bed & fun´tastisch Basic tollból készült kazettás paplan 220x200 cm 1300g

Márka: bed & fun´tastisch Katalógus száma: 1060656

bed & fun´tastisch Basic tollból készült kazettás paplan 220x200 cm 1300g

200×220 cm – es Basic takaró kazettás kialakítással, toll töltéssel. Szép, cseh termék, mely biztos örömet okoz. Allergiás személyek számára is megfelelő, mosható és hosszantartó! További információ

43390

43 390 Ft ÁFA-val együtt
Központi raktáron – Átvehető akár: 2019.02.25.

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.02.26.
Személyes átvétel Budapesten várhatóan :2019.02.25.
Prémium szállítással vidékre várhatóan :2019.02.26.

A fenti feltételek prémium házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon.
Ha standard kiszállítást választ, a szállítási idő 3-5 munkanapra módosul.
Személyes átvétel esetén a rendelési idő 11:00 órára módosul.
A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

bed & fun´tastisch paplan

 • Basic.
 • Kazettás.
 • 100% pamut – Cambric TC230.
 • összetétele: fehér kemény toll 60% és 40% toll az EN12934 szabvány szerint .
 • Tömeg: 1300 g.
 • Méretek: 200×220 cm.
alt

Kazettás paplan

Az igényes vásárlók számára kazettás paplan lett kialakítva. Kazettás kialakítású, a négyzetek külön töltöttek. A válaszfalak a kazetták között különbözőek lehetnek. VA válaszfal nagysága utal a töltőanyag mennyiségére és így a paplan melegségére.
Miért toll?
Könnyű. Egészségre ártalmatlan. Meleg. Tartós. Levegős. Alkalmazkodó. Nedvszívó. Töltött. Mosható .

Gondoskodás és kezelés

A toll kezelése nagyon egyszerű .
 • A termék jól viseli az automatikus mosógépben történő mosást , 60°C – on az enyhe mosási programban .
 • Csavartatáskor ügyelj a mosógépdob csökkentett sebességére max. 600 ot/min, vagy használd a mérsékelt csavartatási programot (toll szimbólum).
 • Alkalmas a szárítógépben történő szárításra 100°C – on.
Ha gondosan betartod a mosási folyamatot a termék több mosási folyamat ismétlését is eltűri anélkül, hogy megváltozna a minősége. A szárítógép használata során a termék jobb és kellemesebb tulajdonságokat nyer.
Jótállás : A megadott kezelési és felhasználási feltételek betartása során a gyártó 24 hónapos jótállást biztosít a megvásárlás napjától kezdve . ZA jótállás vonatkozik az általános használat meghaladására, mint a mechanikus sérülés vagy a nem megfelelő beavatkozás során keletkezett károkra

Termék, melynél a „Made in EU“ minőség 100%–ra biztosítva van

A vízfogyasztás magas igénye miatt ami a tollak higiénikus mosásához szükséges, a gyártás Csehországban történik . PA toll biológiailag lebontható mosószerrel és megfelelő mennyiségű vízben van mosva, mely gazdag ásványokban és a mosás nemzetközileg érvényes szabványok alapján történik, mint például európai szabvány alapján és Japán ipari szabvány alapján is. Végül a toll szárítva és fertőtlenítve van 110°C – os hőfokon.

Figyelj ezekre a jelekre.

 • NOMITE – azt jelzi, hogy a termék megfelelő a háztartási porra allergiás személyek számára is.
 • Daunasan a Downafresh – Európai tolltermékek és ágyneműk márkaegyesülete . DAzt jelzi, hogy a higiénai és tisztasági követelmények megfelelnek az európai szabályoknak.
 • Öko-Tex Standard 100 – világszerte egységes textil és nyersanyag, valamint késztermékek tesztelési és tanusítási rendszere.
 • Traumpass – jelzi, hogy a termék tollal van megtöltve.
 • Tüv – ISO9001 – megfelel a legújabb és legigényesebb követelményeknek.

A feltüntette tollfeldolgozásnak alapján a higiénai követelmények teljesülnek. A helyi állategészségügyi hatóság havi ellenőrzése és a rendszeres ellenőrzések a német tolltermékek szövetségének laboratóriumának által a termékek magas színvonalat biztosítanak.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ágynemű típusa takaró
Méretek 200 x 220 cm
Töltet Libatoll

Hasonló termékek

bed & fun´tastisch Premio Tollpaplan, 140x200 cm, 800 g
45 490 Ft

Bed fun'tastisch Premio Tollpaplan nagyon puha és kényelmes a kialakítása végett. Kazettás kialakítású: a négyzetek külön-külön töltöttek, amitől a pelyhek nem tudnak elmozdulni, a meleg mindig egyenletesen oszlik el. Higiéniai tollat tartalmaz, így antiallergén, azaz allergiások is használhatják. 140×200 cm-es nagyságának köszönhetően kétszemélyesnek mondható.


bed & fun´tastisch Premio Tollpaplan, 140x200 cm, 580 g
40 590 Ft

Bed fun'tastisch Premio Tollpaplan nagyon puha és kényelmes steppelt kialakítása végett. Higiéniai tollat tartalmaz, így antiallergén, azaz allergiások is használhatják. 140×200 cm-es nagyságának köszönhetően kétszemélyesnek mondható.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.