Daunen Step Paplan speciálisan kezelt poliészter szálból pamut huzatban, 220 x 220 cm, hideg tél

Daunen Step Paplan speciálisan kezelt poliészter szálból pamut huzatban, 220 x 220 cm, hideg tél

Száma: 12781404
Közvetlenül partnerünktől
A speciálisan kezelt poliészter szálból készült paplan a Soft Soft vattacsomóban a megfelelő választás az egészséges alváshoz. Paplan mérete 220 × 220 cm, a legmagasabb hőmérsékleti pont a téli tél. További információ
161 430 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2022.11.09 - 2022.11.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 12781404

Leírás

A NEOSTEP 400 poliészter paplanok az olasz DaunenStep vállalat termékei közé tartoznak, és speciálisan módosított finom bolyhos poliészter szálakból készülnek. . A DaunenStep prémium sorozat paplanjai és párnái az Eccel stúdióból származnak, amely az Eccel családról kapta a nevét, amelyhez a társaságok az alapítása óta tartoznak.
Számos tanúsítvány garantálja a DaunenStep termékek minőségét. Az egyik például az Oeko-Tex 100, amely a textilvilág legfontosabb ökocímkéje. Az ezzel a címkével ellátott termékeket a Nemzetközi Textilkutató és Vizsgálati Intézet elemezte, amely garantálja az emberek biztonságát.
Az olasz DaunenStep márka által gyártott paplanok a piacvezetők között vannak. A DaunenStep egy olasz családi vállalkozás, amelyet 1907-ben alapítottak. E cég prémium paplan- és párnavonalai között szerepelnek az Eccel studio nevű paplanok. A termékek minőségét a DaunenStep számos tanúsítvánnyal garantálja.

Összetétel:
takaróanyag – 100% pamut, puha gyep
töltőanyag – 100% nagyon finom, puha poliészter
Hőmérsékleti viszonyok:
A DaunenStep többféle változatban gyárt paplanokat, amelyek különbözőek hőmérsékleti viszonyok. Artic Winter – igazán fagyos éghajlatra alkalmas
Cold Winter – hideg éghajlati viszonyokhoz, kevés fűtött helyhez alkalmas
Classic Winter – enyhe télre, közepesen fűtött területekre alkalmas
MID Season – melegebb éghajlatra alkalmas, jól fűtött helyiségekhez
Hőmérsékleti viszonyainkhoz a téli hideg paplanokat javasoljuk. Ha nyárra paplanot szeretne, akkor a MID Season paplanok lesznek a legalkalmasabbak.

Karbantartás:
A poliészter paplanokat 95 ° C-on lehet mosni, és szárítóban szárítani lehet, legfeljebb 120 ° C-on. A paplanokat vegytisztítóban is tisztíthatja. Javasoljuk, hogy két-három évente mossa őket. Párnák esetén évente kétszer mosni ajánlott.

A napi karbantartás részeként célszerű először a paplanokat kiengedni, és csak ezután takarja le az ágyat.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.