SONY WH-1000xm3

SONY WH-1000xm3

Értékelés: 4,9
122 190 Ft 94 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató zajszűrő technológiával akár 30 órás akkumulátor üzemidővel. A Sony WH-1000×m3-mal elmerülhetsz a zene világában, ahol nem zavarhatnak a hangok és a környezeti zajok, amiket a legtöbb fejhallgató átenged. Az egyedi légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást nyújt nagy magasságokban, így repülés közben is.

LAMAX Dots1

LAMAX Dots1

Értékelés: 4,3
20 990 Ft 15 990 Ft

Vezeték nélküli fülhallgató egy töltő tokkal, amely a 6 órás akkumulátor kapacitást meghosszabbítja 30 óra működésre . A LAMAX Dots1 képes lesz veled teljesíteni a nehéz sport edzést anélkül, hogy valahol zavarna, vagy valahová eltévedne – 3 különböző méretű szilikon füldugó garantálja a biztonságos illeszkedést a füledben.

Niceboy HIVE podsie

Niceboy HIVE podsie

Értékelés: 4,4
16 990 Ft 12 490 Ft

2 év garancia

True Wireless vezeték nélküli fülhallgató, akkumulátorának élettartama akár 15 óra az újratölthető toknak köszönhetően. A Niceboy HIVE fülhallgató IP54 víz- és porálló. A Bluetooth kapcsolat segítségével kihangosított telefonhívásokat kezelhetsz, és a telefon segítségével szabályozhatod a hangerőt.

SONY MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató
24 490 Ft 21 490 Ft

2 év garancia

Sony MDR-RF855RK Vezeték nélküli fejhallgató párnázott hangsugárzóegységekkel lett ellátva, melyek kényelmes zenehallgatási élményt biztosítanak. A fejhallgató 40 mm-es membránokkal lett kialakítva, melyek erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás biztosítanak 10–22000 Hz közötti frekvenciatartományban. Tökéletes választás mindenki számára.

QCY T1C

QCY T1C

Értékelés: 4,5
11 490 Ft 10 490 Ft

Vezeték nélküli fejhallgatók Bluetooth 5.0 és TWS technológiával büszkélkedhetnek a legmodernebb hangátvitel móddal. A QCY T1C automatikusan párosítja a készülékeiddel, megérti magát az SBC és az AAC kodekekkel, és a újra töltéskor a tokban akár 15 órát is kibír.

MARSHALL Mode EQ Fülhallgató, Fekete
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A stílusos Marshall Mode EQ Fülhallgató nagyszerű hangzást biztosít, még magas teljesítménynél is minimális a torzítás. Ergonomikus kialakítású, így hosszabb használatnál is megfelelő komfortérzetet biztosít. Beépített mikrofonjának köszönhetően mobiltelefonokhoz is ideális választás lehet.

Niceboy HIVE drops

Niceboy HIVE drops

Értékelés: 4
20 990 Ft 15 490 Ft

Hallgass zenét kábel mentesen az igazán vezeték nélküli True Wireless Niceboy HIVE drops fülhallgató által Bluetooth technológiával, fokozott EDR átviteli sebességgel. Egy feltöltéssel 3 ó át játszik le, üzemidejét 12 órával növeli a 800mAh akkumulátorral ellátott töltőbölcső. A füldugók handsfree mikrofonnal, valamint remek kiegyensúlyozott hangzással rendelkeznek.

MARSHALL Major III Bluetooth Fejhallgató
47 990 Ft 34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ikonikus fejhallgató vezeték nélküli kivitelben. Marshall Major III BT képes vezeték nélküli zenét lejátszani hosszú 30 órán keresztül egy feltöltéssel. A telefonhívások fogadását és a zeneszámok böngészését a bal hallgatón levő gombbal, vagy a kábelen levő gombbal vezérelheted abban az estben, ha a mellékelt 3,5mm jack audiókábelen keresztül hallgatod a zenét.

Niceboy HIVE

Niceboy HIVE

Értékelés: 4,6
15 990 Ft 13 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató amely akár 10 m-es hatáskörrel és 13 órányi zenehallgatással rendelkezik. A Niceboy HIVE kényelmes puha párnái biztosítják, hogy a környezeti zajok kint maradjanak és ne szűrődjenek be. Utazásod során ne felejtsd otthon a hozzá tartozó audiokábelt sem, amely a csomaghoz hozzátartozik. A hands-free kihangosító használatával fogadhatunk telefonhívásokat – köszönhetően a beépített mikrofonnak.

SENNHEISER HD 400S

SENNHEISER HD 400S

Értékelés: 4,7
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű és hihetetlenül kényelmes fejhallgató nagyon részletes sztereó hangzással. A Sennheiser HD 400S megbízhatóan szűri ki a környezeti zajokat és biztosítja a zavartalan zenehallgatást. Hands-free mikrofonnal és a kábelén irányítással van ellátva. A tiszta, minimalisztikus dizájnjának és az összecsukható konstrukciójának köszönhetően könnyedén hordozható.

SENNHEISER HD 599 Fejhallgató

SENNHEISER HD 599 Fejhallgató

Értékelés: 4,9
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Sennheiser HD 599 egy hátul nyitott fejhallgató, mely lenyűgözően természetes térhatású hangzást kínál. Ez az extra méretű, prémium minőségű fejhallgató a Sennheiser 500-as sorozatának csúcsmodelljeként nagyméretű fülkagylóinak és puha, cserélhető fülpárnáinak köszönhetően nagyon jó minőségű hangzást és kényelmes viseletet biztosít. A HD 599 fülre-fekvő kialakítással rendelkezik. A puha, cserélhető fülpárnákkal ellátott, nagyméretű fülkagylóknak köszönhetően füleidnek csak a hangzást kell élvezniük. Hallható, látható és tapintható minőség.

SENNHEISER RS 175 Vezetéknélküli fejhallgató
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Sennheiser RS 175 az otthoni szórakoztatás következő szintre emeléséhez lenyűgöző funkciótárat kínál, kompakt és ergonomikus csomagolásban – így a legteljesebb mértékben élvezheted a TV-nézést és a zenehallgatást. A basszus-kiemelésnek és a surround üzemmódnak köszönhetően otthoni szórakoztató-rendszered olyan hangzásélményt nyújt, mint még soha – az előbbi a basszushangzást erősíti, míg a két virtuális surround üzemmód térszerűbb és élettelibb sztereó hangzás kínál. Mi több, az innovatív digitális vezeték nélküli technológia arról is gondoskodik, hogy a jelátvitel akkor is tiszta és precíz maradjon, ha a szobáról-szobára járkálsz. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ráadásul az RS 175 beállítása és használata is egyszerű. A főbb kezelőszervek a fejhallgatón helyezkednek el, így semmi sem zavarja az izgalmas hangzásélményt, miközben a kényelmes illeszkedés hosszabb használat esetén is ideális.

SENNHEISER HD350BT

SENNHEISER HD350BT

Értékelés: 4,8
32 690 Ft 25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az első osztályú dinamikus hang, ami számos audiofilnak fog örömet okozni, azt kínálja a Sennheiser HD350BT vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgató, amely minőségi 32 mm meghajtókkal és kiváló passzív elszigeteltséggel rendelkezik a környezeti zajtól és aptX LL kodek használattal. Egy feltöltessél akár 30 órát működőképes, mikrofonnal rendelkezik a handsfree hívásokhoz és támogatja a hangsegédeket.

SONY MDR-RF895RK Vezeték nélküli fejhallgató
29 990 Ft

Vezetéknélküli fejhallgató TV-hez, amely zajszűrő rendszerrel is rendelkezik a zavaró hangok kiszűréséért. 100 m hatótávú, így szabadon mozoghatsz vele az egész lakásban. FM sztereó sávú adatsugárzás, zárt fülpárnák, nagy 40 mm-es membránok, a párbeszédek kiemelése gombnyomásra, kényelmes, jól illeszkedő konstrukció, töltés a vevőállványról, akár 20 h lejátszási idő.

SONY MDR-XB650BT Fejhallgató

SONY MDR-XB650BT Fejhallgató

Értékelés: 4,8
27 990 Ft

Sony MDR-XB650BT Fejhallgató vezetzék nélkül Bluetoothon keresztül képes csatlakozni. Az NFC párosítással könynedén megtalálják egymást bármilyen eszközzel. A fejhallgató 30 órás zenehallgatást biztosít egy feltöltéssel. A hangzás nagyon letszitult, mély basszussal.

KOSS Porta Pro Wireless fülhallgató
31 990 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A legendás Koss Porta Pro fülhallgató vezeték nélküli változata. A hang nem veszített csodás minőségéből a Bluetooth csatlakozás miatt. Könnyen tárolható szerkezetű, állítható fülkagylókkal ellátott a maximális kényelem érdekében. A fülhallgatón való vezérléssel szabályozhatod a hangerőt vagy vezérelheted a hands-free telefonhívásokat.

SENNHEISER RS 195 Vezeték nélküli fejhallgató, Fekete
119 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sennheiser RS 195 egyszerű működésű és tökéletes illeszkedésű vezeték nélküli fejhallgató. Innovatív, ergonomikusan kialakított, vezeték nélküli, zárt fejhallgató, kialakítása hosszú ideig tartó használat esetén is könnyű és kényelmes viseletet biztosít. Bal- és jobb balansz-szabályzó, mellyel a hangerő a bal és jobb fülnél külön-külön állítható. Kompatibilis az analóg és digitális audio bemenetekkel, és támogatja a bemenetek közötti váltást.

SENNHEISER RS 120-8 II Vezeték nélküli fejhallgató
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az RS 120 II vezeték nélküli fejhallgató azon túl, hogy megnyitja előtted a valódi mozgásszabadság világát, elegáns megjelenésével új életet lehel az audio rendszerekbe is. Részletekben gazdag és kiegyensúlyozott hangzás jellemzi, erős basszushangzással, melynek köszönhetően ideális választás mindenféle zenei és televíziós alkalmazáshoz. Fedezd fel újra a vezeték nélküli szabadság világát egy csipetnyi egyszerűség és elegancia hozzáadásával!

SENNHEISER HD 559 fejhallgató

SENNHEISER HD 559 fejhallgató

Értékelés: 4,4
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HD 559 fejre alkalmas nyitott fejhallgató. Kényelmet biztosít a hosszú ideig tartó otthoni hallgatáshoz, valamint hibátlan reprodukciót garantál az eredeti Sennheiser átalakítónak és a speciális E.A.R. hangvezető technológiának köszönhetően. Párnázott fejtámla, 3m hosszú eltávolítható kábelaranyozott csatlakozókkal, 6,3 mm jack.

SENNHEISER CX 150BT

SENNHEISER CX 150BT

Értékelés: 5
23 490 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Remegni fogsz a tökéletesen letisztult hangzás által kiváltott gyönyörtől a Sennheiser CX 150BT Bluetooth 5.0 fejhallgatóból származó zene hallgatása közben, amely nagy teljesítményű meghajtókkal, valamint AAC és SBC kodekekkel rendelkezik. Egyszerre 2 eszközzel párosítható, van handsfree mikrofonja és egy feltöltéssel 10 órán át tartó zenehallgatást tesz lehetővé. Közvetlenül a kábelen található a 3 kezelőgomb.

PHILIPS SHB3075 vezeték nélküli fejhallgatók
17 590 Ft 15 490 Ft

Philips-napok! Használd a PHILIPS15 kuponkódot 2020. június 1–7. között és vásárold meg a terméket most 15% kedvezménnyel!
Kialakításának és audió felszereltségének köszönhetően időtálló, amelynél a 4.1. verziójú Bluetooth vezeték nélküli technológia dominál – hordozható fejhallgató Philips SHB3075 elegáns kialakításával és tiszta hangzásával felkelti az érdeklődést. 32 mm-es meghajtók erőteljes basszussal, kihangosító mikrofonnal, akár 12 óra akkumulátor élettartammal egy feltöltéssel.
SENNHEISER HD 4.30i fejhallgató
29 999 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kivételesen kényelmes fülre alkalmas, zárt szerkezetű fejhallgató precíz akusztikával és dinamikus basszusokkal. A fülkagyló tökéletesen elnyomja a kültéri zajokat, a fejtámasz összecsukható, a három vezérlő gombbal és mikrofonnal ellátott kábel lehetővé teszi a lejátszás, a hangerő és a hívások könnyű kezelését, optimalizált iOS rendszerhez, a csomagolás tartalma egy tok.

PHILIPS SHB2505 vezeték nélküli fülhallgató
32 990 Ft 31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Philips-napok! Használd a PHILIPS15 kuponkódot 2020. június 1–7. között és vásárold meg a terméket most 15% kedvezménnyel!
Becsusszan a füledbe és tiszta hangzással kedveskedik a lelkednek, amellett vezeték nélkül csatlakozik a zeneforráshoz Bluetooth 5.0 segítségével – a stílusos Philips SHB2505 hordozható fejhallgató 6 mm-es hangszórókkal, kiváló hangminőséggel rendelkezik és nem található rajta akadályozó kábel. Egy töltéssel 5 óra üzemidővel rendelkezik, mikrofonnal és töltőtokkal is fel van szerelve.
SENNHEISER HD 569 Fejhallgató

SENNHEISER HD 569 Fejhallgató

Értékelés: 4,7
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kagylós kialakítású, zárt HD 569 rugalmas választási lehetőséget kínál az otthoni szórakoztatás világában. Ez a fejhallgató gazdag és tiszta mélyhangvisszaadást kínál, valamint rugalmas használatot is azáltal, hogy mások zavarása nélkül biztosít teljes értékű zenehallgatási élményt. A fülre simuló kialakításával, a HD 569 kivételes viselési kényelmet biztosít még a hosszú utazások alkalmával is.

Buxton BHP 7000 SILVER
12 189 Ft 7 290 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató alumínium tokban, aktív 10mm váltóval. A Buxton BHP 7000 SILVER kiegyensúlyozott hangzást és erős basszusokat biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órás élettartammal rendelkezik. Az utazók értékelni fogják a különböző tartozékok szállítására alkalmas praktikus szervezőt, a sport kedvelői pedig az adaptereket a fülben való biztonságos rögzítésért.

SENNHEISER Momentum True Wireless
96 990 Ft 86 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli fülhallgató Sennheiser Momentum True Wireless igényes zenehallgatók számára, amely a tökéletes hangzással, kiegyensúlyozott basszusokkal és hangmagassággal rendelkezik. Pontos kidolgozása füleid számára még hosszú hallgatás után is kényelmet szolgáltatnak, miközben ellenáll az izzadságnak és a fröccsenő víznek. Transparent hearing funkciója a környezettel való kommunikációt teszi lehetővé anélkül, hogy levennéd a fejhallgatót.

LAMAX Dots2

LAMAX Dots2

Értékelés: 4,3
21 990 Ft

2 év garancia

Bármilyen zenei műfaj hallgatására tervezve túlméretezett basszusok nélkül – A TWS Bluetooth 5.0 LAMAX Dots2 fülhallgató tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít a kiváló minőségű meghajtóknak köszönhetően, valamint a handsfree beszélgetésekhez is ideális. Egy feltöltéssel 6 órán át működik, az 550 mAh akkus töltőtok pedig 5 teljes feltöltést biztosít.

SENNHEISER IE 60 Fülhallgató
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az IE 60 lenyűgöző precizitással közvetíti a pop- és rock-zenét. A nagyfelbontású basszushangzás gyakorlatilag semmi kívánnivalót sem hagy maga után. A többiről az akár 20 dB-es passzív zajcsillapítás és a 10–18.000 Hz-es frekvenciamenet gondoskodik. Az új modell nyolcszöget bezáró és luxus megjelenést kölcsönző, bronz színű szellőzőnyílásokkal rendelkezik, mely kellemes kontrasztot képez fülhallgató matt-fekete felületével.

Anker Soundcore Spirit Pro

Anker Soundcore Spirit Pro

Értékelés: 4,8
19 990 Ft 16 490 Ft

Bluetooth fülhallgatók akár 10 órás akkumulátor élettartammal IP68-os védelemmel ellenállnak az izzadtságnak és az esőnek is. Kezeld a telefonhívásaidat az Anker Soundcore Spirit Pro fülhallgatóval, kényelmesen hands-free kihangosítóval köszönhetően a beépített mikrofonnak és a vezérlésnek a csatlakozókábelen. A kényelmes viselés érdekében értékelni fogod a mágneses végvédőket, amelyek a fülhallgatót a nyakadon össze illesztik, hogy ne csússzanak le a nyakadról.

PHILIPS SHP 1900 Fejhallgató

PHILIPS SHP 1900 Fejhallgató

Értékelés: 4,6
6 990 Ft 5 290 Ft

Philips-napok! Használd a PHILIPS15 kuponkódot 2020. június 1–7. között és vásárold meg a terméket most 15% kedvezménnyel!
Philips SHP 1900 Fejhallgató modern megjelenéssel és elegáns dizájnnal készült. Nyitott akusztikai rendszerének köszönhetően gyönyörű hangzást biztosít. A nagyméretű párnái kényelmesen illeszkednek a fülre és nem engedik át a külső zajokat. Az egyik legjobb fejhallgató ár-érték arányban, amit a vásárlói visszajelzések is megerősítenek!
URBANEARS Plattan II BT

URBANEARS Plattan II BT

Értékelés: 5
32 090 Ft 24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hallgasd a maximumon, élj a maximumon – a zene öröm és gyönyörűség, fűszerezd meg életedet egy nagy adag decibellel az Urbanears PLATTAN II BT Bluetooth fejhallgatójával mely kézzel összehajtható 40 mm-es inverterrel és 30 mW teljesítménnyel rendelkezik. A fejhallgató ZoundPlug csatlakozóval rendelkezik a beépített akkumulátornak köszönhetően működési ideje 30 óra.

QCY T5e

QCY T5e

Értékelés: 4,5
17 990 Ft 15 990 Ft

Újdonság

Szép, lekerekített forma, tökéletes hangzás – modern vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató QCY T5e, ami lenyűgöz a precíz TWS + kivitelezésével és a dinamikus hangzásával, amikről a nagy teljesítményű 6 mm-es hangszórók gondoskodnak. Stabil hangátvitellel, rekord alacsony hang késleltetés a képhez képest, 4,5 óra üzemidő egy töltéssel és 380 mAh-s töltőtok.

SENNHEISER PC 2 Chat Headset

SENNHEISER PC 2 Chat Headset

Értékelés: 3,7
5 990 Ft

2 év garancia

A PC 2 CHAT VoIP headset alakjában kis ráfordítással juthatsz hozzá a nagyszerű Sennheiser hangzáshoz. Ez a headset tökéletes választás azon családok számára, akik a világ különböző tájain tartózkodó rokonaikkal, illetve barátaikkal szeretnék tartani a kapcsolatot és kényelmesen, tiszta hangminőségben szeretnék bonyolítani internetes beszélgetéseiket. Az egyoldalas viselési módból adódóan az egyik fül szabadon marad – így chattelés közben is hallod, hogy mi történik körülötted.

Niceboy HIVE sport 2

Niceboy HIVE sport 2

Értékelés: 4,3
20 290 Ft 12 990 Ft

2 év garancia

Könnyű és tökéletesen illeszkedik a fülbe sportolás közben is? A vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató Niceboy HIVE sport 2 veled fog tartani minden sport kihívásnál és köszönhetően az IPX5 technológiának ellenáll a víznek, vagy az izzadságnak. Egy feltöltődéssel képes akár 16 óra működésre, rendelkezik handsfree mikrofonnal, és erőteljes MaxxBass basszusokkal szenzációs hangzással.

SENNHEISER CX 300 S

SENNHEISER CX 300 S

Értékelés: 4,6
16 490 Ft 15 490 Ft

Miniatűr és könnyű vezetékes fülhallgató a zavartalan zenehallgatásért kültérbe. A Sennheiser CX 300 S az árkategóriájához viszonyítva kiváló minőségű, természetes és gazdag hangzással rendelkezik, hands-free mikrofonnal és távirányítóval is el van látva iOS és Android számára. Ellenálló és jól szigetel az őt körülvevő hangoktól.

JVC HA-S30BT Bluetooth fejhallgató
27 628 Ft 11 490 Ft

Bluetooth fejhallgató Bass Boost funkcióval a maximális és kiemelt basszushatásért. A JVC HA-S30BT széles, dinamikus hangzást kínál a 30 mm-es neodímium hangszórónak és a kiváló, környezeti zajok szűrésének köszönhetően. A Li-Pol akku akár 17 óra működési időt biztosít. A súlya mindössze 143 g.

SONY WI-C310

SONY WI-C310

Értékelés: 4,5
17 990 Ft 12 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató mágneses végződésekkel. A 15 órás akkumulátor élettartamnak köszönhetően lesz a Sony WI-C310 fülhallgatóból elit maratonozó. A 9 mm-es meghajtók tiszta és érthető hangját nemcsak a zene hallgatásnál fogod értékelni, hanem a hands-free hívások intézésénél is.

SONY WH-CH510

SONY WH-CH510

Értékelés: 4,5
17 990 Ft 12 990 Ft

Minimalista szépségek a kényelmes zenehallgatáshoz – és a stílusos Bluetooth 5.0 fejhallgató Sony WH-CH510 A2DP támogatással és hatótávolsággal 10 m. A hangminőséget a 30 mm-es dinamikus meghajtók és a zárt konstrukció biztosítja. A fejhallgató akkumulátorral rendelkezik, akkumulátorának élettartama legfeljebb 35 óra, és gyors töltési funkcióval rendelkezik.

Buxton BHP 7010 BLACK

Buxton BHP 7010 BLACK

Értékelés: 4
12 190 Ft 10 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató alumínium tokban, aktív 10mm váltóval. A Buxton BHP 7010 BLACK kiegyensúlyozott hangzást és erős basszusokat biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órás élettartammal rendelkezik. Az utazók értékelni fogják a különböző tartozékok szállítására alkalmas praktikus szervezőt, a sport kedvelői pedig az adaptereket a fülben való biztonságos rögzítésért.

Thomson WHP3001 Vezetéknélküli fejhallgató
17 990 Ft

2 év garancia

Thomson WHP3001 vezeték nélküli fejhallgatóval kitűnő körülmények között hallgathatja kedvenc zenéit otthonában. A fejhallgató 2 NiMH AAA akkumulátora körülbelül 8 órás üzemidőt kínál, és a töltő állomáson nagyon egyszerűen újratölthető. A szivacsos fejpánttal, széles, puha fülpárnákkal és hangerő szabályozóval ellátott fejhallgató használata nagyon kényelmes. A kitűnő mozgásszabadságot garantáló sztereó fejhallgató szabadtéren 100 méteres hatótávolságot, szobában 20–30 méteres hatótávolságot biztosít.

SENCOR SEP 255 fejhallgató

SENCOR SEP 255 fejhallgató

Értékelés: 4,6
2 505 Ft 2 090 Ft

A gyerekeknek alkalmas fejhallgató védi a fiatalok hallását olyan zajszint mellett, amely nem haladja meg a 85 dB-t. A Philips SEP 255 kényelmesen illeszkedik a fiatal hallgatók fejére. 30 mm-es váltókkal ellátott. A szabványos 3,5mm jack csatlakozó lehetővé teszi a legtöbb hangeszköz csatlakoztatását. A csomagolás ráadásul 3 készlet matricát is tartalmaz.

Happy Plugs Air 1 vezeték nélküli fülhallgató
31 990 Ft 23 490 Ft

Újdonság

A gyönyörű skandináv dizájnjával és a kiváló hangtulajdonságaival mindenki szemébe az öröm szikráit varázsolja – stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató A Happy Plugs Air 1 szó szerint egy audio ékszer a többi fejhallgató között. Elegáns töltő tokkal büszkélkedhet, amely akár 14 órán keresztüli működést biztosít számára, és handsfree mikrofonnal rendelkezik.

Niceboy HIVE pods 2

Niceboy HIVE pods 2

Értékelés: 4,2
22 990 Ft 17 490 Ft

2 év garancia

Apró fülhallgatók nagyszerű hangjellemzőkkel és IPX5 nedvességállósággal – ez a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli + EDR fejhallgató Niceboy HIVE pods 2, amelyek MaxxBass technológiát és 6,5 ó akkumulátor-élettartamot eredményeznek. A töltõdoboznak köszönhetően 35 óra élettartamot biztosít. A fejhallgató kihangosítóként is használható.

PHILIPS SHB3175 vezeték nélküli fejhallgató
24 990 Ft 19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tiszta hangzás erőteljes és mély basszusokkal a divatos Philips SHB3175 vezeték nélküli Bluetooth 4.1 fejhallgatóval 10 m hatótávolsággal, zárt akusztikus rendszerrel és beépített nagyteljesítményű 40 mm-es hangszórókkal. 12 óra lejátszási idő egyetlen töltéssel. Handsfree mikrofonnal és vezérléssel büszkélkedhet.

Niceboy HIVE bones

Niceboy HIVE bones

Értékelés: 4,8
37 790 Ft 22 990 Ft

2 év garancia

A kedvenc zenéddel indulj neki az edzésnek és kezd el a sportolást aNiceboy HIVE csontrezgéses Bluetooth 5.0 fejhallgatóval a népszerű zenéidnek kíséretében, az egyedi Bone conduction technológiával. IP55 védelmet nyújt izzadás, por és víz ellen, egy 6 órás akkumulátor-élettartamú Li-Ion akkumulátor és a környezeti zajcsökkentéssel ellátott kihangosító mikrofon.**

SENNHEISER HD 100

SENNHEISER HD 100

Értékelés: 4,2
13 290 Ft 10 990 Ft

Zárt, közepesen nagy dinamikus fejhallgató kiváló sztereó hangzással. A Sennheiser HD 100 alacsony súlyának, kényelmes fülpárnáinak és a kitűnő passzív külső zajszűrésének köszönhetően tökéletes útitárs. A könnyű membránja jól adja vissza az alacsony hangfrekvenciákat is és kellemes basszust biztosít.

PHILIPS SHE1405BK Fülhallgató mikrofonnal
2 990 Ft 2 190 Ft

Philips-napok! Használd a PHILIPS15 kuponkódot 2020. június 1–7. között és vásárold meg a terméket most 15% kedvezménnyel!
Philips SHE1405BK Fülhallgató zenehallgatásra és mobiltelefon hívások kezelésére egyaránt használható. Precíz kialakításának köszönhetően dinamikus mély hangokat, tiszta zenei hangzást és tökéletes zajszűrést biztosít. A fülhallgató és a kábel közötti puha gumiréteg óvja a kábelcsatlakozást a gyakori meghajlításból eredő sérülésektől, így a fülhallgató mindennapos használat mellett is hosszú időn keresztül tökéletesen működik.
SONY MDR-ZX110 Fejhallgató

SONY MDR-ZX110 Fejhallgató

Értékelés: 4,7
5 990 Ft 5 290 Ft

Sony MDR-ZX110 fejhallgató használatával nem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény, a hangzás és a kényelem között. Zenehallgatáshoz ideális választás. A 1,2 méteres gubancmentes kábel, állítható fejpánt és 30 mm-es hangszórói gondoskodnak a kényelmes használatról.