciót vetiver, pézsma és szantálfa zárja. 2018-ban indult. .

Loewe Aura - EDP
16 410 Ft

Az Aura egy keleti-virágos illat a nők számára. A fej rózsaszín paprika, piros ribizli, bergamott és lila levelek. Egy tiszta virágos szívben érezni fogja a jázmin, a rózsa, az írisz és a nárcisz. A kompozíció málna, bőr, szantálfa és cédrusfa zárva van. 2013-ban indult. .

Loewe Aura Floral - EDP
17 620 Ft

Az Aura Floral egy  virágos női illat. A fejillat összetevői közé sárgarépa magvak, bergamott, citrom és zöld tónusok. A tiszta virágos szívillatban érezhető a  rózsa, jázmin, narancsvirág és ibolya.   A kompozíciót a  vanília, bőr, pézsma és pacsuli kombinációja zárja.

Loewe Solo Loewe Cedro - EDT
19 630 Ft

A Solo Loewe Cedro egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat rózsaszín borsot és mandarint tartalmaz, a levendula és a szerecsendió rejtőzik a szívillatban. A kompozíciót a  cédrus és benzoingyanta kombinációja zárja.   Az illat 2015-ben került a piacra.

Loewe Solo Loewe - EDT
17 810 Ft

A Solo Loewe egy keleti gazdag összetételű férfi illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, citrom, bergamott,guavu gyümölcs, indiai törpebogáncs, levendula, kakukkfű, rozmaring, pacsuli és kasmírfa.

Loewe Solo Loewe Esencial - EDT
17 400 Ft

Solo Loewe ESSENCIAL egy fás-aromás illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a  menta, mandarin, limet és levendula. A szerecsendió, a maté, a kakukkfű, a rozmaring és a kardamom bontakozik ki a szívillatban.   A kompozíciót a pacsuli, tömjén, tonka bab és guaiac fa zárja.

Loewe Solo Loewe Origami - EDT
19 550 Ft

A Solo Loewe Origami egy fás-aromás férfi illat. A fejillat olasz citromot, bergamottot, bazsalikomot, rozmaringot, kardamomt és ánizst tartalmaz. A szívillatban összetevői közé tartozik a muskátli, levendula és levendula kivonat.

Loewe Solo Loewe Platinum - EDT
11 650 Ft

Loewe Platinum Solo férfi bőr illata. Összetevői közé tartozik a tea, a bőr, az oliban gyanta, a sziámi benzoingyanta, a levendula, a szerecsendió, az atlasz cédrus, a szürke  borostyán és a kakukkfű. Az illat 2012-ben került a piacra.