Kraftika 10 db, köpni a "barna" gumi, hossza 85 cm
58 098 Ft

Spit a barna gumi, 85 cm hosszú divatos tartozék mesterséges haj, amely egy szempillantás alatt elegáns képet hoz létre az ünnephez. Bármely faj a szövés most trendben van! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő hosszú hajú.

Kraftika 10 db, köpni gumi "égő barna", hossza 66 cm
38 143 Ft

Köpni gumi „égő barna“, hossza 66 cm-divat tartozék mesterséges haj, amely egy szempillantás alatt stílusos képet hoz létre ünnep. Bármilyen szövés van a trend most! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő hosszú hajú, égő barna.

Kraftika 10 db, kaszát a "sötét rusztikus" gumi, hossza 68 cm
30 526 Ft

Köpni a sötét rusztikus gumi, 68 cm hosszú divatos kiegészítő mesterséges haj, amely egy szempillantás alatt stílusos képet hoz létre ünnep. Bármilyen szövés van a trend most! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő lesz viszont.

Kraftika Karneváli paróka "szőke", egyenes haj csajjal, 120 g
21 874 Ft

Minden ünnep minden ember számára saját jelentést hordoz. De egyesül az egy dolog közös öröm! A rokonok segítenek megosztani ezt az örömöt áru. Karneváli paróka „Szőke“, Egyenes haj csajjal, 120 g lesz az ünnep kiváló tulajdonsága, valamint ajándék.

Kraftika Köpni a susannah gumi
10 792 Ft

A Suzanne rubber spit egy mesterséges hajból készült divatos kiegészítő, amely egy szempillantás alatt elegáns ünnepi képet hoz létre. Bármilyen szövés most trendben! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő hosszú hajú szépséggé.

Kraftika Karneváli paróka "kis fürtök", fehér színű, 120 g
10 473 Ft

Ahhoz, hogy minden téma fél mindig szeretne létrehozni egy speciális képet meglepetés és győzelem. Ha nem tudja eldönteni a karneváli frizurát, próbálja ki a karneváli parókát „kis fürtök“, fehér színű, 120 g. ilyen mindig a reflektorfényben leszel!.

Kraftika Afro paróka
9 731 Ft

Wig funkció: terjedelmes Anyag: mesterséges haj Ország gyártó: Kína Tömeg: 140 g.

Kraftika Karneváli paróka "burning damn", 110 g
8 710 Ft

Mi nem szűnik meg, hogy tetszik a mi hatalmas választék. A mi Internet katalógus megtalálja az elemet minden téma fél. Karneváli paróka „Burning damn“, 110 g nagyon népszerű ügyfeleink. A paróka kiváló minőségű mesterséges hajból készül. Ebben.

Kraftika Köpni barbara gumi, 60 cm
8 584 Ft

Spit Barbara gumi, 60 cm – divatos tartozék mesterséges hajból, ami egy szempillantás alatt elegáns ünnepi képet hoz létre. Bármely faj a szövés most trendben van! A bélés gumival van rögzítve a fejhez. Néhány perc múlva, ő hosszú hajú szépséggé.

Kraftika Karneváli paróka, vörös szarvakkal, piros színű, 130 g
8 388 Ft

Más lenni könnyű! Mindig különleges képet szeretne létrehozni minden nyaraláshoz. Ha még nem áll készen radikálisan változtassa meg a megjelenését, nem tudja eldönteni a haj színét, akkor a vörös szarvú, piros színű, 130 g karneváli paróka segít.