Carneo S7 Fehér vezeték nélküli fejhallgató

Carneo S7 Fehér vezeték nélküli fejhallgató

Száma: 23158761
Közvetlenül partnerünktől
Hallgasson pihentető zenét az S7 fejhallgatóval! Bluetooth 4.1 technológiával rendelkeznek, így mindenféle komplikáció nélkül párosíthatja őket és elkezdheti a zenelejátszást. További információ
17 780 Ft
Termék ára
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.2.14 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.14 - 2023.2.16 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23158761

Leírás

Hallgasson pihentető zenét az S7 fejhallgatóval!

Bluetooth 4.1 technológiával rendelkeznek, így mindenféle komplikáció nélkül párosíthatja őket és elkezdheti a zenelejátszást. A vezeték nélküli lejátszás szabadságát és rugalmasságát akár 5 órán keresztül élvezheti a hangminőség romlása nélkül.

A vezeték nélküli lejátszás szabadságát és rugalmasságát akár 5 órán keresztül élvezheti anélkül, hogy a hangminőség szenvedne. Ki gondolta volna, hogy egy mikrofonnal ellátott vezeték nélküli fejhallgatóval is rendezhetsz privát partit?

Az S7 fejhallgató egyetlen kattintással a fülébe juttatja kedvenc zenéit. Teljesen elmerülsz a zenében, és valaki felhív? Ne aggódj. Egy kattintás a fejhallgatóra, és máris csatlakoztatva van. Kattintson újra, és a lejátszás ott kezdődik, ahol abbamaradt. A Bluetooth-csatlakozás varázsa a szabadságban és a korlátok nélküli rugalmasságban rejlik, amellyel a hangzást az Ön ízlésére szabhatja.

Nincs mobiltelefonja? Nem probléma. Csak helyezzen be egy micro SD-kártyát a felvett mp3-akkal a fejhallgatóba, és a szórakozás kezdődhet elölről. A beépített MP3-lejátszó lehetővé teszi a kártyán lévő összes MP3-fájl átmosását. Ha megunja a mobiltelefonjáról vagy SD-kártyájáról származó zenét, egyszerűen kapcsolja be a fejhallgató FM-rádióját, és máris újra gondoskodik a fejhallgatójáról.

Készüljön fel egy váratlanul lenyűgöző hallgatási élményre. Az S7 fejhallgató kiváló minőségű neodímium hangszórókkal van felszerelve. Tiszta és tiszta hangzást adnak vissza, sehol sem kell kábeleket használni. Extra intenzitást adhatsz a zenédnek, és igazán felpörgetheted. A zene minden lépésnél elkísér, még a fejhallgató töltése közben is.

A kiváló minőségű, minden irányban működő mikrofonnal a hanghívások hangja nem is lehetne élénkebb. Te megérted magad, ők is megértek téged. A hangja tiszta a hívások és a felvételek során, még mindenféle részletekkel együtt is. Egy igazi gyöngyszem elrejtve, ahol az S7 uralkodik! Ha egész nap kényelmesen hallgathatja a zenét, egyszerűen jobban élvezheti a zenét. A bőr fülhallgatót azért készítették, hogy személyesen tapasztalja meg, amit kedvenc előadója valójában ki akart fejezni. Szinte elfelejti, hogy mikrofonos fejhallgatót visel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.