Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones, fehér 15704

Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear Earphones, fehér 15704

Száma: 1225176
Xiaomi Mi ANC & Type-C In-Ear earphones, hallójárati fülhallgató, USB C típusú csatlakozó, frekvenciatartomány: 50 – 2000 Hz, aktív zajelnyomás, masszív fém konstrukció, ergonomikus kialakítás, érzékenység 113 dB, teljesítménye 5mW, impedancia 32 ohm. További információ
15 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1225176

Leírás

Elegáns hallójárati fülhallgató, ergonomikus alakban egész sor technológiai újítással a lehengerlő és pontos hangért. Kitűnik a széles frekvenciatartományával (50 – 2000 Hz) és biztosítja a tökéletes átadását a különböző zenei stílusoknak. Az USB C típusú csatlakozónak köszönhetően gond nélkül összekapcsolhatod a legújabb telefonokkal és további kompatibilis eszközökkel.

Mi ANC & Type-C In-Ear earphones

A fülhallgató kihasználja a mikrofont a zavaró zajok kiszűréséhez. Ennek köszönhetően nem szükséges a zenét hangosan hallgatni a zajos helyiségben. A kedvenc zeneszámodat, mindenhol meghallgathatod ezzel a „hallójáratos” fülhallgatóval, még ha utazol is.


Tulajdonságok

Pontos hang

Hallgasd a zenéidet tökéletesen pontos hanggal, amely előtted nem fog elrejteni semmiféle tónust. A fülhallgató produkálja magát a szabadalmaztatott illesztőprogramnak, amely lehetővé teszi a valós hangvisszaadást és a basszus visszaadást.

Mint a drágább kategóriákba tartozó fülhallgatóknál, nem hiányzik ennél a terméknél sem a gondosan megtervezett vezérlő a vezetéken. Lehetővé teszi a paraméterek és funkciók teljes sorának beállítását, emellett lehetővé teszi a zajcsökkentés ki/bekapcsolását.

Kompromisszumok nélküli komfort

Xiaomi a füles tervezése során figyelembe vette a fül ergonómiáját. A mérnökök a termék fejlesztése során figyelembe vette az anatómia paraméterek a több száz szkennelt sablonból. Ennek köszönhetően élvezheted a gazdag tónusú hangok hallgatását anélkül, hogy a fülhallgatót a füledbe nyomnád.

Főbb jellemzők

Mi ANC & Type-C In-Ear earphones az egyik legmodernebb stílusos fülhallgató C típusú USB csatlakozóval, lejátszás céljából 50–2000 Hz-es frekvenciatartományt kínál. Mivel aktív zajcsillapítással rendelkeznek, lehetővé teszik, hogy élvezd a zenét a járműben. Robusztus fémszerkezetük hosszú élettartamot biztosít. További jellemzők: 113 dB érzékenység, 5 mW teljesítmény, 32 ohmos impedancia.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.