Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD, ezüst színű 14548

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD, ezüst színű 14548

Száma: 1225043
Xiaomi Mi In-Ear headphones Pro HD, hallójáratba illeszkedő fülhallgató, vezetékes vezérlésű, frekvenciatartomány 20–40 000 Hz, duális meghajtó, grafén membrán, a magas és mély hangok tökéletes átadása, 32 ohmos impedancia, 98 dB-es érzékenység. További információ
10 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1225043

Leírás

Egyedi dizájn

A fülhallgató kialakítása nem csak ergonómiai igényeknek megfelelő, hanem a hallgató kényelmét is szolgálja és a legújabb technológiai fortélyok alkalmazása és modern anyagok felhasználása tette lehetővé, hogy ez a csúcsminőségű, kiváló hangminőséget biztosító termék létre jöhessen.

Mi In-Ear headphones Pro HD

Az új Mi In-Ear Pro HD fülhallgató hibrid, duális dinamikus meghajtóval rendelkezik. A duális dinamikus meghajtó a mély- és a középhangokat a megfelelő hangzásban tartja. Grafénből készül, amely teljesebb és részletgazdagabb hangzást nyújt. A belső hangszórók világos, tiszta és kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak.

Tulajdonságok

Kiegyensúlyozott hangzás

A mély-, közép- és magas hangtartományok egyensúlyának elérése érdekében a gyártó két meghajtót épített be a fülhallgatóba. A nagyobbik az alacsonyabb hangfrekvenciákért felelős, míg a kisebbik gondoskodik a magasabb tartományról. A hangok sokkal gazdagabbak és teljesebbek.

Az előadás minőségéért a grafén felel

A grafénról köztudott, hogy az egyik legvékonyabb és legellenállóbb anyag gyártását teszi lehetővé. Ráadásul képes a hangot gyorsan generálni. Éppen emiatt található ebben a fülhallgatóban, amelyeknek membránját alkotja. Ez eredményezi a gazdag, éles és kristálytiszta hangok létrehozását. A grafén 100-szor erősebb az acélnál, az elektromos jelek túlnyomó többségét vezeti, és pontosan oda továbbítja a hangot, ahová szükséges.

Tartós kialakítás

A Mi In-Ear Pro HD fülhallgató 45° fokos szögben helyezhető a fülbe, tökéletes hangkimenetet biztosítva. A tökéletesen kialakított hangkamra a fülhallgatóban segít megfelelő rezonanciát kölcsönözni a hangoknak, hozzájárulva a kiváló hangélményhez. A TPE kábelek a károsodástól való félelem nélkül feszíthetők.

Főbb jellemzők

Példásan kidolgozott dizájn, kiváló hangzás, grafén membrán és duális meghajtó (a magas és mély hangok tökéletes átadása érdekében) jellemzi ezt a fülhallgatót. Egyéb paraméterek: Ellenállás 32 Ω , érzékenység 98 dB.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.