Partnereink

Árukereső.hu

Az Árukereső.hu Magyarország piacvezető ár-, és termék összehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több ezer vásárlásban segítette már a MALL.HU webáruházat. Legújabb fejlesztésüknek köszönhetően, 2015 áprilisától az Árukereső.hu oldalon keresztül is megvásárolhatóak a termékek, boltba történő átkattintás nélkül, amelyet elsőnek a MALL.HU webáruházba vezettek be. A hazai e-kereskedelmi piacon egyedülálló módon nálunk található meg a legszélesebb termékkínálat egy helyen.

Olcsóbbat.hu

Az Olcsóbbat.hu az egyik legismertebb ár-összehasonlító portál, amely segítséget nyújt felhasználóinak a kiválasztott termék legkedvezőbb áron történő megvásárlásában. A felhasználók többsége konkrét keresés után érkezik az oldalukra, ahol minden termékinformáció tudatában kattinthat át a kiválasztott webshopba és vásárolhatja meg a terméket.

Árgép.hu

Az ÁrGép.hu egy átfogó ár-összehasonlító szolgáltatás az interneten kapható csaknem valamennyi termékhez, amely immár közel 10 éve van jelen a magyar online piacon.