Rochas Man - EDT
7 100 Ft

Férfi friss, keleties illat, hogy ünnepli eljegyzését tűz és a jég, csatlakozott a szigorú hagyomány és a modernitás teljes. Megüt, mint a villám két teljesen elütő hangok – levendula sűrű és intenzív illatú kávét.

Rochas Eau De Rochas - EDT
7 100 Ft

Citrusos-friss női illat a Rochas márkától.  A fejillat összetevői közé tartoznak a  a citrusfélék, amelyek fokozatosan koriander, szegfű, pacsuli, jázmin, nárcisz és rózsa virágos szívillattá változnak át. A fás alapillatban rejtőzik a pézsma, szantálfa, ambergris és zuzmó.

Rochas Eau De Rochas Fraiche - EDT
8 700 Ft

Eau De Rochas Fraiche – virágos illat nőknek. A fejillatot bergamot és vizes tónusok kombinációja alkotja. A szívben fehér virágok, írisz és díszcsorba illatozik. Az alapillatot a pézsma és a vetiver biztosítja. Az illat 2010-ben került a piacra.

Rochas Eau de Rochas pour Homme - EDT
5 360 Ft

Friss, citrusos-fás illat gyengéd borostyán érintéssel, az Eau De Rochas Pour Homme a magabiztos férfiak számára készült, akik szeretik az életet.

Rochas Eau Sensuelle - EDT
5 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eau Sensuelle – 2009-ben bemutatott virágos illat nőknek. Az illat a vérnarancs, a bergamott és a mangó egyedi kombinációjával nyit, majd a szívben hagyja kibontakozni a virágos jegyeket -jázmin, narancsvirág, íriszgyökér.

Rochas Femme - EDT
8 970 Ft

Rochas Femme je teplá cypřišová vůně s ovocným a květinovým nádechem, ženská a elegantní. V jádru parfému zacítíte broskev, bergamot, švestkové a cedrové dřevo. Vůně je vhodná k večernímu nošení. Na trh byla uvedena již v roce 1943!.

Rochas Madame Rochas - EDT
9 100 Ft

Rafinovaná, klasická, elegantní, okouzlující – to vše je spjato s touto vůní. Madame Rochas je vůně s ryzí elegancí, je to symbol klasické francouzské rafinovanosti.

Rochas Mademoiselle Rochas Couture - EDP 50 ml + testápoló  100 ml
13 660 Ft

Újdonság

A Mademoiselle Rochas Couture a Mademoiselle Rochas kollekcióból egy virágos-fás aroma nőknek. Friss bergamott, körte és rózsaszín bors tónusával nyílik. Ezután egy virágos szívillatba változik át, amely a gyöngyvirágból,narancsvirágból és heliotropból készül.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP
6 960 Ft

Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat.  Vidám, mennyei, nőies és spontán.  A fejben feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT
9 370 Ft

A Mademoiselle Rochas Eau De Toilette egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej bergamottot, rózsaszín borsot, ibolya leveleket és feketeribizlit tartalmaz. A szívillatban jázmin, lonc, gyöngyvirág, rózsa és szilva érezhető. A kompozíciót a cédrus, pézsma és benzoingyanta kombinációja zárja.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT TESZTER
6 700 Ft

A Mademoiselle Rochas Eau De Toilette egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej bergamottot, rózsaszín borsot, ibolya leveleket és feketeribizlit tartalmaz. A szívillatban jázmin, lonc, gyöngyvirág, rózsa és szilva érezhető. A kompozíciót a cédrus, pézsma és benzoingyanta kombinációja zárja.

Rochas Moustache - EDP
14 730 Ft

Újdonság

Az azonos nevű gyűjteményből származó Moustache parfümvíz egy keleti fás illat a férfiak számára. Rózsaszín borssal és mandarinnal nyílik, majd rózsa- és cédrusfa tónusai bontakoznak ki. Végül a kompozíciót az  édes vanília, a pacsuli és a benzoingyanta kombinációja zárja.

Rochas Tocade - EDT
8 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fiatalos és élénk illat meleg vanília alapon, játékos és spontán nő számára készült. Friss, kissé édes, virágos női illat, finom keleti érintéssel.  Az illat 1994-ben került a piacra.