HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,5
7 290 Ft

6 810 Ft

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.


Mindok Álnevek: Duett

Mindok Álnevek: Duett

Értékelés: 5
5 230 Ft

Világhírű játék speciális átalakításban csak két játékos számára. Még mindig ugyanazt a súgóelvet használd a titkos ügynökök felfedésére. Azonban most együtt fogtok dolgozni! A játék külön-külön is játszható csak két játékosnak, vagy fedőneves kártyákkal gazdagíthatod a játék alapváltozatát.


HASBRO Vak Twister
8 690 Ft

7 030 Ft

Játszd kedvenc játékodat, most bekötött szemmel. Ügyességi játék, ahol egyre csavarosabb pózokba kerülhetsz és teljesen összegubancolódhatsz játékos társaiddal, most bekötött szemmel, csupán a tapintásodra és memóriádra hagyatkozva. Amikor kinyitod a szemed, akkor látod csak meg micsoda vicces és kényelmetlen pózokat vettél fel társaiddal.


BONAPARTE Grabolo - Vakond
3 060 Ft

A vakond és barátaia közkedvelt Grabolo figyelmi játék gyerek verzióval érkezik. A kocka meghatározza a szín és a kép kombinációját, majd gyorsan kell reagálni, és meg kell szerezni az előírt számú kártyalapot.


HASBRO Birthday Blowout Társasjáték
2 110 Ft

Hasbro Birthday Blowout Társasjáték kiválóan alkalmas minden születésnapos kisfiú és kislány számára. A játékot az nyeri, aki az összes gyertyát elfújja a legrövidebb idő alatt.


HASBRO Fantasztikus Gimnasztika-71%
11 990 Ft

3 390 Ft

Akció

Élj át rengeteg szórakozást a Fantastic Gymnastics játékkal! A vonat a ritmus és a sebesség, és mutassa meg gymnastův a tökéletes leszállást! A megfelelő pillanatban nyomd meg a piros gombot, a gimnasztika tornász elengedi és leugrik a rúdról.


ADC Blackfire Amikor álmodom
9 260 Ft

Ebben a varázslatos, egyszerű kommunikációs játékban az egyik játékos maszkot tesz a szemére és elalszik. A többiek Álomszellemekké válnak és a feladatuk, hogy egy szóval körülírják a kártyát. De vigyázz a többi szellemre, amelyek megpróbálják elvezetni az álmodót az útról!


ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
6 190 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.


BONAPARTE In Side Out

BONAPARTE In Side Out

Értékelés: 5
2 580 Ft

Ebben a szórakoztató figyelemfejlesztő játék az egész családnak a fontos az éles szem és gyors kezek. A feladat a középső és szélső képek között azonosságot találni színben vagy alakban – vagy fordítva.


BONAPARTE Keetoo
3 910 Ft

A Keetoo játék célja ** két szimbólum megtalálása, melyek megtalálhatók a kártyán, amilyen gyorsan csak lehetséges. Egyedül így tudsz **pontokat szerezni és nyerni. „KEETOO“ kiáltással elriasztod az ellenfeled, még pár másodpercük van…


BONAPARTE Kivi

BONAPARTE Kivi

Értékelés: 5
4 300 Ft

A Kivi egy egy taktikai társasjáték kockával, amely során a játékosok átlátszó kövekből összefüggő sorok építésekor pontokat szereznek. A kockadobás és a taktika határozza meg, hová helyezi a játékos a követ. Saját sort épít, vagy más játékost blokkol?


BONAPARTE Kockatoo
3 910 Ft

Ez a szórakoztató figyelmi játék tele van hangokkal és humorral. Aki nyerni akar, be kell vonnia a fantáziát, koncentrációt, a gyors reagálást és a taktikát . Nagy nevetések a Kockatoo játéknál garantált!


Cobi TREASURE X Kincsesláda 3 kinccsel
14 460 Ft
14 090 Ft

Találj valódi arannyal bevont igazi kincset! A Treasure X átvezet a kalandok 10 szintjén! Bontsd ki a térképet és az érem segítségével tudd meg, melyik kincset keresed! Nemcsak a titokzatos arany kincsvadászokat fedezd fel, hanem találd meg a valódi, arannyal bevont kincseket is, amelyek révén legendává lettek.


HASBRO Perfection
6 590 Ft

Akció

Sorakoztasd fel az összes alakzatot a robbanás előtt ezzel az új Perfection játékkal. Csak egy perced van az összes alakzat berakására. Az a győztes aki a leggyorsabb! De vigyázz! Az idő lejártával hallani fogsz egy robbanást, és a formák felbukkannak.


Piatnik Activity Sport Társasjáték - Magyar nyelvű
3 190 Ft

Az Activity Sport játékot magunkkal vihetjük a nyaralásra, vagy síelésre, garantált a siker! A játékosoknak 330 új sporttal kapcsolatos fogalmat kell az Activity szabályaihoz híven körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni.


REXhry Schotten Totten
4 490 Ft

A Schotten Totten egy szórakoztató kártyajáték két játékosnak, ahol két klán fejeként harcoltok majd a határkövekért, amik a területeteket jelölik. Minden körben lehelyezel egy skótot és megpróbál fölé kerekedni az ellenfelednek a köveknél úgy, hogy erős kártyacsoportokat építesz ki – hármasok, párok, színek, stb. Aki 5 különböző követ vagy három szomszédos követ elfoglal, az nyer.


TM Toys Escape room - menekülési játék junior
8 890 Ft

7 890 Ft

Az Escape room kártyás variációja a kedvenc menekülési játéknak. A játék célja kiszabadítani egy játékost a készülék deaktiválásával, amely méri az időt. Hogy megkapd a kulcsot, három feladatot kell megoldanod.


Trefl Mistakos
5 440 Ft

4 360 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.


ADC Blackfire Dobble - Verdák társasjáték - Magyar nyelvű
4 990 Ft

4 620 Ft

Az ADC Blackfire dobble-Verdák társasjáték teljesen egyedülálló és szórakoztató, amelynek központjában a gyorsaság és a reflexek állnak. A társas a Verdák szellemesiégében készült, a játékosoknak két azonos szimbólumot kell megtalálniuk, minél rövidebb idő alatt. A célcsoportot tekintve remek szórakozást nyújt a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt.


ADC Blackfire Dobble - Star Wars társasjáték
4 500 Ft

Az ADC Blackfire dobble- Star Wars társasjáték teljesen egyedülálló és szórakoztató, amelynek központjában a gyorsaság és a reflexek állnak. A társas a Star Wars szellemesiégében készült, a játékosoknak két azonos szimbólumot kell megtalálniuk, minél rövidebb idő alatt. A célcsoportot tekintve remek szórakozást nyújt a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt.


EP LINE Cool Games (NE)beszélj teli szájjal
4 797 Ft

4 480 Ft

Ez talán a legjobb játék. Készítsd fel a rekeszizmaidat. Addig fogsz nevetni, míg a hasad nem fog fájni. Tedd a szádba a szopókát és próbáld meg elolvasni a nyelvtörőt, amely a papírra van írva. A többieknek ki kell találniuk, mit mondasz. Egyszerűnek tűnik, de biztosan nem az.


REXhry Tokió királya
9 260 Ft

A Tokió királya játékban szörnyként küzdesz meg Tokió uralmáért. A játékban úgy érezheted magad, mintha egy igazi japán szörnyfilmben lennén és kedved szerint pusztíthatsz! Bújj bele Gigaszaurusz, Kibercicó vagy az Óriás pingvin bőrébe – a tökéletes grafika biztosan segíteni fog benne!


Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 304 Ft

2 980 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.


TM Toys Yeti in my spaghetti
6 556 Ft

5 720 Ft

Yeti in My Spaghetti egy ** ügyességi játék ** egyszerű szabályok alapján,amely hasonlít a klasszikus mikádó játékhoz. A Yeti ül a spagettiban … De amikor elkezded húzni a tésztát egymás után, légy óvatos! Yeti váratlanul beugorhat a tálba!