Daunen Step Luxus libatoll paplan Nanobatiste huzatban, 140 x 200 cm, hideg tél

Daunen Step Luxus libatoll paplan Nanobatiste huzatban, 140 x 200 cm, hideg tél

Száma: 100054250609
Közvetlenül partnerünktől
A speciálisan kiválasztott hosszú pamutszálakból készült Nanobatiste huzatban lévő libaplanok tökéletes választás az egészséges alváshoz. Paplan mérete 140 × 200 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont Tél Tél. Paplan súlya 140 g / m2. További információ
431 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2021.11.04 - 2021.11.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054250609

Leírás

A LA BATISTA libatoll paplanok a DaunenStep legmagasabb minőségű termékei közé tartoznak. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást minőségi paplanok alatt. További tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket az International Institute for Textile Research and Testing elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát. A DaunenStep tagja az EDFA-nak (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) is, amely felügyeli a libák megfelelő tenyésztését. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. Tag- és független laboratóriumokban végzett folyamatos tesztek biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét

Összetétel:
bevonóanyag – 100% Nanobatiste, hosszú pamutszálak speciális kezelése lefelé

Kitöltöttség:
880 cuin (köbcentiméter) – minél nagyobb a teltség, annál kevesebb tollra van szükség egy köbcentiméter kitöltéséhez, a maximális teltség 900 cuin körüli többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek alkalmasak különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, akkor a MID Season paplan lesz a legalkalmasabb. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat gond nélkül megtisztíthatja a vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy két-három évente mossa őket. Párnák esetén az évente kétszer történő mosás ajánlott.

A napi karbantartás részeként célszerű először paplanokat szellőztetni, és csak azután takarja le az ágyat. Pamutzsákba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a pehely szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.