Daunen Step 40 x 80 cm-es párna speciálisan kezelt poliészterből, pamut huzatban

Daunen Step 40 x 80 cm-es párna speciálisan kezelt poliészterből, pamut huzatban

Száma: 12380547
Közvetlenül partnerünktől
A nagyon finom bolyhos poliészter szálból készült párna pamut Soft Batiste huzatban biztosítja a jó alvást. Méretek 40 × 80 cm. A párna súlya 560 g / m2. További információ
21 430 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: À la Maison

Partnerünk által szállítva

2023.2.01 - 2023.2.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12380547

Leírás

A speciálisan módosított, nagyon finom, bolyhos poliészter mikroszálasból készült AIRELLA párnák az olasz DaunenStep vállalat termékei.


A DaunenStep 1907-ben alapított olasz családi vállalkozás, amelynek kézzel készített paplanjai piacvezetők. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket a Nemzetközi Textilkutató és Tesztelő Intézet elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát.


Összetétel:


fedőanyag – 100 % pamut, puha gyep


töltőanyag – 100% nagyon finom, puha poliészter


Karbantartás:


A poliészter párnák 95 ° C-on mosható, szárítóban legfeljebb 120 ° C-on szárítható, vegytisztítóban is tisztíthatja.


A párnák esetében javasoljuk, hogy évente kétszer mossanak.


< A napi karbantartás részeként célszerű először a paplanokat és párnákat kiszellőztetni, majd csak azután letakarni az ágyat. Ha váltogatja a párnákat, akkor javasoljuk, hogy a fel nem használt párnákat például pamutzsákban tárolja, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a párnákat nem tanácsos vákuumzsákokban tárolni, mivel a pehely szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy ne tárolja nedves körülmények között.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.