Westige SJONA
8 990 Ft

7 590 Ft

Beach shelter Sjonát minden kisgyerekes család örömmel fogadja a forró nyári napokon.


Coleman Event Shade Medium Pavilon sátor, 3x3 m
61 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

rendkívül jó méreteivel és speciális formavilágával a Coleman pavilon sátor védelmet nyújt az eső és/vagy nap viszontagságaival szemben, legyen szó bármilyen rendezvényről, fogadásról, kerti partiról, alaptáborról. Oldalfalakkal kiegészíthető. A nagyszerű megmunkálás és az erős ponyva anyag ellenére sem ajánlatos túrázni indulni ezzel a modellel.


Coleman Sundome New Strandsátor
13 990 Ft

10 990 Ft

Nyaralások, strandolások alkalmával kiváló társ a Coleman Sundome Strandsátor. Menedéket nyújt a könnyed nyári záporok vagy a forró déli napsütés elől. Összeszerelése egyszerű, súlya kicsi így bárhova el lehet vinni.


Outwell Day Shelter M
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Day Shelter M egy nyitott hajlék Stílusos, sokoldalú napsütés és eső elleni védelem használható a kempingektől a kertig.


Coleman Sundome Sátor

Coleman Sundome Sátor

Értékelés: 4,5
10 990 Ft

Coleman Sundome egy nagyon egyszerű, könnyű sátor. Megbízható védelmet nyújt a hideg szél és az erős napsütés ellen. Ajánljuk kisgyermekes családoknak kirándulásokhoz és a horgászás szerelmeseinek.


Easy Camp Tarp 4 x 4 m
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű védőtető Easy Camp Tarp 4×4 m A-alakzatban bárhol fel lehet építeni. Két acél rúddal van forgalmazva, amelyekkel pár másodpercen belül a védőtetőt fel tudod állítani 2 m magasságba.


Coleman FastPitch Shelter L előtér
123 990 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy méretű előtér oldalsó falakat kínál, ajtókkal, vagy azok nélkül. A Coleman FastPitch Shelter L állítható magasságú rudakkal ellátott, egy személy is képes könnyedén felállítani. Szerkezete WeatherTec 1000 mm rendszerrel és UV védelemmel ellátott . A felállított sátor méretei 3,65 × 3,65 × 2,72 m.