Apex Legends - Lifeline Edition (XBOX1)

Márka: Katalógus száma: 100022816467

Közvetlenül partnerünktől

Apex Legends - Lifeline Edition (XBOX1)

Az ismerős világegyetem szélén található az Apex Games – battle royale, amelyben a kieső és a hitehagyók csapata versenyez az APEX bajnokok címéért. Nyerj, és váljék legendává a neved. További információ

8160

8 160 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100022816467

Leírás

Termékleírás

Az ismerős világegyetem szélén található az Apex Games – battle royale, amelyben a kieső és a hitehagyók csapata versenyez az APEX bajnokok címéért. Nyerj, és váljék legendává a neved. Mára már legendássá vált  Apex Legends játék, amely hirtelen elbűvölte a játékvilágot, fizikai kiadásában is megmutatkozik a világnak számos érdekes bónusszal, körülbelül 30 euró értékben.

A játék NEM tartalmaz telepítőlemezt csak aktiválási kulcsot. 

Lifeline Edition TARTALMAZZA
  • Legendáris skin Lifeline „Guardian Angel“
  • Legendáris skin Flatline „Chooser of the Slain“
  • Exkluzív zászló/banner „Winged Guardian“
  • Exkluzív jel „Angel Struck“
  • 1000 érme Apex (Apex Coins)

Folyamatosan bővülő világ, hősök, képességek
Tanuld meg, hogyan kell mesterien játszani egy folyamatosan bővülő, nagyszerű legendák tömegével felsorakoztatott világban, amelyben mindegyik hős egyedi személyiséggel, erővel és képességekkel rendelkezik – a karaktereket nem nehéz megragadni, ám nehéz mesterien játszani.

 

RAKD ÖSSZE SAJÁT CSAPATOD
Válassz ki egy karaktert és ügyesen kombináld képességeit más játékosok hőseivel és alkosd meg a tökéletes legyőzhetetlen csapatot.


 
STRATÉGIAI BATTLE ROYALE
Használd ügyesen képességeidet és légy ügyes stratéga a csapatoddal hogy együtt győzzetek le minden egyes akadájt amit az ellenfél elétek gördít.

 

ÉDES, MÉZÉDES ÁTLÁTHATÓSÁS
Ugorj bele a harcba és vegyél magadhoz rengeteg erős fegyvert különféle bővítményekkel melyekkel megszámlálhatatlan kombinációt leszel képes variálni a hatékony harc nevében. Minden csata után jutalom különféle jutalom söpörhető be melyel későbbiekben a külsőt tudod változtatni a saját tetszésed szerint hogy minél egyedibben magadhoz állítsd karaktered. Ez vonatkozik a teljes fegyverarzenálra is hogy még egyedibb lehess.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Játék műfaja Akció / másik
Ajánlott korosztály 16 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.