Daunen Step Luxus libatoll paplan selyemből, 150 x 210 cm, hideg tél

Daunen Step Luxus libatoll paplan selyemből, 150 x 210 cm, hideg tél

Száma: 12681557
Közvetlenül partnerünktől
A selyemhuzatban lévő libatoll paplan a legnagyobb luxus, amiben megengedheti magának. Paplan mérete 150 × 200 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont Tél Tél. A paplan tömege 550 g / m2. További információ
1 045 720 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2023.3.24 - 2023.3.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12681557

Leírás

Az Eccel stúdió LA SETA libapaplanjai a DaunenStep legnépszerűbb paplanjai közé tartoznak.

A DaunenStep egy 1907-ben alapított olasz családi vállalkozás, amelynek kézzel készített paplanjai a legjobbak a piacon. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást minőségi paplanok alatt. Egy másik tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket az International Institute for Textile Research and Testing elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát. A DaunenStep tagja az EDFA-nak (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) is, amely felügyeli a libák megfelelő tenyésztését. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. A tagok és a független laboratóriumok által végzett folyamatos vizsgálatok biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét. BR> Tollteljesítmény: <80R 880 cuin (köbcentiméter) – minél nagyobb a teltség, annál kevesebb tollra van szükség egy köbcentiméter kitöltéséhez, a maximális teljesség 900 cuin körüli. többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek alkalmasak különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, akkor a MID Season paplan lesz a legalkalmasabb. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat gond nélkül megtisztíthatja a vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy két-három évente mossa őket. Párnák esetén az évente kétszer történő mosás ajánlott.

A napi karbantartás részeként célszerű először paplanokat szellőztetni, és csak azután takarja le az ágyat. Pamutzsákba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a pehely szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.