Piatnik Baktérium Hisztéria-32%
6 390 Ft 4 290 Ft

Kiárusítás

A laboratóriumban nagy a nyüzsgés! Ki fog tudni a leggyorsabban megszabadulni mindenféle bacilustól? Sercegő nátha és a z Alattomos köpködő nagyon szívósak. Amint megszabadulsz a Fülbemászótól, jön a Hascsikaró és követeli a figyelmedet. És ráadásul még ha nem leskelődne a Lázmanó és a Torokfájó kópé!

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
20 760 Ft
+ ingyen szállítás

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,5
7 290 Ft 6 290 Ft

Kiárusítás

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

BONAPARTE Grabolo - Vakond

BONAPARTE Grabolo - Vakond

Értékelés: 4,5
2 920 Ft

A vakond és barátaia közkedvelt Grabolo figyelmi játék gyerek verzióval érkezik. A kocka meghatározza a szín és a kép kombinációját, majd gyorsan kell reagálni, és meg kell szerezni az előírt számú kártyalapot.

HASBRO Dont step in it társasjáték
9 090 Ft 6 780 Ft

Szórakoztató és dinamikus parti játék a Hasbro Gaming-től, amelyben csak remélheted, hogy nem piszkolod nagyon össze magadat. A játékosnak vakon át kell haladnia a csapdákkal teli pályán. A játék célja, hogy minél kevesebb ürülékbe lépj bele. Aki erre képes, az nyer.

HASBRO Társasjáték T-REX Rocks-32%
9 590 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Vigyázz, ne hogy felébreszd a T-Rex-et! A T-REX Rocks társasjátékban a játékosok váltakozva helyezik le a csontokat a dinoszauruszra. De óvatosnak kell lenniük, mert az a játékos, aki felébreszti a dinoszauruszt, veszít. Az utolsó játékos, akinek sikerült nem felébresztenie a dínót, az nyer!

Piatnik Memofant

Piatnik Memofant

Értékelés: 5
6 390 Ft 5 310 Ft

Kinek van olyan memóriája, mint az elefánt? Az élet a tét, amikor a játékosnak 60 másodpercen belül meg kell jegyeznie 12 különböző kép helyzetét, amelyek ezt követően le lesznek fedve. A képek folyamatosan változtassák a helyüket, ami végül teljes zavart okoz. Melyik játékos fogja tudni követni a játékot, és nem veszíti el a fejét?

BONAPARTE Kivi

BONAPARTE Kivi

Értékelés: 5
3 980 Ft

A Kivi egy egy taktikai társasjáték kockával, amely során a játékosok átlátszó kövekből összefüggő sorok építésekor pontokat szereznek. A kockadobás és a taktika határozza meg, hová helyezi a játékos a követ. Saját sort épít, vagy más játékost blokkol?

BONAPARTE Keetoo
3 980 Ft

A Keetoo játék célja ** két szimbólum megtalálása, melyek megtalálhatók a kártyán, amilyen gyorsan csak lehetséges. Egyedül így tudsz **pontokat szerezni és nyerni. „KEETOO“ kiáltással elriasztod az ellenfeled, még pár másodpercük van…

BONAPARTE Kockatoo
3 980 Ft

Ez a szórakoztató figyelmi játék tele van hangokkal és humorral. Aki nyerni akar, be kell vonnia a fantáziát, koncentrációt, a gyors reagálást és a taktikát . Nagy nevetések a Kockatoo játéknál garantált!

BONAPARTE In Side Out

BONAPARTE In Side Out

Értékelés: 4
2 520 Ft

Ebben a szórakoztató figyelemfejlesztő játék az egész családnak a fontos az éles szem és gyors kezek. A feladat a középső és szélső képek között azonosságot találni színben vagy alakban – vagy fordítva.

Piatnik Deja-Vu

Piatnik Deja-Vu

Értékelés: 5
4 325 Ft 3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ADC Blackfire Amikor álmodom
9 710 Ft

Ebben a varázslatos, egyszerű kommunikációs játékban az egyik játékos maszkot tesz a szemére és elalszik. A többiek Álomszellemekké válnak és a feladatuk, hogy egy szóval körülírják a kártyát. De vigyázz a többi szellemre, amelyek megpróbálják elvezetni az álmodót az útról!

Piatnik Activity Original Társasjáték - Magyar nyelvű
7 580 Ft

Féktelen verseny az idővel! Eszeveszett magyarázást, őrült mutogatás, eszelős rajzolás, kezek-lábak és nevetőizmok garantáltan nem maradnak nyugton! Ez az Activity! Az új kiadás 3300 új feladvánnyal gondoskodik a változatosságról és a játékélményről.

HASBRO Társasjáték Connect 4 Shots
8 790 Ft 7 180 Ft

Találd el és nyerj! A Connect 4 Shots egy gyors társasjáték, ahol 4 azonos színű labdát kell felsorakoztatnod. Készülj és dobj! Két játékos egyszerre dobalja a labdáit és próbálják őket az asztalról lepattintani a négyzethálóba. . Próbálj meg egymás mögé felsorakoztatni 4 egyszínű labdát vízszintesen vagy függőlegesen. Akinek először lesz meg a 4 egyszínű labdája, az nyer!

EDUCA Készítsd el saját Hamburgered
4 890 Ft 3 980 Ft

Újdonság

Memóriajáték, amely ízleni fog! Dobj a kockával, lépj a figuráddal annyit, amennyit dobtál a kockával. Amikor az alapanyag négyzetre lépsz, válassz egy kártyát a tábla közepéről. A képen ugyanaz az alapanyag van, mint a négyzeten, amelyen állsz? Tökéletes, akkor megszerezted azt a hozzávalót a hamburgeredbe! Ha belép a hamburger négyzetre lépsz, meg kell mondanod, hogy melyik hozzávalóra van szükséged, majd válassz egy a kártyát az alaplapokból. Ha a kártya megfelel annak az alapanyagnak, amelyet mondtál, add hozzá a hamburgeredhez.

Trefl Mistakos

Trefl Mistakos

Értékelés: 5
5 440 Ft 3 980 Ft

Játssz Mistakost, melyben a székeké a főszerep. A játék célja lehető legtöbb széket egymásra állítani úgy, hogy a lehető legtovább maradjanak állva.

Cluedo Game of Thrones HU-20%

Cluedo Game of Thrones HU

Értékelés: 5
12 490 Ft 9 990 Ft

Kiárusítás

A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel. A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok. Ki kell derítenetek, hogy KI, HOL és MIVEL követte el a gyilkosságot, mielőtt túl késő lenne! Figyeljetek alaposan a többiekre, mert könnyen meglehet, hogy a gyilkos köztetek van, és nagy buzgalommal nyomoz saját maga után, hogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az egészet!

Spin Master Ingatag torony

Spin Master Ingatag torony

Értékelés: 5
2 780 Ft

Az ingatag torony egy szórakoztató dinamikus játék, amelyben a feladatod az épületrészek eltávolítása és felhelyezése, mindössze egy kézzel. Akinek a torony a húzásnál össze dől, az a vesztes.

HASBRO Monopoly Star Wars Társasjáték - Magyar nyelvű
10 990 Ft 9 970 Ft

Hódíts meg a Star Wars bolygókat a HASBRO Monopoly Star Wars társasjátékkal! Alkossatok csapatokat, és játsszatok együtt a Lázadók vagy a Birodalom oldalán. Hódítsd meg a Galaxisokat, építs Bázisokat és urald az univerzumot! Használd az erőt! Játszd ki a hatalmat adó Erő Kártyákat, hogy megváltoztasd a végzeted!

Spin Master Paw Patrol "Ingatag" torony
3 304 Ft 3 050 Ft

Az Ingatag torony egy szórakoztató, dinamikus játék, amelyben az a feladat, hogy kivegyük belőle az építőelemeket, majd felrakjuk a torony tetejére. A színes kocka határozza meg a kihúzandó építőelem színét. Az veszít, akinél összedől a torony.

TM Toys Escape room - menekülési játék junior
8 890 Ft 8 010 Ft

Az Escape room kártyás variációja a kedvenc menekülési játéknak. A játék célja kiszabadítani egy játékost a készülék deaktiválásával, amely méri az időt. Hogy megkapd a kulcsot, három feladatot kell megoldanod.

ADC Blackfire Kicsoda ez a csávó?
5 980 Ft

Be tudod mutatni a partnereddel, felfújható csávóval, a csapattársaidnak a film vagy különböző szakmák és sportok jeleneteit úgy, hogy kitalálják? Élvezd a csávóval a szórakozással teli estéket.

HASBRO Blowfish Blowup
9 090 Ft 7 710 Ft

Nyúlj az akváriumba, hogy kincseket szerezz… de vigyázz! Ha a játékos a kelleténél több kincset visz magával a gömbhal hirtelen felfújódhat, kizárva a kincseket a játékból. Az a játékos nyer, akinél nem fújódik fel a gömbhal. A szerzett kincseket is számon lehet tartani, így nehezítés, hogy nem csak akkor nyer a játékos, ha nála nem fújódott fel a gömbhal, hanem ha a legtöbb kincset birtokolja.

REXhry Tokió királya
11 970 Ft

A Tokió királya játékban szörnyként küzdesz meg Tokió uralmáért. A játékban úgy érezheted magad, mintha egy igazi japán szörnyfilmben lennén és kedved szerint pusztíthatsz! Bújj bele Gigaszaurusz, Kibercicó vagy az Óriás pingvin bőrébe – a tökéletes grafika biztosan segíteni fog benne!

TM Toys Yeti in my spaghetti
6 556 Ft 5 390 Ft

Yeti in My Spaghetti egy ** ügyességi játék ** egyszerű szabályok alapján,amely hasonlít a klasszikus mikádó játékhoz. A Yeti ül a spagettiban … De amikor elkezded húzni a tésztát egymás után, légy óvatos! Yeti váratlanul beugorhat a tálba!