Daunen Step Luxus paplanhuzat selyem tollakból selyemben, 260 x 240 cm, MID Season

Daunen Step Luxus paplanhuzat selyem tollakból selyemben, 260 x 240 cm, MID Season

Száma: 100054254422
Közvetlenül partnerünktől
A paplan paplan a selyemhuzatban a legnagyobb luxus, amiben megengedheti magának. Paplan mérete 260 × 240 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont MID szezon. Paplan tömege 410 g / m2. További információ
3 472 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2021.12.06 - 2021.12.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100054254422

Leírás

EIDERDOWN – LA SETA paplanhuzat az Eccel stúdióból a DaunenStep luxus paplansorozata. A vad izlandi kajak tollai a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű tollak, nagyon magas melegségűek, és például hegymászók hálózsákjában használják.

a piac tetejére. A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amelyet az Eccel családról neveztek el, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik a Nomite, amely garantálja, hogy a tollak jól megtisztuljanak és ne tartalmazzanak atkákat. Ennek köszönhetően az allergiások is élvezhetik az alvást minőségi paplanok alatt. További tanúsítvány például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket az International Institute for Textile Research and Testing elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát. A DaunenStep tagja az EDFA-nak (Nemzetközi Toll- és Tolltermékek Szövetsége) is, amely felügyeli a libák megfelelő tenyésztését. A vállalat kizárólag tanúsított gazdaságokból származó tollakat használ, amelyeknél garantált az állatok helyes kezelése a német TUV szabványnak megfelelően.
DaunenStep a Tollgyártók és elemző intézetek globális szövetségének, az International Down and Feather Bureau (IDFB) tagja is. A tag- és független laboratóriumokban végzett folyamatos vizsgálatok biztosítják az alapanyagok és a késztermékek minőségét.

Összetétel:
fedőanyag – 100% jacquard selyem
töltelék – 100% vad tollas toll az izlandi vad kajakokból
Tollak teltsége: A tollak egyedi tulajdonságaik miatt nem mérhetők. Tömörsége és az a tény, hogy az egyes tollak összetartanak, nem reagálnak a fúvó levegőre, amelyet a tesztgépek használnak, hogy egy bizonyos térben diszpergálják őket a térfogat / tömeg arány mérésére.

paplanok több változat alkalmas különböző hőmérsékleti viszonyokra.
Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – alkalmas melegebb éghajlat, jól fűtött területeken
Hőmérsékleti viszonyainkban télire a Cold Winter vagy a Classic Winter paplanokat javasoljuk. Ha paplanot szeretne nyárra, akkor a MID Season paplan lesz a legalkalmasabb. A paplanokat mosás után szárítógépben kell szárítani, hogy a toll bolyhos maradjon. A paplanokat gond nélkül megtisztíthatja a vegytisztítóban is. Javasoljuk, hogy kb. Évente vagy kétévente egyszer mossa meg őket. Párnák esetén az évente kétszer történő mosás ajánlott.

A napi karbantartás részeként célszerű először paplanokat szellőztetni, és csak azután takarja le az ágyat. Pamutzsákba, hogy a tollak lélegezhessenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a paplanokat nem ajánlatos vákuumzsákokban tárolni, mivel a pehely szerkezete megszakadhat. Ügyeljen arra is, hogy a paplanokat ne tárolja nedves körülmények között

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.