HASBRO Jenga Classic Társasjáték
5 060 Ft

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.

Bino Játék torony, 60 építőkockából + dobókocka
3 460 Ft

Kedvelt játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. 5 színben, 60 darab fából készült építőkocka alkotja a tornyot. A csomag kis dobókockát is tartalmaz, aminek minden oldala más színnel van jelölve, így megadja a játékban lévő kocka színét.

Woody Jenga, Színes

Woody Jenga, Színes

Értékelés: 4,7
2 980 Ft 2 920 Ft

A Woody Jenga az egyik legszórakoztatóbb játék, mellyel közösen játszhat felnőtt és gyerek. A játék 54, fa lapocskát tartalmaz, melyből színes torony építhető. A Jenga fejlesztii a gyerekek kézügyességét és kombinációs kézségét.

HASBRO Tabu, A kimondhatatlan szavak játéka - új kiadás - Magyar nyelvű
7 590 Ft

Akció

HASBRO Tabu, a tiltott szavak és a kimondhatatlan jókedv játéka! Szükséged lesz a fantáziádra és az idő ellened dolgozik! Tudod, hogy mit mondanál – csak nem jutnak eszedbe a megfelelő szavak… Az első szó, ami eszedbe jut pedig tabu! Hogyan segíts csapatodnak kimondani a pont szót, amikor nem használhatod a pötty, mondat, vége, írásjel, vessző szavakat? Gondolkozz!

Mattel Harry Potter UNO

Mattel Harry Potter UNO

Értékelés: 4,9
2 790 Ft

Csatlakozz Harryhez, Hermionához, Dumbledore professzorhoz és Roxfort további kedvelt szereplőjéhez, és élvezzétek az estét a népszerű UNO™ kártyajáték társaságában. A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.

Piatnik Activity Club Felnőtt társasjáték - Magyar nyelvű
9 200 Ft

Csak felnőtteknek készült az Activity Club Edition új kiadása. Még több erotikával fűszerezett 770 új, izgalmas feladvány és új játékszabály várja a vállalkozó kedvű játékosokat! A játékosoknak már nem csak a gátlásaikat kell legyőzniük, hanem az időt is, amit az időmérő kíméletlenül mér, és hangos csörgéssel jelzi, ha lejárt az idő. Ezt a játékot csak olyan vállalkozó szellemű játékosoknak ajánljuk, akik képesek levetkőzni gátlásaikat, és nem jönnek egykönnyen zavarba, ha kényes, vagy éppen intimebb szót kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körülírni.

Piatnik Speed Cups - Gyors poharak Társasjáték - Magyar nyelvű
5 060 Ft

Speed Cups – Gyors poharakTársasjáték könnyen az egész család kedvence lesz. A gyors és pontos megfigyelést igénylő játékban 5 színes poharat kell a kártyán látottak alapján elrendeznünk a lehető leggyorsabban. Aki legelőször elkészül a feladattal a csengő megnyomásával jelzi ezt és így a kártyát is megtarthatja. Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze a játék végén.

HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,6
7 090 Ft 6 790 Ft

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

Piatnik Grimassimix Társasjáték - Magyar nyelvű
4 390 Ft

Egy igazi bohóciskola! Vidám készségfejlesztő társasjáték 4 éves kortól 2–4 játékos részére! A Grimassimix bohóciskolában vidám órákat töltenek a gyerekek. Ebben az iskolában nem az írás, olvasás vagy a számolás a fő tantárgy, hanem a grimaszvágás. Itt tanulnak a legjobb nyelvforgató és arcmozgató akrobaták.

Winning Moves Cluedo Rick And Morty Angol verzió
8 680 Ft 7 890 Ft

Akció

Rick portál pisztolyának tervrajzait ellopták! Rick, Morty, Summer, Jerry, Beth és Mr. Poopybutthole feladata, hogy visszaszerezzék Ehhez ki kell találniuk, hogy ki lopta el a terveket, hol rejtegeti és mivel hajtotta végre a gaztettet. Ha úgy érzed, hogy megoldottad a rejtélyt, akkor térj vissza a Földre és helyezd vissza a tervrajzokat Rick páncélszekrényébe.

Piatnik Activity Family Classic Társasjáték
5 730 Ft

Az Activity Family Classic egy szórakoztató játék, melyben a Family és a Junior kártyákkal az egész család együtt játszhat! Az Activity Family közös játékélményt és hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba.

Spin Master Hedbanz a rejtvények társasjátéka
5 610 Ft 5 390 Ft

Mi vagyok én? Ebben a klasszikus szórakoztató családi játékban a játékosok igyekeznek zsetonokat szerezni a győzelem érdekében. Minden játékos húz egy kártyát egy képpel, amit rögzít a fejpánthoz és kérdések segítségével próbál rájönni, hogy mi is van a kártyán. A Hedbanz az egész család számára szórakoztató. A játéknak köszönhetően a gyerekek szórakoztató módon fejlesztik a deduktív gondolkodásukat és a problémamegoldó képességüket.

Piatnik Activity Junior - Új kiadás Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 860 Ft

Az Activity játékcsalád gyermekeknek készült változata, 8 éves kortól. Ebben a játékban is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás, hangos kacagás, és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

Piatnik Activity Irkafirka - Magyar nyelvű
5 330 Ft

Piatnik Activity Irkafirka az Activity család új tagja. A játék során két próbálkozásod van, ha elsőre sikerül a feladványt lerajzolni, akkor dupla pontot kapsz, ellenkező esetben fele annyi pont jár. A játék felhőtlen szórakozást nyújt minden játékos számára.

HASBRO Pictureka HU-23%

HASBRO Pictureka HU

Értékelés: 5
4 680 Ft 3 590 Ft

Akció

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

Piatnik Speed Cups 2 Társasjáték - Magyar nyelvű
2 660 Ft

Piatnik Speed Cups 2 egy pontos megfigyelést igénylő, fürge menetű társasjáték! Minden játékos 5 db színes pohárral és egy kártyával kezd! A kártya meghatározza, hogyan kell a poharakat egymás mellé, vagy éppen egymásra tennünk. Figyelj a színekre is!

Ravensburger Stoopido
6 680 Ft 6 440 Ft

Akció

Ebben a játékban felhelyezed az orrodra a szemüveget majd a feladatod egyszerű: tenyérrel rácsapni a szimbólumra, melyre a kocka esett. A győztes a vesztesek szemüvegére valami őrült parádét rögzít.

Piatnik Activity - My First Társasjáték - Magyar nyelvű
6 280 Ft 5 860 Ft

Az Activity My First játszva fejleszti a gyerekek kommunikációs és rajz készséget, valamint az előadó képességét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett kedves, színes rajzok is ábrázolják, így azok a gyermekek is könnyedén, vidáman részt vehetnek a játékban, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni.

HASBRO Dont step in it társasjáték-17%
6 550 Ft 5 390 Ft

Akció

Szórakoztató és dinamikus parti játék a Hasbro Gaming-től, amelyben csak remélheted, hogy nem piszkolod nagyon össze magadat. A játékosnak vakon át kell haladnia a csapdákkal teli pályán. A játék célja, hogy minél kevesebb ürülékbe lépj bele. Aki erre képes, az nyer.

HASBRO Társasjáték T-REX Rocks
7 060 Ft 6 930 Ft

Vigyázz, ne hogy felébreszd a T-Rex-et! A T-REX Rocks társasjátékban a játékosok váltakozva helyezik le a csontokat a dinoszauruszra. De óvatosnak kell lenniük, mert az a játékos, aki felébreszti a dinoszauruszt, veszít. Az utolsó játékos, akinek sikerült nem felébresztenie a dínót, az nyer!

HASBRO Társasjáték Connect 4 Shots
6 660 Ft

Találd el és nyerj! A Connect 4 Shots egy gyors társasjáték, ahol 4 azonos színű labdát kell felsorakoztatnod. Készülj és dobj! Két játékos egyszerre dobalja a labdáit és próbálják őket az asztalról lepattintani a négyzethálóba. . Próbálj meg egymás mögé felsorakoztatni 4 egyszínű labdát vízszintesen vagy függőlegesen. Akinek először lesz meg a 4 egyszínű labdája, az nyer!

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
16 000 Ft 15 600 Ft

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

Mattel UNO Óriás kártyák-16%
15 710 Ft 13 150 Ft

Akció

A kedvenc kártyajátékod most egészen új méreteket öltött! A kártyák háromszor nagyobban és a parton vagy a medence melletti szórakozásra teremtett! A szabályok továbbra is ugyanazok, de a móka még nagyobb.

HASBRO Downfall-29%
6 650 Ft 4 690 Ft

Akció

Ez a csavaros, fordulatokkal és manőverekkel ellátott játék teljesen új szintet ad a stratégiáknak! A játékosok között a kulcs segítségével történik a játékos váltás, hogy egyszerre egy sebességre kapcsoljon mindenki. A cél az, hogy az összes zseton a vályú tetejétől az aljára kerüljön a lehető leggyorsabban. Aki először végez, az nyer.

Piatnik Tick...Tack...Bumm Party Edition - Magyar nyelvű
6 020 Ft 5 730 Ft

A régről jól ismert Tick…Tack…Bumm játék, új köntösben, 4 teljesen új kategóriával!. Az egyik például, hogy gondolkoznunk kell híres emberek nevén, vegyes betűkből képzett szavakon, összetett szavakon, miközben ketyeg a bomba! Aki nem tud válaszolni, megkapja a kártyát. A nyertes az a játékos, akinek a legkevesebb kártyája lesz.

ADC Blackfire Amikor álmodom
9 790 Ft

Ebben a varázslatos, egyszerű kommunikációs játékban az egyik játékos maszkot tesz a szemére és elalszik. A többiek Álomszellemekké válnak és a feladatuk, hogy egy szóval körülírják a kártyát. De vigyázz a többi szellemre, amelyek megpróbálják elvezetni az álmodót az útról!

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

ADC Blackfire Ligretto - ZÖLD

Értékelés: 4,9
2 990 Ft

Akció és szórakoztató kártyajáték. A Ligretto Zöld a népszerű Ligretto játék színes változata. A játékosok megpróbálják a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáiktól, természetesen mindenki egyszerre játszik, azért nincs feszültség.

Spin Master Ingatag torony-21%

Spin Master Ingatag torony

Értékelés: 5
3 340 Ft 2 620 Ft

Akció

Az ingatag torony egy szórakoztató dinamikus játék, amelyben a feladatod az épületrészek eltávolítása és felhelyezése, mindössze egy kézzel. Akinek a torony a húzásnál össze dől, az a vesztes.

HASBRO Blowfish Blowup-18%
7 760 Ft 6 290 Ft

Akció

Nyúlj az akváriumba, hogy kincseket szerezz… de vigyázz! Ha a játékos a kelleténél több kincset visz magával a gömbhal hirtelen felfújódhat, kizárva a kincseket a játékból. Az a játékos nyer, akinél nem fújódik fel a gömbhal. A szerzett kincseket is számon lehet tartani, így nehezítés, hogy nem csak akkor nyer a játékos, ha nála nem fújódott fel a gömbhal, hanem ha a legtöbb kincset birtokolja.

Piatnik Activity Original Társasjáték - Magyar nyelvű
7 730 Ft

Féktelen verseny az idővel! Eszeveszett magyarázást, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity! Az új kiadás 3300 új feladvánnyal gondoskodik a változatosságról és a játékélményről.

EFKO Picasso
4 810 Ft 3 890 Ft

Interaktív szórakoztató játék az egész családnak. Vesd be minden kreativitásodat és az egyszerű geometriai alakzatok segítségével hozz létre képeket, akárcsak a híres festő. Felismerik játékostársaid a sárgarépádat vagy az ébresztőórádat?

HASBRO Vak Twister

HASBRO Vak Twister

Értékelés: 5
6 830 Ft

Akció

Játszd kedvenc játékodat, most bekötött szemmel. Ügyességi játék, ahol egyre csavarosabb pózokba kerülhetsz és teljesen összegubancolódhatsz játékos társaiddal, most bekötött szemmel, csupán a tapintásodra és memóriádra hagyatkozva. Amikor kinyitod a szemed, akkor látod csak meg micsoda vicces és kényelmetlen pózokat vettél fel társaiddal.

Piatnik Cloud Mine
3 790 Ft

Visszaemlékezem arra a délelőttre a dombon, amikor az eget néztük, és álmodoztunk. Kinyújtottuk a kezünket, és kapkodtuk a felhőket, amelyek vatta pamacsokra, báránykákra, vagy sárkányra emlékeztettek. Szeretnél játszani egyet? Kiválasztok egy felhőt és neked el kell találnod, hogy mire emlékeztet. Gyere, próbáld ki! Én már kiválasztottam a felhőt…

Piatnik Lingo Twist
7 490 Ft

Vidám party játék. A játékosok kihúznak egy kártyát, amin valamilyen arckifejezés van egy feladattal, majd megforgatják a játéktábla nyelvét, ami megmutatja, hogy milyen fogalmat kell mondani a feladat megcsinálása közben. Például „Öltsd ki a nyelved amennyire csak tudod, és közben mondj két dolgot, amit magaddal vinnél egy utazásra." A játékosnak érthetően kell beszélnie. Aki érti az elhangzottakat, az gyorsan rácsap a játéktábla orrára, ami dudálva jelzi, hogy van megfejtő.

Piatnik Shadow Master / Árnyékmester társasjáték - Magyar nyelvű
8 090 Ft

családi szórakoztató, árnyjáték során az egymásra helyezett dolgok árnyékának egyes részei láthatóak, az így összeállt titokzatos árnyképet csak az igazi árnyékmestererek tudják megfejteni! Találd ki, hogy a részlet milyen formához tartozik, egymást követik a kihívások és csak a legjobb megfigyelő nyerhet! Egy kerek forma vajon egy alma vagy egy teknőspáncél? Egy hegyes sarok a macska füle vagy egy szélmalomlapát? Egyik kihívás után jön a következő. Ki a legjobb megfigyelő? Ki lát át az árnyékokon és szerzi meg a legtöbb pontot?

Piatnik Splatto Társasjáték - Magyar nyelvű
5 350 Ft 4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Splatto egy vidám családi társasjáték, amiben a játékosok egymás figuráit tényleg a padlóba döngölhetik! A játék kezdetén mindenki elkészíti a színes gyurmákból a figuráit, amikkel olyan mezőkön lépked, amilyen kártyákat húz. Egy akciókártya felhúzásával, azonban lehetőség nyílik egy ellenséges figura kilapítására. Ha a játékosnak maradt még gyurmája, akkor új figurát készíthet. Cél, elsőként épségben elérni két figurával a célmezőt.

ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
6 790 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.

Woody Torony elektronikus játék időzítővel
8 570 Ft 7 490 Ft

Izgalmas játék az egész család számára. A játékosok kockával dobnak. Minden egyes körben fokozatosan olyan színű köveket húznak ki a toronyból, amely megegyezik a dobókockán lévő színnel. A kihúzott követ félreteszik. A kő kihúzására azonban megadott idő áll rendelkezésre, amelyet sípolás jelez. Amennyiben nem húz ki egy követ sem ez idő alatt, a torony összedől.

HASBRO Jenga Fortnite

HASBRO Jenga Fortnite

Értékelés: 3,7
7 190 Ft

A Jenga: Fortnite Edition-t a Fortnite videojáték inspirálta, a játékosok pedig a Fortnite játékbeli karakterükkel kell, hogy elsőként eljussanak a torony csúcsára. De vigyázz… ha a torony a játékos körében dől el, az kiesik a játékból. Forgass és tudd meg, hogy mi a következő lépésed, hány emelettel feljebb mászhatsz, és hogy milyen darabot kell egymásra helyezned. Ez a küzdelem az előre jutásról szól, a játékosok felfelé mozgatják a saját darabjukat, az ellenfeleikét pedig lefelé, miközben megpróbálják megakadályozni a torony összedőlését.

HASBRO Jenga híddal

HASBRO Jenga híddal

Értékelés: 5
5 390 Ft

Készülj fel az izgalmas kihívásra a Jenga Bridge játékkal! A klasszikus Jenga játékhoz hasonlóan, a játékosok egyesével távolítják el a Jenga torony elemeit és helyezik a tetejére. Ám a Jenga ebben a változatában a torony egy fa hídon található, ami himbálózik, ami megnöveli a játék nehézségét és még bizonytalanabb szituációkat teremt! Ez a Jenga játék magába foglalja az új tapasztalatokkal, a barátokat, a képességeid, a feszültséget, a nevetést és talán egy kis szerencsét is.

Woody Datel játék
4 410 Ft 3 990 Ft

Motoros készségeket fejlesztő játék a kicsiknek. A gyermek egy mágneses csőr végével ellátott datolyapálmával húzza a mágneses férgeket a fa törzséből. A játék minőségi fa és műanyag keverékéből készült.

Teddies Jenga torony játék maxi fa 60db
7 830 Ft 7 730 Ft

Jenga asztali játék fa kivitelezésben. Csodás szórakozást kínál. A játék során egy tornyot kell felépíteni, a játékosok felváltva húzzák ki a kockákat ügyelve arra, hogy a torony ne dőljön le.

Plan Toys Hódgát

Plan Toys Hódgát

Értékelés: 5
7 690 Ft

Segíts a hódnak a gátnál. Az egyes darabok kiadásához használd a rudat. Légy óvatos, ne essen le a hód. Aki megmenti a hód életét, megnyeri a játékot.

Albi A torony torony nagy (32 cm)
2 700 Ft 2 660 Ft

Az Albi nagy Jenga torony ügyességi játék. Az egész világon népszerű, és nem csak a gyerekek körében. A 62 db elemből felépített toronyból ki kell húzni egy elemet anélkül, hogy a torony összedőlne. Minimum 2 gyerek játszhatja, de jó szórakozás az egész családnak.

Mattel UNO Dos
2 660 Ft

Az UNO™ kártyajáték készítői régóta úgy gondolják, hogy a kettő jobb, mint az egy, és most hivatalosan is bemutatják neked ötletüket! Ha élvezed a klasszikus UNO™ játékot, akkor az UNO™ DOS-ba is beleszeretsz! Próbáld ki ezt a családi játékot, és azonnal meg fogod érteni, miért olyan népszerű már évek óta.

Mattel UNO Jégvarázs 2
2 660 Ft

Kedvenc kártyajátékod most a Jégvarázs 2 film szereplőinek közkedvelt témájával! A játékosok igyekeznek minél előbb megszabadulni minden kártyalapjuktól úgy, hogy azonos színű vagy értékű lapokat raknak a kirakó pakli felső kártyájára.