Pokémon poszter - Pikachu Neon
2 080 Ft

Játékrajongóknak szánt poszter minőségi anyagból nagy mérettel most a legkedveltebb Pikachu ábrázolásával.

Vaják (Witcher)- Open World poszter
2 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy, szépen kidolgozott poszter a Vaják (Witcher) világából. Megjeleníti Geralt-ot, aki egy griffel harcol egy farkasmedál sziluettjében.

Pokémon – Pikachu poszter
2 080 Ft

Ez a játékposzter nagy méretű, minőségi anyagból készült, ezúttal  a legkedveltebb Pokémonnal – Pikachu-val.

Skyrim – Dragonborn poszter
2 080 Ft

Ez a játékposzter nagy méretű, minőségi anyagból készült, ezúttal  Dragonborn témájával a Skyrim-ból.

Skylanders Superchargers szoborfigura: Burn Cycle-66%
6 260 Ft 2 080 Ft

Ez a jármű Lava Lance Eruptor. szoborfigura részére ajánlott.


Burn-Cycle egy figyelemreméltó gép, aminek a kereke egy forgó lávagolyó. Ennek köszönhető a gép fantasztikus gyorsulása, nagyon nagy sebessége.

Poszter Re:Zero - Key Art
2 840 Ft 2 460 Ft

A minőségi papíron található Game Poster a japán látványregény, a Re: Zero – Starting Life in Another World játék központi figuráiból ellít fel egy összképet.

Táska Marvel (vászon)
2 460 Ft

Ez a nagyszerű Marvel táska jól jön akár tengerpartra akár csak egy bevásárlásra. Legyél stílusos és ne vásárloj mindenféle papírtáskát.

Toll Super Mario - Boo
2 660 Ft 2 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű, stílusos toll a mindennapi jegyzetekhez az iskolában vagy a munkahelyen, a Szuper Márióból ismert szellemmel díszítve. Csak később nehogy a sötétben megijedj tőle.

Toll Super Mario - Gomba / Mushroom
2 660 Ft 2 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű, stílusos toll a mindennapi jegyzetekhez az iskolában vagy a munkahelyen, a Super Marió gombájának egyedi kialakításával. Nem tudjuk garantálni hogy eme toll a való életben is bármit megnagyobbítana.

Poszter Stranger Things - 1 évad
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy gyönyörű plakátsorozat egyik darabja minőségi papíron örökíti meg a Netflix Stranger Things izgalmas sorozatának első évadának központi szereplőit.

Batman táska (vászon)
2 460 Ft


Ez a nagyszerű Batman táska a tengerparton vagy akár vásárláshoz is megfelelő lesz.

Lord of the Rings poszter - The Fellowship of the Ring
2 840 Ft 2 460 Ft

Filmes poszter nagy méretű minőségi papíron, amely a Gyűrűk ura trilógia első részét, A gyűrű szövetségét (Fellowship of the Ring) ábrázolja. Ideális dísze a falnak minden Gyűrűk ura rajongó számára.

Pokémon poszter- Kanto 151
2 840 Ft 2 460 Ft

Nagy méretű, minőségi papírra nyomtatott játokos poszter, amelyen nem kevesebb mint 151 különböző Pokemont találsz meg. Keresd meg közöttük a kedvencedet.

Poszter Attack on Titan - Attack
2 840 Ft 2 460 Ft

Nagy méretű, minőségi anyagból készült anime poszter, ezúttal az Attack on Titan fő tematikájával.

Kulcstartó Watch Dogs 2 - Dedsec
2 660 Ft 2 460 Ft

A Watch Dogs 2 elegáns Dedsec fém kulcstartója a legmegfelelőbb kulcsdekorációt a játék kedvelőinek.

Poszter DC Comics - Csodanő - Wonder Woman 1984
2 840 Ft 2 460 Ft

Gal Gadot Wonder Woman felszerlésében a DC Comics filmegyuniverzum Wonder Woman című 1984-es filmjéből, kiváló minőségű, minőségi papírból készült plakáton.

Poszter Stranger Things - 2 évad
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy gyönyörű plakátsorozat egyik darabja minőségi papíron örökíti meg a Netflix Stranger Things izgalmas sorozatának második évadának központi szereplőit.

Poszter Minecraft - Charged Creeper
2 840 Ft 2 460 Ft

Nagy méretű, minőségi anyagból készült játékplakát, ezúttal a Minecraft kockás világából minden Minecraft rajongó számára.

Poszter Mob Psycho 100 - City
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy minőségi papírból készült gyönyörű anime poszter gyönyörű látképet kínál a népszerű japán manga sorozatból – a Mob Psycho 100-ból.

Poszter DC Comics - A denevér jel - Bat Symbol
2 840 Ft 2 460 Ft

Minőségi anyagból készült poszter, amelyen megtaláljuk a legendás denevér szimbólumot (Bat Symbol), a filmek és képregények hőse – Batman a DC Comics univerzumából.

Pokémon poszter- Eevee Evolution
2 840 Ft 2 460 Ft

Nagy méretű, minőségi papírra nyomtatott játékos poszter. Rakd ki az ismert Eevee Pokemont mindegyik evolúciós formájában.

Poszter Zaklínač - Close Up (Netflix)
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy nagy, gyönyörűen kidolgozott poszter a Vaják Witcher Netflix sorozatából Geralttal (Henry Cavill alakításában), a sorozat főszereplőjét ábrázolja.

Poszter Dragon Ball Z - God Super
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy minőségi papírból készült gyönyörű anime poszter a népszerű manga és már videojátékos Dragon Ball Z sorozat karaktereivel.

Poszter Pokémon - Eevee
2 840 Ft 2 460 Ft

Játék tematikáku poszter minőségi anyagból, nagy méretekkel. Otthon is a faladat díszítheti a népszerű Eevee pokemon midnen Pokemon rajongónak örömére!

Poszter Berserk - Collage
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy minőségi papírból készült gyönyörű anime poszter gyönyörű vizuális látképet nyújt a népszerű sötét fantasy mangáról és animeről a Berserkről.

Poszter JoJos Bizarre Adventure - Joseph és Ceasar
2 840 Ft 2 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A népszerű JoJo Bizarre Adventure mangájának két szereplője, Joseph és Caesar plakátja minőségi papírból készült, és örömet szerez ennek a japán klasszikusnak minden rajongójának.

Poszter Konosuba- Key Art
2 840 Ft 2 460 Ft

Egy minőségi papírból készült gyönyörű anime-plakát gyönyörű látképet nyújt a népszerű könnyű novel mangáról – Konosubáról.

PUBG kulcstartó - Frying Pan
2 840 Ft

Kulcstartó egy serpenyő alakjában a PUBG logóval. Néha épp erre az serpenyőre van szükséged, ha meg akarod menteni az életed.

Kártyajáték Umbrella Academy
2 840 Ft

Játékkártya klasszikus játékokhoz képregényes Umbrella Academy kivitelben, amelyet a hasonlo Netrlixes sorozatból is ismerhetsz.