Daunen Step Luxus paplan Supersoft Batiste-ban, ezüst védelemmel, 230 x 220 cm, hideg tél

Daunen Step Luxus paplan Supersoft Batiste-ban, ezüst védelemmel, 230 x 220 cm, hideg tél

Száma: 100054250448
Közvetlenül partnerünktől
A Supersoft Batiste, ezüst védelemmel ellátott pamut huzatában lévő paplanok nagyszerű választás az egészséges alváshoz, még akkor is, ha aggódnak a tollallergiák miatt. Paplan mérete 230 × 220 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont a téli tél. Paplan tömege További információ
466 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2021.11.04 - 2021.11.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054250448

Leírás

A D800 pehelypaplanok fedelét speciális rostkezeléssel, ezüstvédelemmel hívják, amely taszítja az atkákat és megakadályozza a por leülepedését.

A DaunenStep egy 1907-ben alapított olasz családi vállalkozás, amelynek kézzel készített paplanjai a piac legjobbjai közé tartoznak. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amelyet az Eccel családról neveztek el, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást minőségi paplanok alatt. Egy másik tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket a Nemzetközi Textilkutató és Vizsgálati Intézet elemezte, garantálva, hogy azok biztonságosak legyenek az emberek számára.
A DaunenStep az EDFA (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) tagja is, amely a a libák megfelelő tenyésztése. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. A tag- és független laboratóriumokban végzett folyamatos tesztek biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét Összetétel:
takaróanyag – 100% pamut, Supersoft Batiste, Ezüstvédelem – az Ezüstvédő szálak speciális kezelése taszítja az atkákat és megakadályozza a por lerakódását Töltőanyag – 100% lefelé
Tolltöltés: 880 cuin (köbcentiméter) – minél magasabb a töltelék, annál kevesebb tollra van szükség egy köbcentiméter kitöltéséhez, a maximális kitöltés 900 cuin körül van.

Hőmérsékleti viszonyok: < A BR> DaunenStep többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek alkalmasak különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, akkor a MID Season paplan lesz a legalkalmasabb. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat biztonságosan tisztíthatja vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy két-három évente mossa őket. Párnák esetén évente kétszer ajánlott mosni.

A napi karbantartás részeként célszerű a paplanokat először kiszellőztetni, és csak ezután takarja le az ágyat. Pamutzsákba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a pehely szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.