Victoria´s Secret Marine Chill - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Marine Chill egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Körteét és friss fás tónusokat tartalmaz. Az illat 2019-ben került a piacra.


Victoria´s Secret Gold Angel -testpermet
4 020 Ft

A Gold Angel egy gyümölcsös édes női illat a Victoria´s Secret testpermetek különleges kiadásából, amelyet lehet egymás között kombinálni. Fő összetevői közé tartoznak a gyümölcsös tónusok és a kókusz krém.


Victoria´s Secret Sunset Crush - testpermet
4 570 Ft

 A Sunset Crush illat a Victoria´s Secret  márka korlátozott kiadásából egy keleti-fás női illat. Összetevői közé tartozik a zimolez/lonc és a szantálfa.


Victoria´s Secret Daydream Believer - testpermet
4 020 Ft

A Daydream Believer egy virágos-fás női illat a Victoria´s Secret testpermet korlátozott  kiadásából, amely kombinálható egymás között. A fő összetevői közé tartozik a bazsarózsa és bors fa.


Victoria´s Secret Escape With Me To The Beach - testpermet
4 020 Ft

Az Escape With Me To The Beach egy virágos női illat a Victoria´s Secret testpermetek különleges kiadásából, amelyeket lehet egymás között kombinálni. Fő összetevői közé tartozik vanília orchidea és más trópusi virágok.


Victoria´s Secret Tropic Splash - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Tropic Splash egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. A lédús citrusfélék és az édes mangó keverékét tartalmazza. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Dream Like An Angel - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

Dream Like Angel  egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Összetevői közé tartozik a cédrus, pézsma, vanília. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Endless Day In Summer - testpermet
4 020 Ft

Az Endless Day In Summer egy női illat a Victoria´s Secret testpermetek korlátozott kiadásból, amelyek kombinálhatók egymással. Fő összetevői közé tartozik az őszibarack, áfonya és pezsgő. .


Victoria´s Secret Forever Sexy - EDP
16 810 Ft

A Forever Sexy a  Victoria´s Secret márkától  egy keleti-virágos női illat. A narancs és a kókuszdió kombinációjával nyílik meg, majd egy virágos szívillatba változik át, amelyet muskátli alkot, és meleg napsütés kísér. Végül az alapillatban a borostyánfa bontakozik ki.


Victoria´s Secret Heat Rave - testpermet
4 020 Ft

A Heat Rave egy gyümölcsös-fás illat, amely a Victoria's Secret  testpermet korlátozott kiadásából származik, ezek a termékek egymással kombinálhatók. Fő összetevői  közé tartozik a maracuja és a fásszárú növények.


Victoria´s Secret Pure Seduction - testpermet
4 020 Ft

A tiszta, friss Pure Seduction  női illat a Victoria´s Secret márkától csábító és ellenállhatatlan. Legyen kiváló és fedezze fel magát a Pure Seduciton könnyű illatában.


Victoria´s Secret Coconut Passion - testpermet
4 020 Ft

Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától – vanília és gyöngyvirág varázslatos illatkombinációval indít, szívillatában a kókusz rejtőzik. Az illatkompozíciót a kamilla és az aloe vera kombinációja zárja. .


Victoria´s Secret Flirt Like An Angel - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Flirt Like An Angel egy női illat a Victoria´s Secret testpermetek korlátozott kiadásából. Orchidea és egzotikus cherimoya gyümölcsöket (puding vagy cukor alma) tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Night Angel - testpermet
4 020 Ft

A Night Angel egy virágos-ámbrás női illat a Victoria´s Secret. márka  korlátozott kiadásából. Összetevői közé tartozik z ámbra és sötét virágok.


Victoria´s Secret Party Like An Angel - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Party Like An Angel iegy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Magnólia és borostyán fát tartalmaz.  Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Peony Crush - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Peony Crush egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Ibolya szirmokat és egzotikus virágot tartalmaz. Az illat 2019-ben került a piacra.


Victoria´s Secret Purple Haze - testpermet
4 020 Ft

A Purple Haze egy virágos-édes női  illat a Victoria´s Secret korlátozott kiadásából. Fedezze fel a  mashmallow és tigris orchidea kombinációját.


Victoria´s Secret Rush - testápoló
4 020 Ft

Victoria´s Secret Rush a keleti-virágos női illat. Fő összetevői közé tartoznak a fehér virágok és a borostyán. Az illat 2010-ben került a piacra.


Victoria´s Secret Secret Charm - testpermet
4 000 Ft

Egy érzéki illat, amely kellemes és ellenállhatatlan fátyolba borítja Önt. A fejillat aloeverát és kamillát tartalmaz.   A szívillatban a lonc érezhető az alapillatban pedig a jázmin akkordok.


Victoria´s Secret Sparkle Like An Angel - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Sparkle Like an Angel egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Friss mandarint és aromás kókuszdiót tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Summer Daze - testpermet
4 020 Ft

A Summer Daze egy virágos-gyümölcsös női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott kiadásából. Összetevői közé tartozik a grapefruit és egzotikus Tiare virág szirmai.


Victoria´s Secret Tropic Rain - testpermet
4 570 Ft

A Tropic Rain a  Victoria´s secret márka korlátozott kiadásából egy egzotikus női illat. Összetevői közé tartoznak a trópikus gyümölcsök, óceán és virág illatok.


Victoria´s Secret You Had Me At Escape - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A You Had Me At Escape egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Virágjegyeket és uszadék fát tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet
4 690 Ft

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.   A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.


Victoria´s Secret Amber Romance - testápoló tej
3 490 Ft

Amber Romance testpermet a fekete cseresznye, szantálfa, vanília, édes tónusok kellemes és csábító keveréke.   A szívillat összetevői közé tartozik tej tónusai,  cukor és az ámbra. Az illatot kiegászíti az aloevera sokszínűsége.


Victoria´s Secret Coconut Passion - testápoló
3 430 Ft

Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától – vanília és gyöngyvirág varázslatos illatkombinációval indít, szívillatában a kókusz rejtőzik. Az illatkompozíciót a kamilla és az aloe vera kombinációja zárja.


Victoria´s Secret Coconut Passion - tusfürdő hab
3 620 Ft

Újdonság

Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától – vanília és gyöngyvirág varázslatos illatkombinációval indít, szívillatában a kókusz rejtőzik. Az illatkompozíciót a kamilla és az aloe vera kombinációja zárja.


Victoria´s Secret Dark Peony - testpermet
4 020 Ft

A Dark Peony a Victoria´s Secret ´s márkától egy virágos női illat, amely magában foglalja a jázmin, a lila bazsarózsa, a dália és a vanília illatjegyeit.


Victoria´s Secret Eau So Sexy - EDP
18 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eau So Sexy az Eau So kollekcióból egy ínyenc virág-gyümölcs illat nők számára. Friss bergamotott, lédús almát és tejszínhabot tartalmaz.   Az illat 2014-ben került a piacra.


Victoria´s Secret Glam Angel - testpermet
4 020 Ft

A Glam Angel egy meleg, kissé keleti illat a nők számára a Victoria´s Secret testpermetek különleges kiadásából, amelyet lehet egymás között kombinálni. A fő összetevői közé tartoznak a brandy és fás tónusok.


Victoria´s Secret Good Vibes Or Goodbye - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Good Viges Or Goodbye egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából. Illatos liliomot és ananász tónusokat tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Jasmine Noir - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Jasmine Noir  női parfüm a Victoria´s Secret  testpermet korlátozozz kiadásából származik. Piros jázmint és almát tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.


Victoria´s Secret Jasmine Woods - testpermet
4 020 Ft

Újdonság

A Jasmine Woods egy női illat a Victoria´s Secret márka korlátozott testpermet kiadásából,  amely örömet okoz az összes  jázmin illat  rajongója számára.