Police To Be - EDT
3 750 Ft

Legyen ez a rendőri márka férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A bevezetés keverékek feljegyzései grapefruit, bors, szív rejt szirmok és ibolya végén szag javítások borostyán, pacsuli és cédrusfa. Név illata emlékeztet gondolatai Hamlet „Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés.

Police To Be Woman - EDP
3 830 Ft

A rendőrség egy pár illat lenni és Be Woman. Hagyományos Hamlet kérdés: „Lenni vagy nem lenni” egy palack alakú koponya hozzáteszi illat tajmnosti és a rejtély. Parfüm To Be Woman a tökéletes egyensúlyt a virág és gyümölcsös jegyek. .

Police Passion For Her - EDT
3 430 Ft

A Passion For Her egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamotot, mandarin,  Smith Granny alma és feketeribizli levelek.  A szívillatban kibontakoznak  a frézia, a lótusz, a napraforgó és a galagonya illatjegyei.

Police Frozen - EDT
4 020 Ft

A Police márka 2010-ben bemutatta a Frozen nevű férfi illatát. Ez a fűszeres illat tele van frissességgel és eredetiséggel. Egyesíti a pézsma, az ambergris, a zöld alma, a jázmin, a kardamom, a bors és a szerecsendió illatjegyeket.

Police Legend For Man - EDP
4 230 Ft

A Legend For Man egy fás-fűszeres illat a férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat erős borsot, levendulát és abszintet tartalmaz.    A szívillatot a muskátli, ánizs és tonkab képviseli.  A kompozíciót a borostyán, bőr és vetiver kombinációja zárja.

Police Gentleman - EDT
3 880 Ft

A Gentleman´s Police ideális illat minden stílusos férfi számára. A fejillata főként citrusfélékből és paprikából és kardamomból készül, a szívében a dohány, a fahéj, a muskátli, a birs és a sáfrány kombinációját fogja érezni.

Police To Be The King - EDT
5 760 Ft

Eau De Toilette, hogy a király a márka rendőrség keleti fűszeres illat férfiaknak. Ebből jött létre együtt a női illat is a királynő. Férfi illatok szánt érett férfiak, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől. Úgy indult 2013-ban. .

Police Blue Desire - EDT
2 140 Ft

A Blue Desire egy friss citrusos illat a nők számára. A fejillat zöld almát, citromot és jázmint tartalmaz, a szívillatban kibontakozik a rózsaszín fa. A kompozíciót a borostyán, pézsma és a cédrusfa kombinációja zárja.

Police Cosmopolitan - EDT
3 620 Ft

Police Cosmopolitan egy kifinomult és érzéki illat, amely tökéletes kiegészítőként szolgál minden társadalmi alkalomra, valamint a relax, pihenés pillanataira. Ez egy citrusos, fűszeres illat a férfiaknak.

Police Daydream - EDT
4 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Police Daydream egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  narancs, grapefruit, őszibarack és a zöld levelek. A fehér virágok rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót az édes vaníliás fa-pézsmás alapillat zárja.

Police Independent - EDT
4 020 Ft

Az Independent egy fás illat a férfiaknak, amely  2017-ben került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamott, mandarin, ibolya levelek és szerecsendió. A szívillat a vetiver, a pacsuli, a fehér fák és a szantálfa akkordjait ötvözi.

Police Instinct - EDT
4 020 Ft

A 2010-es év folyamán a egy új férfi illat jött létre, melyet a Police márka minden olyan férfi számára teremtett, aki szereti az eredeti és férfias illatokat.

Police Original - EDT
3 700 Ft

Police Original egy olyan illat, amely kiegészíti a mindennapi elegáns megjelenést, amely a szakmai ambíciók teljesítésével jár. Ez egy férfias, citrus-fás illat.

Police To Be The Illusionist - EDT
3 350 Ft

To Be The Illusionist modern, friss, fougerová illat férfiaknak a márka rendőrség. Az illuzionista következik a témája a gyűjtemény illat To Be, melynek jellegzetessége az üveg alakja koponyák, a sötétség és a rejtély. A kompozíció az illat épül modern fougerových hangokat.