Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver 16407

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver 16407

Száma: 1232500
Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver a mobileszközök zenéit a Bluetooth 4.2-es verzióján keresztül fogadja és a füleshez továbbítja. micro USB-n keresztüli töltés, jack 3,5mm, csiptető a ruhára, kitart akár 4 órán át. További információ
8 190 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1232500

Leírás

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver

A különféle kiegészítők vezető gyártója, a Xiaomi, egy másik érdekes termékkel érkezik, amely Bluetooth Audio Receiver névre hallgat, amely lehetővé teszi, hogy zenét MP3-lejátszóról, mobiltelefonról, iPhone-ról vagy iPod touch-ról hallgass vezeték nélkül.

Kényelmes hallgatás

Szeretnél vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni a vezetékes fülhallgatójával és élvezni az összes előnyét? A Xiaomi Mi Bluetooth Audio vevővel zenét hallgathatsz a telefonról anélkül, hogy csatlakoztatnod kellene a fejhallgatót. Csatlakoztasd őket a 10 grammos kis dobozba, amely kényelmesen rá csiptethető a ruhára.

Bluetooth 4.2

A Xiaomi Mi Bluetooth Audio vevő a legújabb Bluetooth 4.2 technológiát használja. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd az összes legújabb mobil eszközhöz. Az átvitel ezzel a technológiával nagyon jó, és a vevőegység tartománya akár 10 m.

Főbb tulajdonságok

Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver a mobileszközök zenéit a Bluetooth 4.2-es verzióján keresztül fogadja és a füleshez továbbítja. micro USB-n keresztüli töltés, jack 3,5mm, csiptető a ruhára, kitart akár 4 órán át.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.