Audio-Technica ATH-Pro5X

Audio-Technica ATH-Pro5X

Száma: 1384617
A gyengéd hangot ,mely részletekben gazdag, a professzionális kábeles fülhallgatók biztosítják, az Audio-Technica ATH-Pro5X, mely DJ és felvételi stúdiók számára is alkalmas. A fő alkotórészt a semleges hangoláshoz a 40mm-es váltó teszi ki, a torzítás mentes hang érdekében és magas hangerő mellett. A terhelhetőség 1,5 W-ig terjed és a felszerelésből nem hiányzik 2 szétkapcsolhatós kábel. További információ
35 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val
33 490 Ft
-5%
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1384617

Leírás

Az Audio-Technica ATH-Pro5X főbb jellemzői

 • Időtlen semleges szerkezet
 • Kábeles kapcsolódás, 2 kábel a csomagolásban
 • Semleges hangolás 40mm váltással
 • Terhelés 1,5 W-ig, torzítatlan hang
 • Kényelmes lehajtható fülhallgatók
 • Ideális DJ felvételi stúdiók részére
időtlen divatos vezetékes fülhallgató audio-technikai ath-pro5x semleges 40 mm-es váltóval és levehető kábellel a csomagolásban a dj felvételi stúdiókhoz kényelmes

Audio-Technica ATH-Pro5X: Hang, melyet értékelni fog egy profi DJ

Megfelelő teljesítmény és hang semlegesség az ATH-Pro5X professzionális fülhallgatók előnyei, melyek a DJ felvételi stúdiók számára lettek tervezve. A fülhallgatók belsejében 40mm-es kiváló minőségű váltók találhatók, amelyek semlegesek. Magas hangzás mellett sem torzul a hang. A fülhallgatók maximális terhelése 1,5 W-ig terjed és a frekvenciatartomány 5-től 35000 Hz-ig.

időtlen divatos vezetékes fülhallgató audio-technikai ath-pro5x semleges 40 mm-es váltóval és levehető kábellel a csomagolásban a dj felvételi stúdiókhoz kényelmes magas terheléshezCsatlakoztassa a zenei forráshoz a Profi fülhallgatót a 2 mellékelt audio kábel egyikéhez. A kihúzás megakadályozására egyenes és egy zárral és spirállal ellátott futószalag közül választhat.

Fülhallgatók minőségi szerkezettel és 2 kábellel

Kitart az igényes feltételek melletti gyakori használatnál a felvételi stúdiókban, a szerkezetnek köszönhetően, melynek vas hídja van és a puha fülhallgatóknak az ellenálló felületeivel. A fülhallgatók lehajthatóak, a minőségi anyagoknak köszönhetően minden csikorgási tendencia minimális. Az Audio-Technica ATH-Pro5X fülhallgató a zenei forráshoz kábellel csatlakozik és a csomagolásban két darab és egy többlet kábel található spirállal együtt. Nem hiányzik egy 6,3mm-es jack adapter sem.

 időtlen divatos vezetékes fülhallgató audio-technikai ath-pro5x semleges 40 mm-es váltóval és levehető kábellel a csomagolásban a dj felvételi stúdiókhoz kényelmes magas terheléshez és 6,3mm-es jack adapteres spirális kábellel

Tudtad, hogy…?

… a híres Macarena slágernek a 90-es évekből a dua Los del Rio-tól semmi köze az üreges spagettihoz és az úgynevezett macaronokhoz? A slágert spanyolul énekelik és egy Macarena nevű nőről szól, aki időközben megcsalja a barátját, aki a hadseregben szolgál. A dal 1993-ban jelent meg, és óriási sikert ért el Dél-Amerikában és az Egyesült Államokban, első helyeket foglalta el a slágerlistán Európában és Ausztráliában. 1997-re 11 millió példányt sikerült eladni és a mai napig a dal népszerű maradt az ünnepségeken, estéken. A fülbemászó dallam mellett az 1996-os videoklipben látható különleges tánc is jellemző a dalra. A legendás koreográfiát Mia Frye professzionális táncos találta ki és a tehetséges szépség látható a videoklipben is.


Tulajdonságok:

 • Professzionális fülhallgatók időtlen dizájnnal minden DJ számára és a felvételi stúdiókhoz.
 • Nagyon tartós kivitel fém fejpánttal és és dönthető fülhallgatókkal, nagy tartósság még az igényes feltételek mellett is.
 • Beépített 40mm-es váltók kiváló minőségű, a hangolódás igazodik a semlegességhez, ultra teljesítmény zajos környezetben is
 • A legmagasabb hangtulajdonságok és a torzítatlan hang megőrzése nagy hangerő mellett, terhelhetőség 1,5 W
 • Kábelcsatlakozás a csomagolásban: 2 db audio kábel 1,2 m-es spirál zárral legfeljebb 3 m-es hosszúságig
 • Kényelmes a párnázásnak köszönhetően tartós viselés mellett

Mellékelt tartozékok

 • Klasszikus 120cm-es kábel és csavart kábel 120-tól 300 cm-ig
 • Redukció 6,3 mm-es jackre

Műszaki paraméterek

Szerkezetek Zárt
Felhelyezés módja a fülön át (circumaural)
Aktív zajelnyomás Nem
Csatlakozás módja Kábeles
Bluetooth Nem
Váltó 40 mm
NFC Nem
Frekvenciatartomány, alsó határ 5 Hz
Frekvenciatartomány, felső határ 35000 Hz
Akusztikus nyomás 100 dB
Impedancia 34 Ohm
Mikrofon Nem
Hangerő-szabályozás Nem
Csatlakozó típusa Jack 3,5 mm
Kábelhossz 1,2 m
Tömeg 250 g
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.