EA Games Battlefield 1 Revolution Editition / Xbox One

Márka: EA Games Katalógus száma: 1071021

Ingyen szállítás

EA Games Battlefield 1 Revolution Editition / Xbox One

A fantasztikus Battlefield 1 játék különkiadása, a Battlefield 1 Revolution Edition az alapjátékot kiegészíti mind a 4 megjelent kiegészítővel, a They Shall Not Pass, In The Name of the Tsar, Turning Tides és Apocalypse DLC csomagokkal, valamint a Red Baron, Lawrence of Arabia és Hellfighter felszereléscsomagokkal, illetve több tucat Battlepack-kel és skinnel. Lépj be a harcba Arábia sivatagjaitól az alpesi hegyekig bárhol az epikus, 64 fős többjátékos pályákon. További információ

18990

18 990 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Battlefield 1 Revolution Edition / Xbox One

Fantasztikus játékélmény

Lépj be a harcba az epikus, 64 fős többjátékos pályákon vagy az izgalmas egyjátékos kampányban változatosabbnál változatosabb környezetekben, Arábia sivatagjaitól az alpesi hegyekig. Játszhatsz gyalogosként vagy irányíthatsz tankokat, hajókat és repülőket.

Revolution Edition

A Revolution Edition az alapjátékon kívül tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t, a They Shall Not Pass, In The Name of the Tsar, Turning Tides és Apocalypse kiegészítőket. Ezen kívül a Lawrence of Arabia, Red Baron és Hellfighter felszereléscsomagokat, valamint 14 Superior Battlepack-et, 5 Standard Battlepack-et, 14 egyedi dögcédulát, és 3 skint a járművekhez.

Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Xbox One
Pc játék nem
Játék műfaja Akció / első személy
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 18 éves kortól
Kinect játékok nem
Játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.