EA Sports Fifa 18 Legacy Edition / Xbox 360

Márka: EA Sports Katalógus száma: 1073399

Ingyen szállítás

EA Sports Fifa 18 Legacy Edition / Xbox 360

Az EA Sports FIFA 18 Legacy Edition segítségével idén is a legnagyobb klubbokban, ligákban játszhatsz kedvenc játékosaiddal. A mostani kiadás a Frostbite technológiának köszönhetően könnyedén elmossa a határokat a valós és a virtuális világ határai között. Idén a franchise történetének legkomolyabb előrelépése történt meg, hiszen egy vadonatúj animációs rendszer, a Real Player Motion erősebb személyiséget és jóval gyorsabb reakcióidőt ad a játékosoknak. Nem csoda hát, ha azt tapasztaljuk, hogy Cristiano Ronaldo és más csúcsjátékosok teljesen úgy mozognak, mintha a valóságban, az igazi pályán lennének. A Legacy Edition játékmenet tekintetében megegyezik a FIFA 17-tel, érdemi újdonságot vagy javítást nem tartalmaz. További információ

18490

18 490 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

EA SPORTS FIFA 18 LEGACY EDITION / XBOX 360

Frostbite játékmotor

Az idei évben nagyobb hangsúly került az innovációra és a valószerűségre. A Frostbite játékmotornak köszönhetően összemosódik a határ a valós és a virtuális világok között. Így a karekterek és a pályák leképezésének életszerűségét filmes minőségű technikákkal fokozó FIFA 18 mindenidők leglenyűgözőbb és legéletszerűbb futballszimulációja lett.

Real Player Motion technológia

A vadonatúj, forradalmi animációs rendszer pózkivetítéses megfeleltetést használ minden képkockán, hogy a franchise legzökkenőmentesebb és legjobban irányítható játékmenetét tegye lehetővé. Új mozgásfeldolgozó technikák és kockáról kockára ellenőrzött átmenetek gondoskodnak a valódi futballélménnyel egyenértékű játékmenetről. A Real Player Motion technológia valósághűbb mozgást tesz lehetővé a játékosok számára, amivel új szintre emeli a meccsek életszerűségét.

Az EA Sport FIFA 18 Legacy Edition / Xbox 360 jellemzői:

  • Platform: Xbox 360
  • Nyelv: angol
  • Magyar felirat: nem
  • Multiplayer: igen
  • Kinect: nem
  • Korhatár besorolás: 3+
  • Műfaj: sport
  • Altípus: labdarúgás
  • Kiadás dátuma: 2017.09.29.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Konzol tipusa Xbox
Pc játék nem
Játék műfaja sport
Program verziója doboz
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kinect játékok nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.