Ralph Lauren Polo Black - EDT
18 480 Ft

Fűszeres, modern, éles és férfias illat Ralph Lauren márka. Polo Fekete üdvözöljük lédús gyümölcsök, és egy kicsit a zsálya és üröm. Középpontjában a nyersbőr pacsuli és tonkabab. Minden befejezi szantálfa együtt citrom, amely így az illat a frissesség Azt 2005-ben indult. .

Ralph Lauren Safari Man - EDT
19 410 Ft

Safari Man fougerově friss fás férfias illat, fűszeres kis Ralph Lauren márka. Illat és virágos fás, kiegészítve friss citrom. Azt 1992-ben elindított. .

Ralph Lauren Polo Blue - EDP
17 000 Ft

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Mindez rejtve az aromás illat férfiaknak Polo Blue. Kombinációja éles akkordok kardamom és a bergamott egészítik virágos jegyek zsálya, verbéna és a bazsalikom. Az alap ötvözi pacsuli, vetiver és velúr tökéletes harmóniában a fa hangok. Úgy indult 2016-ban.

Ralph Lauren Polo Blue - EDT
20 480 Ft

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Üdítő keveréke dinnye, bazsalikom és velúr. Fougrová friss férfias illat Ralph Lauren márka. Úgy indult 2003-ban. .

Ralph Lauren Polo Blue Sport - EDT
13 790 Ft

Ralph Lauren Polo Blue Sport férfi dús illat, amely idézi a szabadságot a nagy kék ég és a vad ereje korlátlan víz. Blue parfüm Polo Sport értékelik dinamikus emberek, akik aktív és szeretném felhívni az energia a természetben.

Ralph Lauren Polo Red - EDT
19 230 Ft

Az aroma a védjegy Ralph Lauren Polo Red mutatja energikus és szenvedélyes vad láng, amely symplizuje erőt, állóképességet és a pezsgés. Ez egy fás-fűszeres illat, egy csipetnyi pikáns. Inspiration parfüm dühös sebesség nagyon gyors autók, a szenvedély, a szépség és az érzékiség.

Ralph Lauren Polo Red Intense - EDP
17 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Polo Red Intenzív fás illat férfiaknak, amely-ben indult 2015 rejt magában friss jegyzeteket a citrom és a grapefruit, amelyek kiegészítik a sáfrány és a friss áfonya. A szív az illat van rejtve újszerű kombinációját kávé és a gyömbért. A levendula és zsálya hozzá virágos illat akkordokat.

Ralph Lauren Ralph - EDT
8 970 Ft

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló. Azt 2000-ben elindított.

Ralph Lauren Safari - EDP
15 930 Ft

Meleg, nehezebb, enyhén gyümölcsös, virágos illat női Ralph Lauren márka. Úgy indult 1990-ben. .

Ralph Lauren Woman By Ralph Lauren - EDP
22 090 Ft

A Woman By Ralph Lauren virágos illatú a női illat, amelyet 2017-ben került forgalomba. A fejjillat  tartalmaz körtét, rabarbarát és feketeribizlit, a szívillatban eggyesül tubarózsa, narancsvirág és  török rózsa. A kompozíciót szantálfa, mogyoró és fás árnyalatokkal zárják le.