Salvador Dali Eau De Rubylips - EDT
400 Ft

Eau De Rubylips márka Salvador Dalí az illata fehér virágok kivételes frissességet és érett gyümölcs, amely összehozza meleg. Kezeli a meglepetés, ragadja magával és inspirálja olyan jól, mint a művészet Salvador Dali.

Salvador Dali Dali Parfum - EDT
3 750 Ft

Újdonság

A Dali Parfüm Eau De Toilette keleti-virág illat nők számára. A bevezető fűszeres-zöld színének köszönhetően, amely ellentétben áll a gazdagon képviselt virágszívével, nagyon intenzív. Különösen az ártalmatlan és nehezebb parfümök támogatói fogják értékelni. 1985-ben indították.

Salvador Dali Dali - EDT
3 480 Ft

Újdonság

Salvadro Dali egy másik női illat, ez egy virágos-gyümölcsös illat Dali, amely megnyitja a friss mandarin, bergamot és a narancsvirág. A szív az illat a jázmin, a rózsa és magnólia, fás alap keverik vanília és pézsma. Úgy indult 2011-ben.

Salvador Dali Salvador - EDT
3 430 Ft

Férfi parfüm Salvador egy a sok kedvenc illata márka Salvador Dalí. Egy szokatlan flakon elrejti orientális fűszeres illat, amely elkíséri Önt minden lépésnél. Ez nagyon elegáns illat fogja szeretni csak te, hanem a környezetét. A parfüm 1992-ben elindított. .

Salvador Dali Black Sun - EDT
3 210 Ft

Újdonság

Titokzatos, érzéki és varázslatos férfi illat, amelyet elegáns viselkedésű és ragyogó értelemmel bíró férfi ihletett. Salvador Dalí Black Sun egy keleti fás illat, amely minden olyan férfi számára kihívást jelent, aki szereti az eredetiséget. Az illat 2007-ben került a piacra.

Salvador Dali Black Sun Sport - EDT
3 480 Ft

Újdonság

A Black Sun Sport egy aktív, dinamikus ember illata, aki szereti az életet, fertőző mosollyal, és mindig tele van jó humorral. Ő egy nagy sportoló és szereti frissíteni a futását követően kedvenc illatával.

Salvador Dali Daliflor - EDT
6 290 Ft

Újdonság

A Daliflor parfüm provokatív meghajolt hozzáállásával és selyemmel borított sziluettjével éteres nőiesség érzéki elbűvölését idézi elő, és felébreszti egy álomot vagy tágas kastélyt, amelyet a festő elfoglalt munkájában.

Salvador Dali Purplelips - EDT
3 350 Ft

Purplelips: női illat által tervezett Salvador Dali. Attraction provokatív rejtély és érzékiség femme fatale el van rejtve a lila szín, amely felkéri a képzelet, hogy a felfedezés. Purplelips: elegáns, trendi illat, ami elvarázsol. Ez a luxus érzéki egy óda a nő és a művészet a csábítás.

Salvador Dali Sea & Sun In Cadaqués - EDT
3 430 Ft

Női parfümök Sea & Sun Cadaqués testesíti kellemesen csendes életmódot a falu Cadaqués. Itt Dalí találkozott feleségével és múzsája Galu. Sea & Sun Cadaqués van kölnivíz a hosszú forró nyári napokon. Élesen vágott üveg flakon kékes árnyalat jött létre a szellem új, modern illat márka Salvador Dalí.

Salvador Dali Sun & Roses - EDT
2 680 Ft

Az ügyfelek nagyon népszerű és keresett márka a Salvador Dalí bemutatja a másik annak illat nőknek nevezett Sun & Roses. Ez virágos-gyümölcsös illat nyitott minden fiatal hölgyek és férfiak, akik keresik ezt a fajta illat – alkalmas meleg tavaszi és nyári napokon. Úgy indult 2013-ban. .