Revlon Charlie Red - EDT
1 340 Ft

Charlie Red szórófejes EDT a Revlon márkától egy keleti – virágos illat nők és fiatal lányok számára, akik szeretik a jellegzetes illatot. Az illat 1993-ban került a piacra. ​.

Revlon Charlie Blue - EDT
1 340 Ft

Revlon Charlie Blue egy virágos illat nőknek. Időtlen és elegáns Revlon Charlie Blue minden korosztály számára. Az illat-ben indult 1973. .

Revlon Charlie Gold - EDT
1 340 Ft

Charlie Gold Revlon márka egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Gyümölcs saláta körítve fahéjat tálcán szantálfa elveszett a virágillat és édes karamell. Rose csábító, titokzatos szegfűszeg és meleg cédrus illat végződik a szépség Charlie arany. Azt 1995-ben indított. .

Revlon Charlie White - EDT
1 340 Ft

Eau de Toilette Charlie White által Revlon márka virágos-zöld illat a lányok és nők számára. Az elején a rejtett kombináció őszibarack és ibolya, gyöngyvirág megtalálható a szív és a végén a jázmin és a rózsa illata vezetékes és görögdinnye. Azt 1994-ben indult. .

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche - EDT
1 340 Ft

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche egy virágos illat nőknek, amely 1973-ban került a piacra. Az időtlen elegáns Revlon Charlie Blue Eau Fraiche alkalmas minden korosztálynak.

Revlon Charlie Red Eau De Fraiche - EDT
1 550 Ft

A könnyű Charlie Red Eau de Fraich ia Revlon márkától egy keleti-virágos női illat. Ezzel az illattal úgy fogja érezni, mintha egy gyönyörű vízesés mellett lenne, amely egy érzéki fátyolba borítja Önt.

Revlon Charlie White Eau de Fraiche - EDT
1 340 Ft

Charlie White egy virágos zöld illat nőknek, bevezette a piacon 1994-ben A kezdeti simogassa citrusos illat, majd Charlie White virágos ölelésében rózsa, jázmin, az ibolya és gyümölcsös kis őszibarack, sárgadinnye. Eleganciát szantálfa és vetiver. .