Michael Kors Glam Jasmine - EDP
15 130 Ft

Michael Kors egy új illat 2013 Glam Jasmine. A parfüm nyit karjai fehér virágok, kíséretében krémes szantálfa. Glam Jasmine egy romantikus illat, amely gazdagítja a mindennapi mintegy szokatlan élmények. .

Michael Kors Sexy Amber - EDP
9 770 Ft

Szexi Amber illat víz Michael Kors egy csábító illat nőknek, készítette Harry Fremont. Parfüm csomagolva szantálfa, réteges fehér virágok jelképezi, a gyengédség és szépség. Vonzó és elegáns illat szexi Amber a féktelen és bátor nők, akik állandóan teremt újat, vonzó és tele van energiával. .

Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum - EDP
9 370 Ft

A Michael Kors  márka 2017-ben bemutatta az  úgynevezett Ruby Sexy Eau de Parfum  ciprusos-gyümölcsös női illatot.   A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a málna, sárgabarack, a virágos szívillatban kibintakoznak a  rózsaszirom és a jázmin illatjegyei. Az alapillatban rejtőzik a kasmírfa.

Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum - EDP 50 ml + testápoló 100 ml
14 330 Ft

A Michael Kors  márka 2017-ben bemutatta az  úgynevezett Ruby Sexy Eau de Parfum  ciprusos-gyümölcsös női illatot.   A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a málna, sárgabarack, a virágos szívillatban kibintakoznak a  rózsaszirom és a jázmin illatjegyei. Az alapillatban rejtőzik a kasmírfa.

Michael Kors Wonderlust - EDP 50 ml + EDP 10 ml + kártyatartó tok
18 740 Ft

Újdonság

A Wonderlust illat a kaland, a felfedezés és a romantika vágyát tükrözi. Egy olyan nőt képvisel, aki minden körülmények között önmaga. Magabiztos, bájos és inspirálóan hat  a környezetére. Hagyja magát elvarázsolni ezzel a virágos-gyümölcsös illattal. Az illat 2016-ban került a piacra.

Michael Kors 24K Brilliant Gold - EDP
8 300 Ft

Ragyogó 24K Arany származó Michael Kors egy virágos gyümölcsös illat nőknek. A fej egy lédús mandarin, a szív fás, és fás hangok üvöltenek. Az illatot 2015-ben indították el. .

Michael Kors Coral - EDP
16 070 Ft

2015-ben, a márka bevezette a limitált Michael Kors úgynevezett Korall – ez az illat származik Michael Kors illata 2000. Ez egy virágos-gyümölcsös illat a luxus, amelynek célja a nők és lányok, akik szeretik kényeztetni.

Michael Kors - EDP
11 330 Ft

Női Michael Kors illat érzéki és merész kombinációja orientális fajták virágos szív és egy titokzatos kasmír alapon. Meleg fény és illat Michael Kors tökéletes merész és igényes nők számára. .

Michael Kors Extreme Blue - EDT
16 070 Ft

2015-ben ő vezette be a márka Michael Kors illat úgynevezett Extreme Blue. A férfi illata medencék frissesség és energia. Merüljön el a hangok a kardamom, szegfűbors, a bergamott és Angelica a bevezetőben. A szív áll üröm, szezámmag, ciprus és boróka, és végül bemutatja a sárga és a kasmír fa. .

Michael Kors Extreme Night - EDT
12 050 Ft

Illat a modern emberek, akik még mindig az úton Extreme éjszakai Michael Kors. Bold illat közvetlenül sürgette a másik irányba. Keleti fás alkotó elemek ellenállhatatlan parfüm. Szippantás a Mace szerecsendió, a bergamott és fekete tagadni.

Michael Kors Extreme Speed - EDT
12 720 Ft

Az Extreme Speed egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a ciprus, zsálya és kardamom. A szívillatban érezhető a fahéj, koriander és az ibolya  lágy tónusai. A kompozíciót a cédrus, pacsuli és a tolus balzsam kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Michael Kors For Men - EDT
11 110 Ft

Michael Kors For Men egy keleti és modern Michael Kors be magát a férfiak számára. Egyesíti a városi stílust az ember kalandos természetével. A merész Michael Kors parfümösszetétel ötvözi a fűszeres fűszereket és a ragadtató fa illatot. A parfüm egyedisége füstölőt, velúrot és elemi -t ad hozzá.

Michael Kors Rose Radiant Gold - EDP
12 050 Ft

Michael Kors Rose Radiant Gold parfüm puha, fűszeres árnyalatú virágillat. A kiegyensúlyozott kompozíció hangsúlyozza a nőiességet és a természetes szépséget. Hagyja, hogy a természetes varázsa kiemelkedjen a Michael Kors Rose Radiant Gold-val.

Michael Kors Turquoise - EDP
17 400 Ft

A neves illata Michael Kors Turquoise. Limitált a nők számára. Virágos-vizes illat alkalmas arra, hogy melegebb korai esték, amikor lemegy a nap a horizont mögött, és szép narancssárga széle képez ideális környezetet meghitt és kellemes felüdülést.

Michael Kors White Luminous Gold - EDP
14 730 Ft

A világhírű divatmárka Michael Kors be 2015-ben egy másik, már a sokadik, női illat. Ez keleties virágos illat nyílik gyümölcsös körte, akkor jelen van a szívében, a jázmin és végül rögzítette a szag borostyán. Ez a szag csak tetszik!.

Michael Kors Wonderlust Sensual Essence - EDP
15 800 Ft

A Wonderlust Sensual Essence egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a rózsaszín bors, körte, meggy és bazsarózsa. Jázmin és narancsvirág érezhető a szívben. A kompozíció t a velúr, borostyán és kasmír fa kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.