Daunen Step Luxus libatoll paplan Supersoft Batiste-ben, ezüst védelemmel, 200 x 200 cm, Artic Winter

Daunen Step Luxus libatoll paplan Supersoft Batiste-ben, ezüst védelemmel, 200 x 200 cm, Artic Winter

Száma: 12470339
Közvetlenül partnerünktől
A libatoll paplanok a Supersoft Batiste pamut huzatában, ezüst védelemmel ideális választás az egészséges alváshoz, még akkor is, ha aggódsz a tollallergiák miatt. Paplan mérete 200 × 200 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont Artic Winter. A paplan súlya 10 További információ
577 150 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2022.11.21 - 2022.11.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12470339

Leírás

A G800 liba pehelypaplanok fedelét speciális rostkezeléssel, ezüstvédelemmel hívják, amely taszítja az atkákat és megakadályozza a por leülepedését.

A DaunenStep egy olasz családi vállalkozás, amelyet 1907-ben alapítottak és amelynek kézzel készített paplanjai a piac legjobbjai közé tartoznak. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást jó minőségű tollpaplanok alatt. További tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket a Nemzetközi Textilkutató és Tesztelő Intézet elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát.
A DaunenStep tagja az EDFA-nak (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) is, amely felügyeli a megfelelő tenyésztést. liba. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. A tag- és független laboratóriumokban végzett folyamatos tesztek biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét.

Összetétel:
fedőanyag – 100% pamut, Supersoft Batiste, Ezüstvédő
töltőanyag – 100% liba lefelé

Toll teljessége:
850 cuin (köbcentiméter) – minél nagyobb a teltség, annál kevesebb tollra van szükség egy köbcentiméter kitöltéséhez, a maximális teljesség 900 cuin körül van

Hőmérséklet körülmények:
A DaunenStep többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek alkalmasak különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, a MID Season paplanok lesznek a legalkalmasabbak.

Karbantartás:
A paplanokat 40 ° C-on lehet lemosni egy speciális termékben (javasoljuk például a Miele-t márkás termék), amely nem károsítja a tollszerkezetet. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat gond nélkül megtisztíthatja a vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy két-három évente egyszer mossa meg őket. Párnák esetén évente kétszer ajánlott mosni.

A napi karbantartás részeként célszerű a paplanokat előbb szellőztetni, majd letakarni az ágyat.
Ha szezonális paplanokat használ, és télen szeretne tárolni paplanokat nyárra, javasoljuk, hogy hajtogassa őket például egy pamutzsákba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a paplan szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.