SENNHEISER HD 660 S

SENNHEISER HD 660 S

Száma: 1107278
Profesionální fejhallgató a szenvedélyes zenerajongóknak kitűnően precíz és transzparens hangzással. A membránok tökéletes irányítása, könnyű alumínium lengőtekercsek, alacsony impedancia a hordozható lejátszókhoz, OFC-réz kábelek, erős és könnyű nyitott konstrukció, puha párnázás, kábel 6,35 mm vagy 4,4 mm Pentaconn csatlakozóval, redukció 3,5 mm-re. További információ
153 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.4.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1107278

Leírás

Zvuk pro vášnivého posluchače hudby Zvuk pro vášnivého posluchače hudby

A szenvedélyes zenerajongóknak való hangzás

Az igényes zenehallgatók számára tervezett HD 660 S felülmúlja elődje, a legendás HD 650 kivételes teljesítményét. Tiszta basszusának, kiváló középfrekvenciás jelleggörbéjének és finom, kellemesen természetes magas tartományának köszönhetően a HD 660 S olyan kifejezőerővel bír, hogy minden érzelmi és zenei árnyalatot életre kelt. Mindeközben rendkívül precíz és transzparens marad.
Zvuk pro vášnivého posluchače hudby
Špičková technologie Sennheiser Špičková technologie Sennheiser

Élvonalbeli Sennheiser technológia

A HD 660 S egy a Sennheiser által fejlesztett új jelátalakító konstrukciót tartalmaz. Ez a konstrukció a membránmozgás tökéletesebb kontrollját eredményezi, ami egy különlegesen elkészített precíziós rozsdamentes acélszövetnek köszönhető, amely a membrán körvonalát követi. Rendkívül könnyű alumínium lengőtekercsek gondoskodnak a legmagasabb szintű impulzushűségről. A jelátalakítókat gondosan, kézzel válogatják és párosítják, hogy folyamatosan szűk (±1 dB) tűréshatárt biztosítsanak.
Špičková technologie Sennheiser
Bohatá konektivita Bohatá konektivita

Kiváló csatlakoztathatóság A HD 660 S fejhallgatót úgy alkották meg, hogy a zene tökéletes hangminőségben és számos különféle audio forráson legyen élvezhető. Alacsony impedanciájának köszönhetően a nagyfelbontású mobil lejátszókkal is referenciakategóriás hanghűséget kínál. Természetesen a HD 660 S akkor bontakoztatja ki teljes mértékben képességeit, ha egy dedikált fejhallgató-erősítő (pl. HDV 820) vagy egy mobil digitális audio lejátszó szimmetrikus kimeneteihez csatlakoztatják. Ennek megfelelően bármely eshetőségre felkészülve többféle kábellel kerül forgalomba. Az összes kábel rendkívül jó vezetőképességű, OFC rézből készül, nagyon alacsony kezelési zajjal és tartós para-aramid erősítéssel.

Bohatá konektivita
Navržena pro nejvyšší pohodlí Navržena pro nejvyšší pohodlí

A csúcskategóriás kényelem jegyében tervezve

A HD 660 S minden ízében az élvezetes zenehallgatást szolgálja – és nem utolsósorban egy erős, mégis könnyű, nyitott konstrukció. Az ovális fülkagylókat úgy formázták, hogy kövessék a fül formáját. A fejpánt vastag párnázata és a cserélhető fülpárnák órákig tartó zenehallgatás esetén is tökéletes kényelemről gondoskodnak.
Navržena pro nejvyšší pohodlí
Dotek elegance Dotek elegance

Megtestesült kifinomultság

A HD 660 S tiszta és könnyed hangzását a fejhallgató új, matt fekete és antracit színvilága is visszatükrözi. Ez a csúcskategóriás megjelenés időtlen eleganciát és egyben modern stílust is hordoz magában.
Dotek elegance

Műszaki leírás

Jellemzők

  • konstrukció: nyitott, cirkumaurális
  • Frekvenciatartomány: 10 – 41,000 Hz
  • Akusztikus nyomás: 1 kHz,104 dB
  • Névleges impedancia: 150 Ω
  • Csatlakozók: stereo jack 6.3 mm és 4.4 mm Pentaconn
  • kábelhossza: 1,2 m
  • tömeg: 260 g

Csomag tartalma:

  • HD 660 S fejhallgató
  • kábel 6.3 mm jackkel
  • kábel Pentaconn 4.4 mm jackkel
  • jack adapter 6.3 mm-ről 3.5 mm-re
  • használati útmutató
  • tok
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.