Naomi Campbell - EDT
8 170 Ft

Naomi Campbell illat nők számára készítették, akik a vágy, hogy sikeres legyen, és független. Tudják életcéljaiknak akarnak elérni, bocsátanak ki ellenállhatatlan szexepil, és örülünk, ő gyengéden gondoskodott róluk.

Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT
2 410 Ft

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák.

Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection - EDT
5 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Prêt à Porter Naomi Campbell Prêt à Porter egy keleti-gyümölcsös szag a nőknek. A friss citrusfej bergamottából, mandarinból és narancsból áll. A szív egy jázmin és narancsvirág virágos kombinációja. Az alap vetiver, vanília, sárga és cédrusfa. Az illatot 2017-ben indították el. .

Naomi Campbell At Night - EDT
5 360 Ft

Éjjel – Ez egy másik egy sor márka parfümök Naomi Campbell, akit be a nagyközönségnek 2012. Ez orientális fás illat, a lányok és a nők takar érzéki jegyzeteket virágok, a gyümölcsök és a fás jegyek. Fragrance flakon alapul a klasszikus Naomi Campbell 1999-ben, de ötvözi a fekete és lila színű. .

Naomi Campbell At Night - natural spray
1 880 Ft

Éjjel – Ez egy másik egy sor márka parfümök Naomi Campbell, akit be a nagyközönségnek 2012. Ez orientális fás illat, a lányok és a nők takar érzéki jegyzeteket virágok, a gyümölcsök és a fás jegyek. Fragrance flakon alapul a klasszikus Naomi Campbell 1999-ben, de ötvözi a fekete és lila színű.

Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT
3 210 Ft

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.

Naomi Campbell Glam Rouge - EDT
3 880 Ft

Újdonság

A Naomi Campbell Glam Rouge virágos-gyümölcsös illata nők számára, a káprázatos életmód és a piros szín ihlette, amely tüzes és szenvedélyes karakterét szimbolizálja. Nyílik a vonzó citrusfélékkel, keserű narancsvirággal kiegészítve.

Naomi Campbell - natural spray
3 830 Ft

A Naomi Campbell illat olyan nő számára készült, aki  vágyik a sikerre és a  függetlenségre. Ismeri a saját  életcélját, amelyet el akar érni,  ellenállhatatlan szexepil sugárzik belőle, és aki szereti a gyengéd gondoskodást. Az illat 1999-ben került a piacra.

Naomi Campbell Private - natural spray
2 810 Ft

2015-ben ő vezette be a divatmárka Naomi Campbell a következő női illat, amely megnevezett Private. Ez virágos-gyümölcsös illat megnyitja jegyzeteket őszibarack, a körte és a mandarin, majd fejleszteni szív, virág, illat megkötésére pézsma, vanília és tonkabab.

Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection - szórófejes dezodor
3 080 Ft

A Prêt à Porter Silk Collection a Naomi Campbell márkától egy keleti-gyümölcsös női illat. A friss citrus fejillat bergamottból, mandarinból és narancsból készül. A szívillatban érezhető a  jázmin és narancsvirág virágos kombinációja.

Naomi Campbell Wild Pearl - EDT
2 360 Ft

Virágos-gyümölcsös illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik olyanok szeretnének lenni, mint Naomi – nőies, kifinomult és csábító. Az illat elején a görögdinnye, rózsaszín bors és a barack illatjegyei bontakoznak ki.

Naomi Campbell Wild Pearl - natural spray
2 550 Ft

A virágos-gyümölcsös illat a lányok és nők, akik úgy érzik, mint Naomi – nőies, kifinomult és csábító. Elején a szag terjed görögdinnye, rózsaszín bors és a barack. Bevezetés gyümölcsös virágos áramlik a szív, amely végül helyébe bázis alakult pézsma, vanília és cédrus. Fragrance indult 2011-ben.